Snak

Mere indhold efter annoncen
Han bliver jo genvalgt da ingen havde de politiske nosser til at stille op imod ham. Deadline er passeret og der er officielt ingen modkanditater
Hvis han bliver valgt som President igen, er det simpelthen en skandale.


Sådan havde man det også med Mette Frederiksen da hun (formentligt) blev genvalgt
Jeg har ondt af Infantino. Det kan ikke være nemt for ham, med den migrantløn han sikkert tjener - og hetzen han modtager som FIFA-præsident, må da også være sammenlignelig, med den forfølgelse som de homoseksuelle i Qatar oplever. Ja, vores kære stakkel, må i sandheden have det hårdt fra sit dyre hus i Doha, eller når han er ude og mingle med emiren af Qatar til Formel 1, hvor han desværre må nøjes med de bedste pladser. Følelsen må være 1:1 med hvad migranterne og de homoseksuelle føler.
Vilde udtalelser han alligevel kommer med der ..
tvivler på hans far arbejde under så kummerlige forhold, som de her mennesker har gjort i Qatar, så prøvede og lave en hurtig søgning, og kunne intet finde på 10.000 dødsfald i Schweiz, på det tidspunkt han taler om..

Men han understreger da med alt tydelighed, sin totale mangle på empati og virkelighedsfornemmelse..
Engang Brøndby - Altid Brøndby
Han forsvarer uretfærdighed? Det er da klar tale
Han sidestiller det at være migrantarbejder i Qatar og Schweitz!? Shit et usselt forsøg på at lyde som om, han bekymrer sig om forholdene. Han er jo en af dem og ved præcis hvordan de har det. Det er bare dumt!
I guder. Jeg kan ikke mere.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
FIFA: sport og politik må ikke blandes. Infantino: Hold my beer!
Meget kan man sige, men hans idioti er i hvert fald universiel.
Silkeborg IF
Sidder seriøst og undrer mig over hvor meget mere langt ude det skal blive, inden UEFA (De europæiske fodboldforbund) endelig kommer på banen og siger at nu er det nok.

Det er jo vanvittigt at Infantinos udtalelser blot for lov at stå hen uden konsekvenser. Han pisser os jo allesammen op og ned af ryggen uden der er nogen der tør at tage fat i kraven på ham.
annonce