Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA: Munir får ikke lov at skifte landshold

tor 8. okt 2020

FIFA har afvist Sevilla-spilleren Munir El Haddadis ønske om at skifte fra Spanien til Marokkos landshold.Læs hele nyheden her
Hvis Fifa vitterligt har ændret denne regel, hvilket ikke er mig bekendt, så er det da også mystisk, hvorfor de har afvist det..
Buuundesliga über alles...
Mexicoz

De glemte at betale
ikke kun overkriften
De skal tænke sig om de der teenagedrenge med flere landsholdsmuligheder, som Spanien så gerne vil give en tællende landskamp inden de har nået at se sig om. Først var det Bojan, så Munir og nu Fati.
COYS!
Han er med det marokkanske landshold as we speak. Må være noget af et slag at få, når man netop er blevet indlemmet i truppen.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Først var det Bojan, så Munir og nu Fati.


Tja... eller Thomas Christiansen endnu tidligere..

Men helt fint at man ikke kan shoppe og skifte landshold, som man skifter klub. Der er ingen der tvinger dem til at stille op for Spanien, så må de også selv stå ved det.
Man må jo stå ved det tilbud man får, og hvis man indgår en pagt med satan er det nu engang sådan det er.

Ansu Fati er dog i min optik et talent på et lidt andet niveau end Munir. Bojan sammenligningen er noget bedre. Men Bojan har vel aldrig fortrudt sit valg?
Silkeborg IF
Men de må da begrunde hvorfor de afviser hans skifte, når nu han tilsyneladende lever op til de nye krav.
Den vinder han hos CAS
Tja... eller Thomas Christiansen endnu tidligere..


Det var da det bedste, der kunne ske for Danmark. Spillere, der ikke vil Danmark, skal under ingen omstændigheder have en chance for at ombestemme sig, de må ligge som de har redt.
Han får lov, papirarbejdet var bare ikke i orden i tide for at han kan stille op i de 2 kommende kampe for Marokko. Men hvor længe det tager, er alles gæt.
Men ingen tvivl om at han kommer til at spille for Marokko
annonce