Snak

Mere indhold efter annoncen

Fiorentina henter Ajax-angriber

Skrevet af bold
ons 11. jul 2012
Italienske Fiorentina har i dag hentet den marokkanske angriber Mounir El Hamdaoui i hollandske Ajax Amsterdam.

Læs hele nyheden her
Skrevet af silfver
Øv, det var den forkerte marokkaner de købte :-(
Skrevet af tobi5043
Jeg har stadig ikke helt forstået det. Er der nogle der kan fortælle mig hvorfor det var, at Ajax ikke ville bruge ham selvom han klart var deres bedste angriber?
Skrevet af ThygeM
Bum, bum.. Har lidt svært ved at vurdere det her køb.
Han har tidligere vist at målnæsen er i orden, men han virker som om at han samtidig er i besiddelse af en lidt kontroversiel karakter - ikke umiddelbart hvad vi har brug for i Firenze.

Men lad os se - forhåbentlig er det ikke lig med et Jovetic exit.

Jeg har stadig ikke helt forstået det. Er der nogle der kan fortælle mig hvorfor det var, at Ajax ikke ville bruge ham selvom han klart var deres bedste angriber?


Der skulle eftersigende været opstået "uoverensstemmelser" mellem ham og de Boer.
Skrevet af Jesse Pinkman
Aka. "Han skulle eftersigende have roterende fis i kasketten"
DIAZ MIO!
Skrevet af Matias
Han var ikke Ajax´ klart bedste angriber. Han var for det første ikke god nok som 9´er i systemet, og kunne for det andet ikke finde ud af at arbejde sammen med ellers glimrende kollegaer. Jeg ønsker ham det bedste i Fiorentina, og er ovenud glad for, at Ajax er sluppet af med ham.
Skrevet af Adriaanse
Mounir El Hamdaoui er en meget løntung spiller, som Ajax nok er glade for, at være sluppet af med. Han har været en "ren udgift" siden han kom i 2010, hvor Martin Jol hentede ham til klubben og selv forsvandt kort tid derefter.

Han har rigtignok haft en flere konflikter med De Boer, der har medført, at De Boer ikke ville bruge ham. Også derfor har Ajax ikke haft megen glæde af ham - og de har bare villet af med ham, så hurtigt som muligt. Omvendt har han hævet en fed hyre og ikke virket til at have travlt.....

Han var dog på vej til Udinese sidste år, men det strandede på hans ganske ubeskedne lønkrav, der, havde Udinese opfyldt dem, ville have gjort ham til klubbens bedst lønnede spiller - foran Di Natale, bl.a.

Som spiller har han været mest succesrig i AZ, hvor han fra 2007-2010 bl.a opnåede at blive mester (2008/09) og selv blive både ligatopscorer og årets spiller l ligaen. Han har bl.a. også været i Tottenham og Derby tidligere, uden større succes.

Der er ikke så meget tvivl om mandens evner (blandt "eksperter" i Holland), men han har vist sig at have en så vanskelig karakter, at den har stået i vejen for hans karriere. - Men hvis Fiorentina kan "motivere" El Hamdaoui, så kan han vise sig ganske brugbar.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Maroqui
Lidt fakta om El Hamdaoui:

For AZ:
I sæsonen 2008-2009 spillede han 31 kampe, scorede 23 mål.
Blev topscorer i Eredivisie og årets spiller.
I 2009-2010 spillede han 26 kampe, scorede 20 mål.


For Ajax hvor han ikke trivedes og slet ikke kunne med De Boer:
38 kampe, 19 mål.

Så ingen tvivl om mandens kvaliteter, og han er faktisk ret ydmyg, men kune bare ikke med De Boer.
Aldrig har jeg set en spiller blive straffet så hårdt af en træner. Han udelukkede spilleren fra alt, og ville ikke lade ham sælge.
Selv en psykopat som Barton, får lov at komme tilbage til klubben efter de 12 dages karantæne
Skrevet af Adriaanse
@ Maroqui

Med al respekt for dine kilder, så er det ganske nyt - men ikke helt logisk, at Ajax ikke har villet sælge El Hamdaoui.

Han har, i sin tid i Ajax, tjent ca. 1.8 mio. Euro om året - ca. 13.5 mio. kr, hvilket er i den absolutte top af klubbens lønhierarki. Alene af den grund er det uhensigtsmæssigt, at straffe sig selv, som klub, ved at beholde en spiller, der ikke skal spille, hvis en anden klub ønsker at overtage ham.

Både Udinese og PSV Eindhoven har været meget konkrete bejlere - men begge steder ville man ikke honorere hans - og hans rådgiveres - økonomiske krav. Og det var, efter alt at dømme, El Hamdaoui og hans rådgivere, og ikke Ajax, der blokkerede for et skifte.

Om han er ydmyg, skal jeg lade være usagt - men de fleste i Ajax ser ud til at være enige om, at spilleren selv har optrådt uacceptabelt overfor De Boer og holdet ved flere lejligheder. Spilleren selv mener vistnok, at De Boer og klubben ikke har vist ham den respekt, han mener, han fortjener - og det er vist der, den ligger.

Under alle omstændigheder, så er El Hamdaoui er spiller, der er delte meninger om - men lad os da håbe for ham, at han lader fødderne tale i Fiorentina.

Vh.

Adriaanse
annonce
0