Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA-boss: Rygtespredere skulle skamme sig

tir 16. feb 2021

FIFA-præsidenten Gianni Infantino går i rette med de rygter, der har sagt, at præsidenten havde bedt kvindelige dommere om ikke at hilse på den Qatar-delegerede Sheikh Al Thani ved Klub-VM.Læs hele nyheden her
Ja ok, når han siger det på den måde så er det jo tydeligt at der ikke foregik noget suspekt på de videoer man har set.
Manden er jo en parodi.
Spøjst han ikke er interesseret i hvem der så har bedt de kvindelige dommere ikke hilse?
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Underligt han slet ikke redegør for hvorfor manden ikke hilste på de kvindelige dommere samt hvorfor de kvindelige hellere ikke forsøgte. På videoen ovenfor, og de andre jeg har set i øvrigt, er det tydeligt på kropssproget at begge parter vidste der ikke skulle hilses.
Det er simpelthen en farce det der foregår i international fodbold. Boykot vm i Qatar, boykot samtlige kampe der vises fra de breddegrader og gør alt for at skabe fokus omkring tilstandene. Fuldstændig til grin Infantino går ud sådan her. Jeg var så glad da han kom til posten i sin tid, det er lang tid siden nu.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
I beskeden på FIFAs hjemmeside siger han da ikke direkte, at han ikke havde bedt kvinderne om ikke at hilse? Han gør blot opmærksom på at han er en guttermand med alle de rigtige holdninger, og at alle der mener noget andet er løgnere!
Godt forsøgt, din teknokrat
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Det er da heller ikke noget, andre folk skal blande sig i? Jeg er selv helt uenig, og jeg synes det er ret mærkeligt, at nogle ikke giver hånd til kvinder, men det er vel op til en selv om at vurdere, hvad man mener om kropslig kontakt? En mundtlig hilsen kan være lige så god som at give hånd.
Ici, c'est Paris!
Eller måske kvinderne kendte til den mellemøstlige kultur om at kvinder og mænd, der ikke er gift, ikke skal have fysisk kontakt.

Nogen overholder den, andre gør ik.
Altid tragisk komisk nær FIFA beder andre om at skamme sig....
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF Min klub siden 10-årig er Spurs (siden er FCK kommet til)
annonce