Snak

Mere indhold efter annoncen

Feyenoord-fans lavede skader for op til 300.000 euro i Graz

fre 11. nov 20:50

Det var en dyr fornøjelse, da Feyenoord var på besøg hos Sturm Graz i Europa League. Holdets fans ødelagde inventar for op mod 300.000 euro.Læs hele nyheden her
Udeluk dem.
Om ikke andet, så for fremtiden lad det være kendt at sådanne scenarier koster nederlag på papiret.
Af alle Europas hooligangrupperinger står Feyenoords som bærmen af de værste. Klubben lovede bod og bedring efter at de hærgede Rom og smadrede den historiske fontæne ved foden af Den Spanske Trappe i 2015, og syv år efter er alt stadig det samme. Man burde som minimum forbyde dem at have tilskuere med til udekampe. Hårdere konsekvenser fra UEFA ville også være velkomment.
Det er denne type "fans" som relativt store grupperinger i DK ser som de store forbilleder pt. De er svære at nå pædagogisk. Men flokken rundt om dem - som er mindre rabiate, men som ikke tager tydelig og klar afstand til deres handlinger - DE ER PT EN DEL AF PROBLEMET. Og de skal omvendes til at være en del af løsningen.
Stop over-aggressiv adfærd og signalgivning på og udenfor stadion. Lad være med at klap eller deltage helt eller delvist i overaggressiv adfærd. Lad være med at synge og råbe hadefulde beskeder til modstandere. Lad være med at råbe at nogen skal dø/hades/lide/hånes. Hvis stemningen er så hadefuld på et stadion eller udenfor, så gå væk eller sæt jer ned og hold jer i ro.
Ellers opildner i disse typer, og bidrager dermed til problemet. Vi fans kan gøre meget selv, ved at fryse disse typer ud. I nogle klubber (ingen nævnt, ingen glemt) er det nogle hundrede personer, i andre er det ganske få.
Frys dem ud. Kom nu venner!
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
@Steen27 - stop nu dig selv. Der er ikke store grupperinger, der synes, at de er fantastiske.

Der er få voldsparate psykopater, som er klar til kamp - men 99% af alle fans er helt normale mennesker, som ikke er klar på at få din chip-ide skudt ind i armen.

Og ja - skriv endelig, at jeg er en del af problemet, som du plejer, når andre er uenige med dig.
Du har sandsynligvis ret, men det er den ene procent, der I øjeblikket dikterer hvordan du og jeg som almindelige fodbold fans skal ses på, og må stå model til. 1% af et tilskueregrundlag på 20.000 er stadig 200 personer, og det vil til enhver tid være en udfordring at stille noget op imod, hvis ikke man laver en målrettet indsats imod den vanvittig adfærd som nogle af disse volds-fans udviser.
Laslos@

Det virker desværre bare ikke længere som om, at det “kun” er 1% der laver ballade.

Der er sket noget efter Corona.

De her primitive mennesker, er kommet ud af deres bure (nedlukning) og går fuldstændig uhæmmet amok, hvilket må gå tilbage til deres bagland (forældre) blandt andet.
Det er jo 1:1 med Brøndby-problemet herhjemme.
En klub der gerne vil have fordel af en fanatisk hjemmebane, som de håber kan imtimidere modstanderne og derfor accepterer og lader voldskulturen gro i deres fanmiljø til ødelæggelse for resten af fodboldsamfundet.
Luk den lorteklub indtil dens voldspsykopater holder op med at smadre fredelige byer
jaja. sådan er det og af samme grund går jeg ik til fodbold mere....og mine venner gør heller ikke. Ærgeligt - plejede at se 4-6 kampe om året - men være med til at støtte sådan nogle psykopater, hvor det går ud over betjente, små børn, folk der får smadret ting....og det er ikke 1 pct...jeg har både været i parken og brøndby station ! føj siger jeg bare....Politiet bad om ikke at tillade udebane fans..men nej sagde uefa...desværre tror jeg den eneste vej..
@jakobsen86

Hvor er det dog latterligt at du kalder det et “BrøndbyProblem”.

Var der ikke ballade mellem fcm og Viborg forleden? Har fck ikke lige været ude og smadre er klubhus?
Det er et samfundsproblem at der findes så sindssyge mennesker.
Hvis bankrøvere tog en Brøndbytrøje på så var det også Brøndby IF’s problem eller hvad??
Klubberne gør hvad de kan men det kan fandme ikke være deres ansvar at opdrage på folk.
annonce