Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger 148615
Tråden her viser meget godt, hvilken betydning det har, når vestlige medier er farvet. Jeg støtter ikke forholdene og brud på menneskerettighederne i Rusland og Qatar. Men hvis man skal boykotte og hade så meget som i viser herinde, så skal det gælde hele vejen. VM i Brasilien skulle boykottes med deres behandling af deres borgere. VM i USA i 94 (og for den sags skyld nu) efter deres karantæner gjorde at over en halv million børn døde i Irak. Deres indespærring af børn, ulovlig overvågning osv osv. Mexico er et land i kaos, hvor man ikke kan stole på politikere. Hvad disse værtsnationer har gjort er også usmageligt og forkasteligt. Men det er ikke i søgelyset så meget. Vi bor i vesten, og ser/læser kun vestlige medier. Derfor får vi også et farvet billede af, hvordan tingene ser ud i verden. Men tag ikke fejl, forkastelige tinge foregår også i vestlige lande.
Skrevet af JanTheMan
Bræk!
Skrevet af Sir , moderator
Lad os lige få hævet niveauet tak.
Dette er en signatur.
Skrevet af maxbakketop
Hvad er der galt med qatar. Snakker i om de såkaldte slavehandlense forhold hvor folk selv vælger at tag derhen for at arbejde hvor de helt klart tjenere mere end deres hjemmeland.

Det forgår jo også her hjemme i dk med de polaker der render rundt og arbejder for 30kr i timen og bor dusinvis i små lejeligheder. Men næ nej der er det fint nok fordi vi har brug for arbejdskraft.


Jo jo men i Danmark ejer din arbejdsgiver ikke dit pas og skal godkende din udrejse af landet hvis du gerne vil hjem. Der dør heller ikke polakker i tusindvis i Danmark hvert år. Det er en pinligt dårlig sammenligning du laver der.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af C.D
Infantino er om muligt endnu mere glat og slimet end Blatter. Hvordan gør de det?

Det gør de bl.a. med hjælp fra DBU, som bidrager fornuftigt til festen med deres stemmer.
Skrevet af ACE
Nu skulle det så også have været korruption indblandet i Tysklands værtskab i 06, så lad ikke Rusland og Qatar stå med hele lorten.
Skrevet af FodboldFest
Det er så ligetil en joke, men Infantino lever virkelig op til sit efternavn, en infantil opportunist.

Skandale med VM i Qatar, og det skal medier holde fast i. FIFA burde lukkes.
Landsholdet/OB
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Der har formentlig været korruption inde over de sidste mange mange værtskaber, også USA 1994. Pointen er at Quatar er en uegnet værtsnation, pga. klimaet, manglende fodboldkultur osv.

Det skal ses i en sammenhæng hvor FIFA bogstaveligt talt pimper fodbolden ud for at få så mange penge i kassen som overhovedet muligt. Det gælder Quatar 2022, VAR ( Snart reklamepauser) udvidelserne af VM og EM (For at øge sponsor og korruption indtægter).

Det værste at så stor en del af pøblen bare stilletigene godtager denne udvikling, eller i værste fald forsvarer den. Jeg tror ikke størstedelen af fodboldpublikummet har den fjerneste idé om hvad det her kommer til at betyde for fodbold som sport fremadrettet. Det kan kun brydes ved massiv boykot.
Skrevet af Groggster
Undskyld mig, men det er simpelthen for simpelt at sige, at vi alle har "lappet det i os", fordi vi har fulgt med i slutrunden.
Det er lige så meget et valg, at jeg ikke vil lade fodbolden ødelægge af alle de korrupte og forkastelige karakterer, der forsøger at bruge den som politisk magtmiddel.
Man kan sagtens se VM-slutrunden, og fortsætte med at tale om de store problemer.
Hør Socar Rothsteins analyse af Qatar, Manchester City og lignende på Mediano, hvis I er interesserede i lidt mere dybde på emnet.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Contro ill calcio moderno
At nogle folk i denne tråd forsøger at relativere Qatar´s ageren, eller FIFA; forsøger at sammenligne det menneskesyn man har i mellemøsten med det man har i USA; forsøger at sammenligne moderne slaveri i Qatar med polske arbejdere; forsøger at forsvare FIFA´s komplette destruktion af det smukke spil i jagt på flere penge og mere profit..... Til dem selv, ikke til sporten. Igen så vi en passionsløs slutrunde i Rusland; fodbolden er efterhånden så triviel, at den mister sin betydning, for ingen gider at gå op i en sport, der handler om at berige de få. Der er ej andet tilbage end middelklasse fædre, kopholdere, merchandise, rigmænd og passionen døde for mange år siden. Ad.
When football lost its innocence it gave birth to fashion! Kill modern football.
Skrevet af kwakk
maxbakketop, du lapper EB-artiklerne i dig om onde Qatar, prøv BBC der rent faktisk laver journalistisk. Alene fra Indien er 250.000 mennesker om året i Qatar, hvor 250 skulle dø. Hvis de var blevet hjemme i Indien var op imod 1000 døde om året. https://www.bbc.com/news/magazine-33019838
Skrevet af Lars Mexico
Jeg ville bakke om, hvis UEFA ville trække sig
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Skrevet af Spread
Alle folk der er for VM i Qatar, burde læse denne artikel: https://www.bt.dk/fodbold/10-grunde-til-at-vm-i-qatar-bliver-en-fiasko

