Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson skal forklare dommerkritik

man 21. jan 2013
Manchester United-manager Alex Ferguson skal forklare sig over for det engelske fodboldforbund, efter han kom med kritiske kommentarer mod en linjedommer efter søndagens 1-1-kamp med Tottenham.

Læs hele nyheden her
Kom så haters :D
Manchester United Lasse Ellegaard Foged <3
at der er gået mere end 3 år siden sidste indkaldelse for FA siger noget om, hvor beskyttet han er. Han tænder af hver gang hans hold sætter point til - men måske FA har opgivet at få ham til at rette ind.
@Chrezzer

FA gør vel intet forkert her?

Synes du, det er godt, at han udtaler sig på denne meget direkte måde her?
Fornuftigt der sker noget.
Hader skam ik Sir Alex, men det er bare ved at blive lidt for meget med alt den dommerkritik fra hans side hver gang de taber point.

Spændende og se hvad der sker
Liverpool FC . !
Nej, det gør de ikke..
Manchester United Lasse Ellegaard Foged <3
Nu er jeg united-fan, men synes generelt FA skulle gå ind og straffe ALLE der kommenterer på dommerne. Spillere og managere.
Det kunne godt koste en karantænedag...

For det er noget pjat - de gør hvad de kan og alle holdene føler sig snydt den ene eller anden dag.

Og hvis FA først begyndte at straffe det prompte, så skulle de nok holde mund, eller lære det med tiden....

Dommerne har det ikke nemt, hvorimod alle som konstant er på nakken af dem - især alle de "dommere" som sidder herinde, der har set en episode 20 gange i slow og superslow er total bedrevidende.... De skal have lov at udføre deres hverv uden de skal høre på spillere og managers konstant... Udfører de jobbet skidt, skal FA nok gå ind og give dem lidt pause...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
FANDME OGSÅ PÅ TIDE!
I 2009 havde den skotske manager ytret, at han ikke fandt dommer Alan Wiley i stand til fysisk at udføre dommerjobbet.


...hvilket han fik 3 eller 4 spilledages karantæne for.

1: Fortæl mig nu, hvilken straf Mancini har fået, for at sige at dommeren i én af Citys julekampe havde spist for meget henover julen.

2: Fortæl mig så hvad forskellen på de to sager er.

3: Kom så med redegørelsen for at Ferguson skulle være favoritseret af FA, når han straffes for en forseelse som Mancini ikke straffes for!

End ov chat!
at der er gået mere end 3 år siden sidste indkaldelse for FA siger noget om, hvor beskyttet han er. Han tænder af hver gang hans hold sætter point til - men måske FA har opgivet at få ham til at rette ind.


In March 2011 Ferguson was hit with a five-match touchline ban and a £30,000 fine for questioning the integrity of referee Martin Atkinson after a match at Chelsea.
Jeg er United fan.. Det er fair hvis han bliver straffet, og jeg vil ikke beskytte Ferguson - jeg ved ikke om straffesparket er så klokkeklart som Ferguson giver udtryk for, den kan vel godt dømmes, men jeg følte mig ikke snydt under kampen..

Generelt er FA mega inkonsistente i disse kendelser.. Kan slet ikke se linjen i hvornår folk bliver straffet for at kritisere dommeren, og hvornår de ikke gør. Den seneste kendelse jeg undrede mig over var da Kompany´s karantæne blev omstødt, kan simpelthen ikke huske hvornår sådan en appel sidst er blevet imødekommet af FA, men det kan være at der er andre der kan?...
annonce