Snak

Mere indhold efter annoncen
Han giver seriøst ikke dommeren skylden?

Han er og bliver en joke
Undrer mig over, at man ikke så replays af de situationer, hvor Portugal mente der var straffe… Virkede underligt fra TV-produktionens side.

Iøvrigt har BF ret. Rent principielt burde det ikke have været en dommer fra et Semifinale-land. Der må ikke kunne sættes spørgsmålstegn ved hans objektivitet.. Der burde have været en dommer fra brasilien, tyskland, spanien, italien etc som havde erfaring og evner.
Man magter vel kun det man magter..
Altid VB, altså Shu-bi-dua har sunget om dem..
Uanset hvor godt han dømte, burde han som flere er inde på, aldrig have dømt den kamp.
Jeg var selv, heller ikke pokkers begejstret for at vi i puljen havde dommere fra hhv. Mexico og Polen.
Simpelthen fordi, de var i den pulje vi skulle krydse over med.
Ikke sagt at disse dommere dømte nævneværdigt ringe, men det er princippet i, at der aldrig må kunne så meget som antydes noget som helst.
Derfor er det også en klokkeklar fejl, i det hele taget at give argentineren, lige den kamp.
Here we go again… Når man ikke kan vinde, så er det dommeren, banen eller tilskuerne, stopper den bare her.
Pep: Til et VM vil det altid blive et kompromis. Man er vel nødt til at have alle verdensdele repræsenteret, også på dommerniveau. Når det er sagt er der himmelvid forskel på kvaliteten, og jeg så personligt gerne at man lod de lavere rangerende dommere dømme de to første kampe i gruppespillet, og så højne kvaliteten derfra. Det skal så passe ind så de ikke dømmer deres eget land, men det bør kunne lade sig gøre et stykke hen ad vejen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Hvorfor skulle en topdommer risikere sit job, for at mase en - på papiret - nemmere modstander igennem til en kamp hvor hans eget land er repræsenteret?
Der er jo ABSOLUT ingen gevinst for dommeren, andet end at han kan sidde og se sit landshold spille en marginalt nemmere kamp på TV, end ellers.

Jeg har mildt sagt svært ved at se et scenarie for mig, hvor en dommer skulle dømme til det - på papiret - svageste holds fordel for måske/måske ikke at give en fordel til et andet hold i den efterfølgende kamp.

Jeg kan forstå matchfixing, bestikkelse osv., hvor den enkelte satser butikken for at vinde noget - men at satse butikken uden anledning til at få noget som helst ud af det? Det er jo bare idioti.

Dem der anklager dommerne for måske at kunne finde på sådan noget, må jo være folk med særdeles svækket moralsk kompas selv. Det må jo nødvendigvis være folk som selv kunne finde på at tabe en semifinale for at en landsmand kan få lov til at dømme finalen. Eller hvad?
Silkeborg IF
annonce