Snak

Mere indhold efter annoncen
Men Phobo din knold - Det er jo netop det man IKKE gør her. Man ser ikke på kvaliteten af spil (hvilket er rent subjektivt. Bare se hvor meget had/kærlighed der er omkring Barca´s spil)

Ranglisten handler udelukkende om resultater!!!

Og der har England været bedre end alle de hold du godt kan lide at se, af den ene eller anden grund.

Jeg kan personligt ikke fordrage det engelske landshold (til trods for at jeg er glødende Liverpoolfan og de var pænt overrepræsenteret i truppen) og imø subjektive øjne, burde de slet ikke være med på listen, men det ændrer ikke på at de rent resultatmæssigt har hevet nogle gode resultater hjem.

Norge valgte at udnytte listen, ved at spille mange træningskampe imod relativt dårlige modstandere (som de vandt over) Desværre kan man ikke ændre på at træningskampe giver point (omend mindre) da værtslandet til slutrunder er automatisk kvalificeret og derfor ikke spiller kvalifikationskampe og et værtsland vil således dumpe vanvittigt langt ned af listen og vil risikere at ende i et bundløst hul, da de så skal møde langt bedre modstandere i kommende kvalifikationskampe end de egentlig var berettiget til - ergo vil ingen være værtsland længere!
Undrer mig over at folk synes listen er grotesk, latterlig, utroværdig osv. fordi England ligger 3´er. For mig virker det mere vanvittigt at Danmark skulle være det tiende bedste hold i verden!
@BoJangles

Du misforstår mig, jeg snakkede til Mathews, hvem jeg tror omtalte Englands reelle styrke, og ikke hvorvidt de fortjente deres placering på listen eller ej. Jeg er klar over at FIFA-listen omhandler resultater og er beregnet ud fra et system, så Englands placering deri har jeg selvfølgelig ingen holdning til.
Så for at specificere: jeg mener blot at man ud fra mere løse rammer(evaluering af spil) bør anse England for at være langt svagere end en tredjeplads.
Holder med Monaco
@ Mathews

@Punter

Er du helt idiot eller bare en af de sædvanlige PRL-haters der altid lige skal ind og blive hørt når snakken omhandler England? Nævn 10 lande i verden der er bedre end England. Spanien, Tyskland, Holland, Argentina, Brasilien, til dels Italien. Hvem mere? Portugal, Frankrig og Uruguay er langt fra bedre, Danmark heller ikke.


For det første er jeg kæmpe fan af Premier League, hvor mit ynglings hold deltager.
For det andet kan du overhoved ikke sammenligne PRL og det Engelske landshold. Det er primært udlændingene der bidrager positivt til ligaen og landsholdet skal være glad for deres første seednings-lag placering, for ellers var de sjældent kommet til en slutrunde.

Der er i min optik kun Ashley Cole, John Terry og Wayne Rooney (måske Gareth Barry) der for alvor ville være i spil til en plads i startopstillingen hos holdene nedenunder.

Spanien, Italien, Brasilien, Argentina, Holland, Portugal, Frankrig og Tyskland er ihvertfald bedre. Jeg satte spørgsmålstegn omkring deres top 10 placering, ikke at der var 10 bedre hold.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Barry! Han er da så håbløs og langsom! Hvad med Steven Gerrard????
Danmark stadig nr. 10.. jamen så er det vist ved at være på tide at DK får 4,5 stjerne i Fifa :D
@BoJangles:

Ang. Norges point for venskabskampe skulle have givet dem en "unaturlig høj" placering (formoder vi snakker dengang der skulle seedes til VM-kvalen), så havde de faktisk haft et højere snit hvis de ikke havde spillet venskabskampene... Norge havde faktisk gode resultater udover venskabskampene også. Tjek evt. deres kampe på FIFAs hjemmeside.

Derudover er det rart at se en der prøver at baske lidt fornuft ind hos dem der føler så stærk en trang til at udstille deres uvidenhed omkring ranglisten :)
Sjovt som BoJangles nævner, at England var ubesejret i kvalifikationen, når Italien havde en bedre kval end England.
Jeg hader også de lister og hvis ikke man mener, at finalisterne fra Em-finalen burde være de højest rangerede af de europæiske nationer, så ved jeg ikke hvad.

England er vel fodboldens svar på Wozniacki. Næ - de er sgu nok dårligere.
Barry! Han er da så håbløs og langsom! Hvad med Steven Gerrard????


Gerrard VAR en god spiller. Han har lidt under mange skader de sidste to sæsoner. Jeg tror ikke han kommer tilbage til et niveau der berettiger ham en plads på et top hold.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Italien burde da helt klart være nummer 3 med deres sølvmedalje til EM. Kan ikke se hvad det er der gør at england ligger over italien.
annonce