Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA-boss: Rygtespredere skulle skamme sig

Skrevet af bold
tir 16. feb 2021

FIFA-præsidenten Gianni Infantino går i rette med de rygter, der har sagt, at præsidenten havde bedt kvindelige dommere om ikke at hilse på den Qatar-delegerede Sheikh Al Thani ved Klub-VM.Læs hele nyheden her
Skrevet af Reznor
Ja ok, når han siger det på den måde så er det jo tydeligt at der ikke foregik noget suspekt på de videoer man har set.
Skrevet af Jb1994
Manden er jo en parodi.
Skrevet af UnderMåler
Spøjst han ikke er interesseret i hvem der så har bedt de kvindelige dommere ikke hilse?
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af Will
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Campeones32
Underligt han slet ikke redegør for hvorfor manden ikke hilste på de kvindelige dommere samt hvorfor de kvindelige hellere ikke forsøgte. På videoen ovenfor, og de andre jeg har set i øvrigt, er det tydeligt på kropssproget at begge parter vidste der ikke skulle hilses.
Det er simpelthen en farce det der foregår i international fodbold. Boykot vm i Qatar, boykot samtlige kampe der vises fra de breddegrader og gør alt for at skabe fokus omkring tilstandene. Fuldstændig til grin Infantino går ud sådan her. Jeg var så glad da han kom til posten i sin tid, det er lang tid siden nu.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skrevet af Aussie
I beskeden på FIFAs hjemmeside siger han da ikke direkte, at han ikke havde bedt kvinderne om ikke at hilse? Han gør blot opmærksom på at han er en guttermand med alle de rigtige holdninger, og at alle der mener noget andet er løgnere!
Skrevet af Juvefreak92
Godt forsøgt, din teknokrat
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Allez Paris!
Det er da heller ikke noget, andre folk skal blande sig i? Jeg er selv helt uenig, og jeg synes det er ret mærkeligt, at nogle ikke giver hånd til kvinder, men det er vel op til en selv om at vurdere, hvad man mener om kropslig kontakt? En mundtlig hilsen kan være lige så god som at give hånd.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af bruger
Eller måske kvinderne kendte til den mellemøstlige kultur om at kvinder og mænd, der ikke er gift, ikke skal have fysisk kontakt.

Nogen overholder den, andre gør ik.
Skrevet af Crooks
Altid tragisk komisk nær FIFA beder andre om at skamme sig....
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Skrevet af Solid Bold
Ja, virker som om han bare vil tysse ned og undlade at kommentere yderligere.

Som nævnt i tråden her, så kunne han jo sige mere direkte, at han ikke har bedt dem om ikke at hilse, samt give en forklaring på hvorfor det udspillede sig sådan, som det gjorde.

Men det vil jo også åbne op for "Hvem gjorde så? Var der nogen der gjorde det (lidt naivt spørgsmål)? Noget med bestemt religion. Noget om at folk med sådan en religion ikke skal afholde sportsbegivenheder. --- og så er den jo gal for FIFA.

De har sjovt nok lige opdateret deres side med 2 nyheder vedrørende kvindelige fodboldspillere. Ikke at det skulle være specielt, men om det er et tilfælde? - Det må jeg lade konspirations-teoretikerne om ;)
https://www.fifa.com/
Skrevet af emad
Det er alligevel ret vildt at folk herinde mener at man I Danmark skal respektere og følge Danske traditioner i Danmark, men at man også skal følge Danske traditioner i Qatar.
Skrevet af Reznor
@emad: Danske traditioner? Det er vel tradition i de efterhånden mange lande som ikke stadig befinder sig i middelalderen?
Skrevet af Aussie
emad, det handler vel mest om at FIFA bryster sig af at støtte ligestilling, men så laver events steder hvor kvinder er anset som ejendom! I Qatar må de leve som de har lyst, men det er dobbeltmoralsk af FIFA at blåstemple traditioner der går mod deres egne vedtægter...

Men pengesedler i brune konvolutter gør oftest forskellen i disse sammenhænge...
Skrevet af emad
Altså nu er jeg af den personlige holdning at man følger de skikke der er i det land man befinder sig i. Hvis man er i et land der lever i middelalderen så må man leve i middelalderen med dem. Jeg er sikker på alle de dommere havde muligheden for at sige nej.

Det med at give håndtryk mellem de forskellige køn har heller ikke noget med ligestilling at gøre. De fleste Arabiske og Muslimske husholdninger er trods alt ledet af kvinderne i huset lidt ligesom de er i Danmark. Kvinden bestemmer på tværs af religion og kultur.
Skrevet af Solid Bold
@Emad, det behøves jo heller ikke kun at være et håndtryk.
Det kunne være en høflig gestus, hvor der bliver sagt tillykke, (evt. bukker en lille smule, så det ikke virker hult, særligt med mundbind-sitationen). Der foregik jo en fuldstændig ignorering fra personer ved situationen, hvilket for mig virker disrespektfuldt, som i hvertfald ikke bidrager til ligestilling.
annonce
0