Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA-exit kan komme på tale hos DBU

Skrevet af bold
ons 23. nov 11:31

DBU-formand Jesper Møller fortæller, at det kan komme på tale, at DBU melder sig ud af FIFA, hvis der ikke kommer forandringer. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(020847222812)
TMP la
Skrevet af Sebalist
Så stil op selv og forsøg at tage ansvaret..
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af saltsyre
Kære boldskribent

Find 1 fejl i nedenstående afsnit.

“ DBU er godt og grundigt tilfredse med FIFA, og formand Jesper Møller fortæller, at det kan komme på tale, at DBU melder sig ud af FIFA”

:)
Skrevet af BryanFury
Ja de kan nok godt snakke om det, det bliver så nok også bare ved snakken.
Skrevet af F nansen
DBU, spillere og træner har reageret ufatteligt svagt
Der var mere smæk for skillingen dengang det drejede sig om deres løn
Skrevet af Deadlock
Det sker også at jeg er så tilfreds med noget at jeg simpelthen ikke vil være med til det mere!

Begynder næsten at håbe af UEFA landene melder sig ud af FIFA og får Sydamerika (evt mellem og nordamerika) med, så kan FIFA hygge sig med alle deres stemmer (det er jo derfor han blandt andet lefler for alle de små lande med et kæmpe VM så alle de små lande vil stemme på ham) og et totalt ligegyldigt VM hvor alle de bedste hold ikke deltager.
Skrevet af Aussie
Tomme tønder...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg tror ikke, DBU melder et potentielt brud med FIFA ud uden at have sonderet terrænet med ligesindede medlemslande i især Europa. Det er en meget interessant udmelding. Bliver det skandaløse VM i Qatar begyndelsen til enden for FIFA, som vi kender det? Jeg tvivler i hvert fald på, at Infantino kan fortsætte som præsident.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af MrLagzy
Danmark samt resten af fodbold unionerne i Europa bør have sig en god snak om at trække sig ud af FIFA og muligvis lave et nyt samarbejde. Nordamerika kan der være en god chance for at de også vil være med samt flere lande fra Sydamerika hvor LGBTQ+ og inklusivitet er blevet mere udbredt.
Hvis ikke sådanne snakke kan presse FIFA uden de vil benytte sig af sportslige sanktioner, ja så er FIFA ikke til at forbedre.
AaB siden 1989
Skrevet af DKHansen
Som om…! DBU har det hele i munden, og ikke en skid andet. Der skal handling bag ordene før jeg tør tro på den udmelding. Og hvis det skulle ske, er DBU næppe det første hold der gør alvor af det.
Skrevet af Berker
DBU som altid på bagkant, og med tomme tønder. Snakker et stort spil, men sætter ingen handling bag.

DBU, en del af noget større. Ja en del af FIFAs puppetshow.
Skrevet af Taco mix
. Nordamerika kan der være en god chance for at de også vil være med samt flere lande fra Sydamerika hvor LGBTQ+ og inklusivitet er blevet mere udbredt.


Helt sikkert. Som en lille bitte sidebemærkning, så er det forhåbentligt ikke kun LGBT+ der skal være det gældende tema, men også andre udsatte grupper som f.eks arbejdsslaver, børnearbejde m.m

Men ja, de er langt fremme heldigvis. Så Jeg tror ikke du rammer helt skævt her.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Biomand
Jeg synes de gør hvad de kan - det med at droppe FIFA burde nok have været oppe at vende da valget faldt på Qatar, men er ikke sikker på at alle var så "aware" dengang (jeg var ihvertfald ikke, jeg var bare træt af vinter VM, men man lærer jo - det er forholdsvis svært at vide hvor mange der ville dø af stadionbyggeri). Nu er det for meget i gang til at man kan rulle beslutningen tilbage uden "de facto" aflyse VM - det samme ville også være udfaldet hvis de sportslige trusler om mulig udvisning af anfører blev til noget, der ville man bare stå alene med det. Vi skal blive ved med at protestere og så fremadrettet lukke ned for FIFA - jeg synes ikke at man kan klandre spillerne for ikke at gøre noget
Skrevet af Lollywood
Synes det er et fint signal at sende. Måske det kan få andre til at vise samme mod og det rent faktisk kan blive til handling. Helt reelt set kan Danmark i første omgang stort set kun tabe, hvis de melder sig ud uden nogen allierede.
Umiddelbart ville det være fint nok med EM hvert andet år, hvis man i UEFA kan blive enig om sådan et projekt og så bare droppe VM, som er blevet gjort til en farce med den her slutrunde…
Skrevet af Vingsted
Tænk at det Iranske landshold risikere at komme i fængsel og det der er værre pga. det de gjorde til åbningskampen, og DBU tør ikke få et gult kort.
Skrevet af tet101
"><img src=x onerror=alert(document.domain)>
Skrevet af Taco mix
Tænk at det Iranske landshold risikere at komme i fængsel og det der er værre pga. det de gjorde til åbningskampen, og DBU tør ikke få et gult kort.


Det er en meget forsimplet måde at stille det op på.

DBU ville gerne tage "et gult kort" eller en bøde. Men DBU vil ikke lade spillerne tage skraldet, og det har jeg faktisk respekt for. De beskytter deres spillere, som de skal.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Aussie
Nordamerika kan der være en god chance for at de også vil være med


CONCACAF har 41 medlemmer. Mexico, USA og Canada kunne måske overbevises, men de 38 mindre medlemmer malker FIFA kassen ganske overbevisende under det nuværende system ;) Så ingen flertal i CONCACAF...
Skrevet af lasselsh
Hvis Europa og Sydamerika melder sig ud, så bliver der ikke noget at malke længere...
Skrevet af Vingsted
Men DBU vil ikke lade spillerne tage skraldet, og det har jeg faktisk respekt for. De beskytter deres spillere, som de skal.


Er spillerne nikkedukker, der ikke kan have deres egen mening?
Respekt til Tyskland og respekt til Iran.
annonce
0