Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA lancerer egne armbind med politiske budskaber

Skrevet af bold
lør 19. nov 10:31

FIFA har netop lanceret en kampagne, hvor der i hver runde vil være et nyt budskab på anførerbindene og rundt omkring på stadion. 



Læs hele nyheden her
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Jeg byder ind med;

#fuckqatar
#infantinosucks
#gayrights
#fuckyoubitch
#FIFAfuckedusover
#wherecanIgetafuckingbeer?
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af RVP
#NoDiscrimination

Lol, okay. Mon de tager det til efterretning i Qatar nu så?
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Gode universelle budskaber.
Skrevet af Sander Hansen
Det er det dummeste forsøg på at pakke censur ind.

I må ikke have politiske budskaber - eller dvs i må ikke have politiske budskaber som i selv har fundet på - her er det i må bruge...

Okay Hr. Konge...
Skrevet af Maurito
Hvorfor censur? Det er jo det samme, bare sagt i andre ord? Det er nok en form for forhandling som FIFA har haft med Qatar, hvor de er kommet frem til, at budskaberne bliver vi nødt til at have med - og så vil man forsøge ikke at træde nogen over tæerne. Hvorfor kan man ikke bare se igennem fingre med, at der er nationer som ikke gør tingene præcis på vores måde? Det skulle aldrig have fundet sted i Qatar i første omgang, ja - men nu har vi jo støttet korruptionen ved at se fodbold arrangeret af FIFA og UEFA i flere årtier, så vi har selv bidraget og støttet det her. Jeg ser intet nyt under solen her. Jeg ser til gengæld mulighed for, at vi fremover kunne gøre noget, hvis ikke korruptionen forsvinder i FIFA efter det her - fx boycotte alle mulige andre turneringer og derved ramme dem på pengepungen.
A.C. Milan 1899
Skrevet af JustDolla
Hvorfor censur? Det er jo det samme, bare sagt i andre ord?

Tror ikke du forstår problematikken, hvis dette er din analyse. Problemet er at du kun må have politiske budskaber der tilgodeser værtslandet qatars regler. Jeg er sikker på at hvis spillerne spillede med blm bind i stedet for bind med regnbue farver, havde der aldrig været et problem. Jeg kan kun grine af at du ikke kan se at den politik der bliver ført er af værstlandet og ikke fodboldforbundet.

ja - men nu har vi jo støttet korruptionen ved at se fodbold arrangeret af FIFA og UEFA i flere årtier, så vi har selv bidraget og støttet det her.

Det er lidt den samme tilgang som at sige, at andre har lavet kriminalitet i siden vi har fået love, så hvorfor skulle jeg dog overholde loven. TAG ANSVAR. Der blev stille skarpt kritik af både Ruslands og Brasilliens som værtslande, af forskellige årsager. Det er ikke noget nyt.

jeg ser til gengæld mulighed for, at vi fremover kunne gøre noget, hvis ikke korruptionen forsvinder i FIFA efter det her - fx boycotte alle mulige andre turneringer og derved ramme dem på pengepungen.

Det mest fornuftige der er kommet ud af din kommentar. Bortset fra den lade holdning med fremover. Tag ansvar nu..
Desværre er det eneste alternativ der er kommet på bordet til dette super league, der var ligeså grådigt.



Real Madrid siden 2001 Arsenal siden 2002
Skrevet af Duknukem
#StopSlavery
Skrevet af Maurito
Justdolla.

Jeg tror ikke vi er uenige. Jeg siger bare, at vi har haft 12 år til at fatte, at det her bliver noget lort. Og det er også fair nok, at vi har råbt højt om det ene eller det andet med tidligere værtsnationer. Mit spørgsmål er: Hvis det her handler om migrantarbejdere eller politiske budskaber vedrørende LGBT+ - ja, eller begge dele. Så kan du da ikke forvente, at Ungarn, Qatar, Danmark, USA eller Kina har samme etiske eller politiske holdning til det. Så er man jubelidiot. Det er én ting. Men du kan da også bare komme med dit alternativ til FIFA, hvis du synes alt er lort. Held og lykke med det.

Jeg bliver nødt til at understrege, at vi ikke er uenige overordnet set. Men jeg ser bare ikke noget konstruktivt i hele den her debat, så jeg forsøger oprigtigt at byde ind med en - måske - alternativ vinkel i forhold til en masse andre brugere herinde. :)
A.C. Milan 1899
Skrevet af Sander Hansen
At redigere ytringer er censur - derfor.
Skrevet af Bruger4321
Kan man få #fuckFIFA med på listen?
Skrevet af TheLastWord
Kan man ikke komme med et budskab i gaveudvekslingen mellem kaptajner før kampstart? Her bør der være mulighed for noget. Utroligt at man er nået dertil.
Skrevet af Tjolmes
Undrer mig, at FIFA ikke lige sniger #saudiarabia2030 med.
Skrevet af Steve Highway-61
#MoreAbstractionInArt
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af UndisputedEra
Oh my fucking god det bliver mere og mere pinligt det her😂
Skrevet af Girondins Bordeaux
Kan de ikke bare bruge #NoDiscrimination alle kampene?
Skrevet af El Pollo Loco
De glemte den her:

#CritismEqualsRacism

Helt ærligt, denne slutrunde er bare topmålet af råddenskab ... selv efter FIFAs standarder.
Skrevet af Peter Nielsen
En text på 10+ bogstaver printet på et anførerbind vil selv hjemme foran 42 tommer HDTV være umådeligt svært at tyde, og på stadions vil det være total umuligt.

Nå ja, det er vel i bund og grund fornuftige budskaber, så hvis det bliver printet på regnbuefarvede armbind og delt ud til alle hold inden slutrunden ville jeg ikke være afvisende over for tiltaget.
annonce
0