Vil blive et kaos uden lige.

Kunne være sjovt, hvis de europæiske lande - pga. deres ligaer - nægter at deltage pga. tidspunktet. Der er flere penge i klubfodbold, det vil være noget rod af dimensioner, hvis de skal rykke deres ligaer en måned mv. Plus at FIFA vel ikke har noget at sige, over for UEFA?
Man Utd & BIF siden 5-6 års alderen - i medgang og modgang. Yndlingsspiller: Alessandro Del Piero
Skrevet af Serpente
Groggster
Jeg tillader mig at kalde det en smule naivt. Det vil svare sig til at købe buræg, og så sidde og tale om dyrevelfærd på et forum på nettet. Du har købt og støttet et produkt, så det er delvist din skyld at disse ting sker. Hvis seerne kun vælger at følge arrangementer der lever op til rimelige standarder, så kan det lykkedes at ændre tingene. Nøjagtig som det sker med buræg, der er på ud ved lov.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af mikem
Den slutrunde er "heldigvis" allerede blevet tildelt USA, Mexico og Canada.

Hvordan kan man bifalde en slutrunde til Mexico? Når man samtidig flegner fuldstædnigt ud overfor Qatar?? dufter der ikke lidt dobbeltmoralskt herinde?? Ikke at jeg synes det er OKAY hvad Qatar gør, men vi i DK har det bare med at se værre på dem vi hører meget om. Nu hører vi ikke ret meget til vederstyggelighederne i MExico (OG sydAmerika for den sags skyld), så er det nemmere at vi primært ser os sure på Qatar..

I min øjne klinger det altså en smule hult og dobbeltmoralskt

Edit: Der var så en del der allerede havde peget på Mexio sammenligningen, men viser vel blot at fordi vi ikke for det smidt i hovedet at tv2 news på samme måde som Qatar, så vender folk nemmere det blinde øje til..
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
For mig handler det ikke om Quatar specifikt, men udviklingen generelt.

Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil se flere kampe fra et EM på mere end 16 hold, og ikke flere kampe fra et VM på mere end 32 hold. Derudover overvejer jeg også helt at boykotte alle VAR-kampe.

Jeg håber andre i det mindste gør op med sig selv hvad de synes er godt for sporten, og tager konsekvensen deraf med en eventuel boykot
Skrevet af Slettet(501706201307)
Undskyld mig, men ang. VM har vi altså også hørt at de europæiske VM lande været med til korruptionen. Så vi er ikke en skid bedre, før vi dømmer andre.
Skrevet af BF1886
Ja, FIFA er korrupt. Det var derfor, Tyskland fik VM i 2006 foran Sydafrika. Det har vi fået bevis for.
Ja, Qatar er varm om sommeren. Derfor er slutrunden flyttet til november-december.
Ja, det betyder, at ligaerne skal holde en (længere) julepause i en enkelt sæson.
Ja, der er store problemer med menneskerettigheder og ikke mindst arbejdstagerrettigheder i Qatar. Det er der også i Rusland, Brasilien, Mexico, USA og for den sags skyld Australien, som var oppe imod Qatar som vært i 2022.
Ja, tv-rettighederne er solgt til dem, der ville betale mest. Det har intet at gøre med, hvor der bliver spillet.
Ja, der skal bygges en stribe nye stadions og byer rundt om. Sådan er vilkårene. I Rusland blev der også bygget nye store stadions og bygget infrastruktur rundt om. Qatar har planer om at eksportere nogle af stadionelementerne til andre lande efter slutrunden i stedet for at have ´hvide elefanter´ stående ubrugte.
Ja, Qatar er et ubeskrevet blad på den store fodboldscene, og de bliver debutanter til slutrunden. Det er deres store chance til at vise sig frem, og det kommer de til.
Ja, de vil formentlig stille med et hold, hvor mange af spillerne har fremmed oprindelse. Ligesom blandt andre Frankrig i år og Tyskland for fire år siden.

