Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson skuffet over dødbolde

Skrevet af bold
søn 6. feb 2011
Manchester United led i går deres første Premier League-nederlag i sæsonen, og manager Alex Ferguson var skuffet over især dødboldssituationerne.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Jacob8
Du tuder jo - typisk Fergie at brokke sig over dommeren!!!
Knocked off your perch!
Skrevet af Gehenna
Hvorfor er der altid et fjols der skal bryde ud i.. "du tuder jo" utroligt at en manager ikke kan komme med en udtalelse efter en kamp uden at en skare af fjolser skal komme med den samme "tude" kommentar.

Tag dig sammen og hva fanden mener du med han brokker sig over dommeren.. det står der INTET om i indlægget! Du er vist mere Troll en seriøst debattør.

Eneste jeg selv vil sætte en finger på er dog hans kommentar om banens ringe tlistand, da den jo er ens for begge hold!
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Skrevet af Agf---Arsenal
Jeg tror det er ironisk? :) han er selv united fan? omend stadig en dum kommentar.
Skrevet af Jacob8
Gehenna

Måske er det netop det jeg gør grin med? :)
Knocked off your perch!
Skrevet af baggie_78
Sir Alex har jo ret... Evans, han er bare for dårlig - mister konstant sin mand.. Evra har samme tendens, han fik også en opsang efter et hjørnespark, hvor van de sar måtte komme op med en god fodparade...
Ser ikke godt ud med Rio skadet inden kampen mod City.... Ser hellere Fletcher som cb, i stedet for Evans eller Smalling..... Selv Vidic bliver urolig med de to sekunda cb ved sin side.......
Skrevet af Boldidioten
Haha, men ingen tvivl vigtig sejr fra Woles. :)
Skrevet af baggie_78
Måske jacob8 betyder 8 år..... Så er det okay, mangel på viden.
Mener nu også at banens dårlige stand gør en fordel for de kæmpende hold. Ikke nemt med flydende pasningsspil på en mudret og ujævn bane. Selvfølgelig ens for alle - men stadig svært at spille pænt bold på den overflade. Og med den fight Wolves lagde for dagen, da de lugtede blod - så var banen klart i deres favør. Shit happens - hævn på lørdag - TAK.
Skrevet af Leifi
Det hold der scorer flest mål, vinder som regel.
Flot sejr til Wolves :)
Vanløse IF siden jeg blev født
Skrevet af FrandsenAalb
Mon vores spillere som sidder på bænken er så gode som alle siger, Hvad kan de faktisk ? - Mener vidic er den eneste der faktisk er god nok til at blive, Selv ferdi burde skiftes ud da han ikke laver andet end at være syg/skadet - Er Nani virkelig så god eller er det bare held lige PT.

Er Manchester United´s hold ved at blive for gammelt, Vi har nogle gode ungdomsspillere men er de klar til at spille på førsteholdet? - Det synes jeg ikke vi burde nok få brugt lidt penge på spillere, Scholes og Giggs var gode spillere som alex hentede op på førsteholdet for 15-20 år siden, Men kan andre unge spillere følge i deres fodspor ?, Det synes jeg ikke.

Er faktisk lidt skuffet over holdet PT med den løn de hiver hjem hver uge så burde de vinde hver kamp?
Skrevet af vbfyn
Gehenna: Selvfølgelig er det ens for besgge hold at spille på en dårlig bane, men det er trods alt nemmere at at stille sig ned og forsvare med 8-10 mand og bare sparke bolden væk end at skulle forsøge at spille konstruktivt og åbne et forsvar. Men ingen undskyldning herfra, United burde være så meget bedre end Wolves, at vi, uanset banens tilstand, skal have 3 point i sådan en kamp.
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Skrevet af Clemme_
@Gehenna og baggie_78
ha ha ha ha. Pröv lige at läse jacob8s indläg en gang til ,o)

Det ser ud til at blive en spändende afslutning i år, og jeg er slet slet ikke sikker på at vi holder hele vejen.
Vi er skrämmende ringe på udebane, og har väret det hele säsonen. Lidt dommerhjälp og figth til slut har sörget for en del points. Men det er slet slet ikke nok, hvis man vil göre sig fortjent til mesterskabet.

