Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA-boss: Om fire år elsker vi alle Qatar

Skrevet af bold
man 16. jul 2018
FIFA-præsident Gianni Infantino er overbevist om, at Qatar vil være i stand til at skabe et lige så godt VM, som Rusland efter hans mening har formået.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Arnemanden
Det er simpelthen en skandale og ren korruption at Qatar har fået VM. At det så også skal afholdes i vintermånederne er bare rent til grin. FIFA underminerer sig selv og sporten med tiden - forhåbentlig kan man en dag nedlægge det lort og starte forfra
Skrevet af Groggster
Decideret forkastelig udtalelse af en mand, der enten er decideret dum eller fuldstlndugt gennemsyret korrupt - eller formentlig begge dele.
Vi har ikke forelsket os i Rusland. De har et diktatur med en mand, der slår sit folk ihjel, og både Rusland Qatar rummer nogle af de største brud på menneskerettigheder, verden har set, og bruger fodbolden som en politisk blankpolering af den modbydelige sandhed.
Det har været en fantastisk slutrunde - men det har det været til trods for Rusland og landets styre.
Føj, Infantino. Klamt.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af bruger 166840
Fuck Qatar i den fucking grad!
Skrevet af Nemt
PS. Folk dør i slaveligende tilstande for at bygge de stadioner til QATAR som efterfølgende bliver revet ned.

Google det.
Skrevet af Slettet(101921202903)
Fuck qatar helt sikkert og han har jo bar fået penge underbordet for det sige det der pis, han er så falsk som den anden det helt vild.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Qatar, VAR, 200 hold til VM og EM. I ødelægger verdens smukkeste sport!!!
Skrevet af mexicoz
Der er i hvert fald ingen, der bagefter skal komme og beklage sig over, at landsholdsfodbolden er død, for man har selv slået den ihjel.
Qatar 22´ bliver enden for landsholdsfodbold som vi kender det.
Buuundesliga über alles...
Skrevet af donpj111
Rusland og for den sags skyld Qatar, er ikke meget bedre end en vis herre fra Tyskland som brugte sporten (dog OL) til at polere et regimes ry.

Fy for satan det er ulækkert, det næste bliver vel at Iran skal afholde det i 2026. Fyr den inkompetente idiot på stedet.
Skrevet af StanTheManDK
Han er ligeså fejlmarcheret som Blatter. VM i Rusland var mildest talt mistænksomt, men VM i Qatar er på alle måder en skandale - som en nævner, så er de forhold stadions dernede bliver bygget under nok alene til man bør boykotte det....der er få ting der kan gøre mig mere gal end det projekt FIFA fik sat gang i der....og så skal det spilles i december næste gang....altså hvad fanden er der egentligt sket da de besluttede det. Nåååå ja, noget med en masse dollars.
Skrevet af Serpente
Manden har jo ret - på en måde. Der er mange meninger, men det er kun få der faktisk vil agerer på dem. Som man også kan læse i tråden, så har i jo alligevel siddet og lappet det i jer. Mon ikke han får ret i at folk også sidder foran skærmen til næste slutrunde.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af maxbakketop
I år elskede vi pengepungen i Rusland, Om 4 år vil vi elske pengepungen fra Qatar. Skide korrupte FIFA. Men det er nok meget godt at starte charmeoffensiven nu, hvis slutrrunden skal have en chance for ikke at drukne i ren negativ omtale. Jeg glæder mig til at se om der er nogle lande som vil boykotte når vi kommer så langt, jeg tror det desværre ikke.

Fy for satan det er ulækkert, det næste bliver vel at Iran skal afholde det i 2026. Fyr den inkompetente idiot på stedet.


Den slutrunde er "heldigvis" allerede blevet tildelt USA, Mexico og Canada.

"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Paven82
Nu når de har valgt så "skønt" et tidspunkt at spille på, så tænker jeg på om klubberne har noget at sige?

Her tænker jeg at, hvis man ser på denne slutrunde, så kan jeg nævne 4 af Frankrigs startere (måske flere) som spiller i Premier League.

Ville klubberne kunne "blokke" spillerne fra at spille?
Skulle BPL lukke ned i den periode? (Over juleprogrammet :O??)
Ville spillere fravælge at spille i England og hvis de frygter, at de ikke kan spille?
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af Nikohyttel
Paven82. Ja - BPL lukker ned. Det har FA allerede været ude at bekræfte.
Brøndby IF s. 2001, Manchester United s. 1994, Paris Saint-Germain s. 1988 (Ligue 2!) Alle hader os - vi hader alle! Stolt af at være Brøndby´s 12. mand.
Skrevet af Paven82
Paven82. Ja - BPL lukker ned. Det har FA allerede været ude at bekræfte.


Tak for hurtigt svar. Et eller andet sted trist at de ikke vil tage kampen op...
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af alexis
Tror jeg hader Qatar lige så meget til den tid som jeg gør nu. Skandalæst for sporten.
Skrevet af Acheron 3
Infantino er om muligt endnu mere glat og slimet end Blatter. Hvordan gør de det?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af thehappy
Hvad er der galt med qatar. Snakker i om de såkaldte slavehandlense forhold hvor folk selv vælger at tag derhen for at arbejde hvor de helt klart tjenere mere end deres hjemmeland.

Det forgår jo også her hjemme i dk med de polaker der render rundt og arbejder for 30kr i timen og bor dusinvis i små lejeligheder. Men næ nej der er det fint nok fordi vi har brug for arbejdskraft.

Dobbelmoral på højt plan det der.
2-6
Skrevet af kbk
Sjovt, som I alle er så kæmpe modstandere af det hele. Men alligevel har I siddet den sidste måned og klappet i hænderne over VM kampene. Og mon ikke, at I også gør det næste gang.
Skrevet af Milanisti
Så fodbold kan heller ikke blive afholdt i USA fordi de har dræbt tusindevis af uskyldige børn og kvinder i Irak, Afghanistan, Libyen osv?

Bør det blive afholdt i de lande, der deltog i krigen i Irak og dræbte en masse USKYLDIGE mennesker? Danmark? England? Frankrig?

Menneskerettigheder gælder alle steder.
Skrevet af Slettet(542006222012)
Tænker også mange er lidt dobbeltmoralske. Hvis man skulle tage efter politiske forhold ville man stort set ikke kunne afholde VM nogen steder.

Og ro på. Fodbolden dør sku ikke af VM i Qatar. Men bliver da lidt tricky med et Vinter-VM
annonce
0