Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson roser målfattig angriber

Skrevet af bold
tor 2. maj 2013
Danny Welbeck har kun scoret to gange i sæsonen, men manager Alex Ferguson er alligevel tilfreds med sin unge angriber.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Hammeren
Unge angriber???. Manden er 22 år og kommer ikke i bedre form., hverken teknisk eller hurtighed. Hvis han ikke scorer mere så bare af med ham og ind med en stor udenlandsk kanon til at supplere Van Persie.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af Sigøjneren
Han skaber den manglende dynamik i spillet som United har manglet i år. Han er vel nok den bedste dribler på holdet. ud på fløjen med ham
Manchester United Not arrogant. Just better Hader ikke klubben Liverpool. Kun deres fans
Skrevet af TobiasKM
Hvornår faen er 22 år blevet gammelt?

Der er mere til en angriber end hurtighed og driblestyrke, det gælder om at kunne læse spillet, kunne placere sig godt, vide hvornår man skal tage et træk og hvornår man bare skal hamre den afsted - alt sammen ting der kommer med alderen, så længe de grundlæggende tekniske egenskaber er på plads. Og det ser de da ud til at være hos Welbeck.

Van Persie begyndte heller ikke for alvor at score mål før han var i midt-tyverne.
Skrevet af Azza
Håber så sandeligt at du ikke mener det pis du lukker ud. Han er et godt talent og hvis du siger man ikke kan udvikle sig mere som 22-årig.. ja så kig på Bale eller Ronaldo.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af Psygnosis
Jeg har ofte kritiseret Welbeck, men imod Real gjorde han det super!
Dertil skal det siges, som angriber kan jeg ikke se ham slaa igennem, han er uskarp som bare fanden, og det kan du ikke bruge til noget som angriber
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Geddar , moderator
Skarphed er typisk noget der kommer med alderen, når man bliver bedre til at læse keeperen, forsvarets bevægelser osv.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af L.Haahr
Drogba er vel det perfekte eksempel at hive frem når folk smider "han er allerede x år gammel og han bliver ikke til noget" kortet.
1 26 8 11
Skrevet af lillejh
Lige nu fungerer han fint som rotationsspiller, fin mand at have i truppen. 22 år, så han har da et par år til at ligge på i sin udvikling. Personligt syntes jeg hans firsttouch og teknik halter en del. Især på den sidste del af banen løber chancen ud i sandet, og hans afslutninger er helt godnat. Men han har som sagt nogen år endnu til at udvikle sig?!
Skrevet af J.C
Han er den hurtigste vi har på banen, og uden tvivl en farlig spiller i kontra spillet!
Jeg er fuldstændig enig i at han ikke målfarlig endnu, men der er rig mulighed for at udvikle Welbeck.
Tror han blive en helt igennem fantastisk spiller i fremtiden, som vi på ingen måde skal af med!
Skrevet af Hammeren
Selvfølgelig er han ung, men ligefrem noget man behøver at råbe højt om er det ikke. En fodboldspiller på 22 år er i sin bedste alder. Som nogen andre skriver så mangler han en del touch på bolden for at blive til noget stort.

De rigtig store angribere scorer mange mål fra en ung alder. Ronaldo var bedst da han spillede i Barcelona som 19 årig og i Inter året efter. En masse speed og god teknik. Det har en god fodboldspiller allerede før han bliver 20 år.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af Yildis
@Hammeren:

Ja, den rigtige Ronaldo toppede tidligt, og det er der også andre, der har gjort, men ellers mener jeg, at der er bred enighed om, at den bedste fodboldalder er fra 26-28 år som udgangspunkt. Der er naturligvis undtagelser, men det er i de år, at talent og ungdommelig vildskab for alvor mødes med rutinen inden alderen begynder at spille en negativ rolle. Og så er der selvfølgelig spillere der topper hhv. tidligt og sent i forhold til dette...

Når det så er sagt, så hører det også med til historien, at Welbecks nedadgående målkurve skal ses i lyset af, at han i denne sæson oftere er blevet brugt på kanten, hvilket i mine øjne er en rigtig vigtig faktor, når man skal lave statistik. Jeg kan rigtig godt lide Welbecks attitude og mentalitet, så hvis han udvikler sig positivt de næste sæsoner og ikke laver en "NB52", så er han da også en mand for fremtiden.

Desuden lever en klub som United i høj grad af, at der er spillere af Welbecks kaliber (subtopspillere) i truppen, så der er balance i hierarkiet. Man har i forvejen RvP, Rooney og Chicharito, så hvor er det, der mangler en stor udenlandsk kanon? Jeg tænker, at du måske mener en type som Falcao... Welbeck vil acceptere en bænkplads og så give sig 100%, når han får chancen. Dette er ikke tilfældet med hverken Rooney, RvP eller Falcao, og det sidste, United skal gøre, er at lave en City, som i mine øjne har et skævt hierarki og utilfredse løntunge stjerner siddende på bænken...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Probias
Du er jo helt væk Hammeren :). Selvfølgelig kan man udvikle sig, og gu er 22 da ej den bedste alder for en fodbold spiller. + At købe en ny stor angriber ville være tåbeligt hvis man holder på både rooney og RVP.

Welbeck har vist lækre takter, han mangler bare de skide mål, som sagtens kan forsvares med manglende tid på favourit positionen.

Er helt enig med Yildis
Silkeborg IF Manchester United
annonce
0