Problemet ligger, som jeg ser det, i midtbanen.
Fletcher er slet ikke komme i omdrejninger i år. Meget trist, stor fan.
Scholes har spillet godt, men kan ikke holde til alle kampe.
Anderson har spillet et par super gode kampe, men har haft lige så mange om ikke fler, hvor han har väret direkte pinlig.
Carrick, har gjort det ganske ok, men er generelt ikke god nok.

Igår spillede United bedre en ulvene. Det er vel også forventet. Men at stort set ikke have et skud på mål, og så store forsvarsfejl, så skal det gå galt.
Skal dog sige at det er utroligt at Wolverhampton ligger sidst. De har spillet bedre end den placering. Så vidt jeg husker har de vist også vundet over Chelsea og City på hjemmebane i år.

Håber at denne kamp bliver sidste kamp med sådanne lortespil, og at vi nu tager os sammen. Der er 3-4 rigtig sväre udekampe tilbage, hvor der skal höstes points.

**************
Manchester United boss Sir Alex Ferguson admitted his side blew a major opportunity after seeing his side lose their 29-match unbeaten record at Wolves.

After seeing Arsenal throw away two points in their incredible 4-4 draw at Newcastle, United could have opened up a seven-point lead at the top of the table with victory at Molineux.

However, Wolves shocked United by coming from behind to inflict a first league defeat of the campaign and Ferguson conceded it was a missed opportunity for his side in the race for the title.

"It was an opportunity," said Ferguson. "I said before the game, I do think Wolves are in a false position.

"But we had a great start. We made a lot of chances, particularly in the first half.
Not at the races
"Then in the second we were not at the races. Their keeper did not have many saves to make.

"The pitch was not very good but we didn´t make anything."

United were not helped by the disruption caused due to the calf injury Rio Ferdinand suffered in the warm-up.

Ferdinand will be out for a fortnight with the problem - a period that includes an England friendly in Denmark on Wednesday and next Saturday´s Manchester derby - and the subsequent reshuffle left United exposed, with Wolves getting both of their goals through crosses into the box.

"It was a blow because the experience Rio has got is always vital in games like that," added Ferguson.

"Normally I would have put Chris Smalling there. He has been playing recently.

"But we had to pull Chris in as a substitute because Jonny (Evans) had already done the warm-up."

Derby clash
Ferguson is not happy that he will now lose a great percentage of his squad to international duty.

However, at least he has Dimitar Berbatov, Paul Scholes, Ryan Giggs, Edwin van der Sar, Park Ji-sung and Patrice Evra around to form a team for next week´s Old Trafford derby.

"It is a terrific game to recover from," he said. "It is a massive game for us and something to look forward to.

"Unfortunately, we have internationals in midweek. To my mind that is crazy but we have to get on with it.

"We have plenty of players who are not involved in international games and they will all play next week."
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Michael-United
Vi har været elendige på dødbolde defensivt såvel som offensivt og der har været et hav af taktiske brølere siden assistenten Carlos Queiroz forlod os i 2008... Ikke betryggende at Mike Phelan er med til at ligge taktikken...
We´ll keep the red flag flying high, caus´ Man United never die! Roger Byrne, Tommy Taylor, Duncan Edwards, Mark Jones, David Pegg, Geoff Bent, Liam Whelan and Eddie Colman - Play on in heaven -
Skrevet af lastat
Vi spillede god fodbold og havde gode chancer i første halvleg, men vi kom aldrig ud til anden halvleg.


En sætning han passende har lånt fra Wenger i går.

Syntes nu det okay Ferguson brokker sig over banens kvalitet.
Den var jo en ren pløremark,
Skrevet af Jumpingjak
Både banen og United var under al kritik
Skrevet af Hans Allan93
"Mon vores spillere som sidder på bænken er så gode som alle siger, Hvad kan de faktisk ? - Mener vidic er den eneste der faktisk er god nok til at blive, Selv ferdi burde skiftes ud da han ikke laver andet end at være syg/skadet - Er Nani virkelig så god eller er det bare held lige PT.