Slutrunden bliver ikke udvidet til 40 eller 48 hold denne gang. Formatet er det samme som i Rusland.
Man må gerne drikke øl under slutrunden - det skal ølsponsoren nok sørge for. :-)
Slutrunden bliver den første, hvor alle kampe spilles inden for kort køreafstand, så alle fans er tæt på hinanden og skal ikke rejse rundt konstant. Det vil være en fordel for miljøet.
Tidsmæssigt vil kampene blive spillet, så det mest af verden kan være med uden at skulle sidde oppe om natten.
Uanset hvordan processen op til slutrunden er og bliver, så er det noget andet, når showet starter. Det er det hver gang. Sydafrika, Brasilien og Rusland fik ikke meget god presse undervejs, men det meste gik, som det skulle, når først det blev alvor. Sådan bliver det også i Qatar.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Skrevet af Lars Mexico
Nogen spørgsmål om Mexico? Jeg bor i landet
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Skrevet af iZem
Jeg har været 5 uger i Rusland, set 5 kampe og alt har været fantastisk. Har Qatar bestukket sig til VM? Givetvis når man ser på deres størrelse og fodboldtraditioner, men Infantino var i UEFA da de blev valgt. Han er nu den person der skal gennemføre slutrunden og den bliver givetvis fantastisk ligesom Rusland. I den netop overståede slutrunde var der kun 1 kamp uden mål og en finale med 6 mål. Kan man klage over det? Jeg synes det ikke. Når skaden nu er sket med Qatar så må vi bare glæde os over de har alt for mange penge til at arrangere en fantastisk slutrunde, de har jo efterhånden holdt VM i alle sportsgrene, så ja de kan nok arrangere et VM i fodbold også. De slipper også for at købe tilskuere som under VM i håndbold. Hvordan er Qatar blevet så rig... OLIE. Ja du er nok en af dem som støtter dem, så du har selv været med til at finansiere de har råd til at bestikke sig til den slutrunde. Hvis du vil feje for egen dør så må du ikke køre bil, offentlig transport der køre på brændstof, købe produkter af plastik eller produkter der er pakket ind i plastik der er lavet på olie eller produkter der er transporteret I transportmidler der kører, sejler, flyver på brændstof. Det er praktisk talt umuligt, så alle er med til at finansiere den slutrunde er blevet til. Tør øjne og kom videre, alt er ikke som vi har det i Danmark.

Hvad ønsker I at Infantino skal gøre, sige at næste slutrunde bliver noget lort? Den tror i da ikke selv på.

Alle lande har 5-6 år til at planlægge deres turneringer lidt anderledes så de det ene år starter tidligere og slutter senere. Det kræver nok at der planlægges hen over 3 sæsoner med start og sluttidspunkter, men det er jeg sikker på de nok skal klare. VM er stadig det største og vil også være det om 4 år I Qatar. Det er vildt at møde mennesker, der sælger hus og bil for at tage til VM, rejser 30 timer med fly for at køre 8 timer i tog og alligevel være de gladeste mennesker når man taber første kamp til Danmark. Omvendt har vi danskere 2,5 time til Moskva til en billet til 2500 t/r, et beløb som alle burde kunne prioritere sig til hvis man virkelig vil opleve et VM. Vi var 6-700 danskere til første kamp, der var omkring 40.000 fra Peru! Det er nemt at sidde hjemme i sofaen og brokke sig.
annonce
0