Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Der er 207 lande der bakker op om Infantino og 4 lande der ikke gør! Altså det fortæller jo bare hvor latterlige DBU og andre moralister er.


Eller også viser det at 207 lande skal tage sig sammen. Underligt argurment for at være uenig at DBU er en af frontkæmperne.

Om DK melder sig ud af FIFA er der da ingen i resten af verden der vill rynke på næsen af.


Næ, hvis det stopper ved DBU har du ret. Det gør det så formentlig heller ikke hvis DBU på et tidspunkt skulle komme så langt ud at det bliver tilfældet.

Det er at skide på alt der hedder sport og atleter i dette land hvis man melder sig ud af verdens største sportsbegivenhed fordi det kun er Norden der kan tilfredsstille vores moralske værdier.


Qatar har underskrevet menneskeretighederne. Det har intet med "Kun norden der kan et eller andet pjat".

Hvorfor så ikke gør det hele vejen rundt? Hvad med Håndbold der jo også har spillet VM på de kanter? Badminton og Tennis også med turneringer på de kanter?


Nu det jo FIFA og ikke Qatar man truer med at melde sig ud af, så hvis du havde forstået sagen ville du vide at det ikke alene er pga Qatar men også måden lige præcis FIFA agerer på.
Det har ikke så meget med andre sportsgrene at gøre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0