Er Manchester United´s hold ved at blive for gammelt, Vi har nogle gode ungdomsspillere men er de klar til at spille på førsteholdet? - Det synes jeg ikke vi burde nok få brugt lidt penge på spillere, Scholes og Giggs var gode spillere som alex hentede op på førsteholdet for 15-20 år siden, Men kan andre unge spillere følge i deres fodspor ?, Det synes jeg ikke.

Er faktisk lidt skuffet over holdet PT med den løn de hiver hjem hver uge så burde de vinde hver kamp?
"

Jeg synes faktisk at United har et rigtig homogent mandskab, både hvad angår spilllertyper og alder. Der er rutinen i VDS, Scholes, Giggs, Ferdinand m.fl og energiske unge spillere som Rafael, Nani, Anderson, Chicharito osv (derudover Wellbeck og Macheda når de kommer tilbage). Det har været klart denne sæson at United yder de mest stabile præstationer - om dette skyldes den førnævnte harmoniske trup kan man kun gisne om. Jeg vælger dog at tro på det er en af grundende.

Topniveauet er måske højere hos Chelsea og Arsenal, men SAF er uhyggelig klog og ved lige præcis hvilke kvaliteter hans trup indeholder og hvornår han skal benytte sine spillere. Derfor vurderer jeg også United til at være milevidt foran sine konkurrenter taktisk, da det er yderst sjældent, at SAF laver en brøler.

Spillet har ikke været for godt i år (hvis vi lige ser bort fra de hjemmekampe, hvor United har smadret modstanderen), men jeg vil stadig tro det er nok til titlen i år. Noget andet er så, at jeg håber de taber de resterende 13 kampe, men det er nok fordi jeg er LFC mand ;).
\\\"Mellor, lovely cushioned header for Gerrrraaaard!!! Ohhhhh ya beauty!!!!! What a hit son, what a hit\\\"
Skrevet af Toggle
Anderson har spillet et par super gode kampe, men har haft lige så mange om ikke fler, hvor han har väret direkte pinlig.

Måske pinlig i dine øjne men knægten har været ude i laaaang tid med en alvorlig skade. Synes faktisk at scholes og anderson er de eneste to CM som kan være sin indsats bekendt i denne sæson.
LUHG
Skrevet af Citex
Rigtigt Fergie.. synes også Wolves havde en tendens til at sparke deres målspark over i Evans side, fordi de netop var klar over dette problem.

When a player leaves Arsenal, it only strengthens my love for the CLUB.
Skrevet af Clemme_
@Toggle

Ved godt han har väret ude länge, og han skal også have chancen for rigtigt at komme i omdrejninger.
Men synes dog at hans bundniveau er lidt.....

Carrick har väret som jeg havde forventet. Han er nok bare ikke bedre.
Fletcher, har slet slet ikke levet op til mine forventninger. Hvilket jeg er så irriteret over. Specielt da han har väret outstanding de 2 sidste år.
Scholes har väret superb, som altid, håber han aldrig bliver gamme. Men han holder nu ikke til alle kampe.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Entu
nu kan alle i man utd fans endelig se hvor ringe I har været hele sæsonen.. joo i har da self også spillet godt til tider.. det bliver man nødt til hvis man vil ligge nr. 1, men største delene af kampene har i vundet med dommerhjælp eller været så enormt heldige, at få udlignet og få et uafgjort resultat.

- man utd dykker nu samt arsenal og så rykker chelsea.. ses
Skrevet af FredeOB
Tekst under billede i artiklen:
Fem minutters tillægstid var i går ikke nok til at forhindre Manchester Uniteds første liganederlag i denne sæson

Hvad pokker er det for en dumsmart kommentar? Der er vist en skribent, der har lidt ondt i røven.
annonce
0