Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA: Munir får ikke lov at skifte landshold

Skrevet af bold
tor 8. okt 2020

FIFA har afvist Sevilla-spilleren Munir El Haddadis ønske om at skifte fra Spanien til Marokkos landshold.Læs hele nyheden her
Skrevet af mexicoz
Hvis Fifa vitterligt har ændret denne regel, hvilket ikke er mig bekendt, så er det da også mystisk, hvorfor de har afvist det..
Buuundesliga über alles...
Skrevet af ildslukker
Mexicoz

De glemte at betale
ikke kun overkriften
Skrevet af glvardevej
De skal tænke sig om de der teenagedrenge med flere landsholdsmuligheder, som Spanien så gerne vil give en tællende landskamp inden de har nået at se sig om. Først var det Bojan, så Munir og nu Fati.
COYS!
Skrevet af Mathews
Han er med det marokkanske landshold as we speak. Må være noget af et slag at få, når man netop er blevet indlemmet i truppen.
Skrevet af Kuglelyn
Først var det Bojan, så Munir og nu Fati.


Tja... eller Thomas Christiansen endnu tidligere..

Men helt fint at man ikke kan shoppe og skifte landshold, som man skifter klub. Der er ingen der tvinger dem til at stille op for Spanien, så må de også selv stå ved det.
Skrevet af SotD
Man må jo stå ved det tilbud man får, og hvis man indgår en pagt med satan er det nu engang sådan det er.

Ansu Fati er dog i min optik et talent på et lidt andet niveau end Munir. Bojan sammenligningen er noget bedre. Men Bojan har vel aldrig fortrudt sit valg?
Silkeborg IF
Skrevet af MesutCazorla
Men de må da begrunde hvorfor de afviser hans skifte, når nu han tilsyneladende lever op til de nye krav.
Skrevet af Maroqui
Den vinder han hos CAS
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Tja... eller Thomas Christiansen endnu tidligere..


Det var da det bedste, der kunne ske for Danmark. Spillere, der ikke vil Danmark, skal under ingen omstændigheder have en chance for at ombestemme sig, de må ligge som de har redt.
Skrevet af Benatia
Han får lov, papirarbejdet var bare ikke i orden i tide for at han kan stille op i de 2 kommende kampe for Marokko. Men hvor længe det tager, er alles gæt.
Men ingen tvivl om at han kommer til at spille for Marokko
Skrevet af grundlovsdag
Ja, det virker da som om reglerne er overholdt, men deadlinen måske ikke.
Skrevet af Cruzan
I forhold til Thomas Christiansen, så var der også lidt andre omstændigheder, der også spillede ind selvom hans mor godt nok var spanier.

Da han skrev kontrakt med Barcelona, så var det dengang da der var strikse regler, og klubberne måtte kun have tre udlændinge i deres trup. Barcelona krævede derfor, at han skulle vælge at blive spanier, da netop selvom født i Danmark pga. moderen havde dobbelt statsborgerskab, hvilke muligjorde dette. Thomas var dog heller aldrig blevet kaldt op til de danske ungdomslandshold, mens det gjorde man i Spanien (nogle kilder siger dette var fixet af Barcelona). Der er dog ingen tvivl om at Thomas vidste at skulle han have en chance for at spille for Barcelona, så skulle han blive Spanier, hvilket Thomas selv har bekræftet, og selv sagt at han aldrig har fortrudt det valg.

Interessant er det dog at under de nye FIFA-regler, så kunne Thomas i dag skifte til det danske landshold, da han fik 11 U-21 og kun 2 A-landskampe for Spanien.

Igen så er det sket flere gange at spillere har skiftet landshold, også selvom de har spillet for mere andre lande, men igen så er reglerne ændret med tiden fx som med Motta. For slet ikke at gå tilbage til "the blond aroow" der jo spillede på hele 3 landshold, og dermed repræsenteret 3 lande under FIFA.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
annonce
0