Snak

Mere indhold efter annoncen

FIFA slår fast: Vi er nødt til at blive i Qatar

tor 31. mar 2022

FIFA-præsident Gianni Infantino indrømmer, at det ikke er et paradis i Qatar, men at at det går fremad i landet, og derfor må de holde fast i planen om at afholde VM.Læs hele nyheden her
Jeg er så småt begyndt at glæde mig til VM.

Stadig mærkeligt det er om vinteren men har sikre mig flybilletterne og hotellet, så skal bare have kampbilletterne på plads.

Bliver rart at komme ned til 27/28 grader mens det er 5 herhjemme :-)
Rasmus Marvits
... Og vigtigst af alt, så bliver vi nødt til at blive i Qatar, så Infantino kan forgyldes. Føj. Boykot det lort.
Sharia ligger til grund for Qatars lovgivning, det er der vidst ikke meget menneskerettigheder over. Gigantisk selvmål at udtale sig på den måde, FIFA.
Udfordringen er jo at FIFA ikke "bare" kan trække en slutrunde ud uden enorme risici for retslige efterspil uanset hvor gerne man end vil. Hverken den nuværende eller den forrige FIFA præsident så Qatar som en god mulighed. Blatter pegede aktivt på USA og Infantino overtog mildt sagt en rodet butik.

Der er et stort fokus på at fremtiden i FIFA skal være mere ordentlig, men det er saftsuseme svært at sikre sig imod bestikkelser mv. når der er over 200 medlemmer der stemmer og hvor hver stemme er lige meget værd.

Jeg var stor modstander af Blatter som alt for længe havde det blinde øje til, og selv brugte sin magt ihærdigt til at opretholde sin aktualitet, og det er endnu for tidligt at vide hvor Infantino står, men han virker anderledes tilgængelig og uinteresseret i de statslige møder og private goder, hvilket selvsagt er et skridt i den rigtige retning.

Qatar kan ikke omgøres nu medmindre det aktivt bliver smadret fra de nationale forbund. FIFA har for meget at tabe. De nationale forbund skal slå sig sammen hvis de skal undgå represalier og det skal de jo gøre i morgen umiddelbart efter lodtrækningen. Ellers kommer slutrunden til at blive afviklet som planlagt.
Silkeborg IF
Det er $å for$tåeligt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
FIFA i årevis: Det er fint, det er fint, det er fint

FIFA når det er for sent: Hmm, måske er det lidt problematisk men nu er det for sent.

Suk.
NEJ, det er vi ikke nødt til. VM kan med lethed flyttes til et demokrati inden det skal afholdes.

FIFA er korrupt, og har menneskeliv på samvittigheden.

Qatar er korrupt, og har menneskeliv på samvittigheden.

Spillere, hold, DBU, bør hver især gøre op om de er for menneskerettigheder, eller om de ønsker at støtte FIFA og Qatar.

Boykot VM i Qatar!
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Jeg er så småt begyndt at glæde mig til VM.

Stadig mærkeligt det er om vinteren men har sikre mig flybilletterne og hotellet, så skal bare have kampbilletterne på plads.

Bliver rart at komme ned til 27/28 grader mens det er 5 herhjemme :-)


Det undrer vel ikke nogen, hvis du er tidligere spiller. Generelt er fodboldspillere dem, der ikke ser udover deres eget næsetip. Det fungerer fint, når man spiller fodbold. Man kan argumentere for, at det ikke er særlig vellidt i den virkelige verden.
"Vi har regninger der skal betales. Tror I det er nemt at have store huse med den her inflation?"
Jeg er rimelig sikker på to ting angående VM i Qatar:
At korruption er årsagen til at de vandt VM.
At folk vil glemme det ligeså snart bolden triller.
Så vil det også være "forsent" for os...

Nåja, én ting mere:
At VM om vinteren er et misfoster.
annonce