Snak

Mere indhold efter annoncen

Fire klubber afregner med Spillerforeningen

tor 5. jun 2014
Spillerforeningen har indgået aftaler med FC Roskilde, BSV, Nykøbing FC og Skive om efterbetaling af pension og feriepenge.

Læs hele nyheden her
jeg håber satme at alle de spillere som har krævet efterbetaling har pisse dårlig smag i munden.. og spillerforeningen... røvhuller!
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Jeg tror nu de små klubber har blot fejlfortolket reglerne, så jeg tror ikke spillerne forsøger at være griske. Det er kun i de sager hvor der er signon involveret.

Spillerforeningen ser dog ret griske ud - har sagsøgt for manglende overholdelse af overenskomst - rigtig mange klubber har misforstået/fejlfortolket, men nu hvor divisionsforeningen så har opsagt for at skabe klarhed himler de om at den gamle var fin.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Spillerne har ikke krævet noget, Spillerforeningen har krævet på vegne af ALLE medlemmer

Og Selvfølgelig mener Spillerforeningen den gamle aftale var fin, de fik jo stinkende med extra penge.

Hvis den varslede strejke føres ud i livet og det koster FCM FCM AAB BIF og Esbjerg deres Europaplads opfordrer jeg ALLE FODBOLDFANS til at finde fakler og høtyve frem og så skal vi fandme nok finde ham Mads Øland!
EUROPA! HER KOMMER VI! POKALMESTRE ANNO 2013! EfB - Saint-Etienne 4-3 (fedeste stemning jeg nogensinde har oplevet på stadion) Samlet vinder af Onstadcuppen 14/15 D.B.R og EfBFan
Hold da ferie hvor er der stadigvæk mange som ikke fatter hvad der er op eller ned i denne sag!

Sæt jer nu ind i sagerne, eller luk med jeres løgnagtige pis! Og pudsigt nok, så stopper det sidste, når i opfylder det første!

Alle klubber skal overholde dansk lovgivning først og fremmest. Det har klubberne ikke gjort. Samtidig så har en del klubber ikke oprettet den obligatoriske pensionsordning til deres spillere, hvilket betyder, at med renters rente, så kommer det til at løbe op.

Det kan ikke være Spillerforeningens skyld, eller spillernes for den sags skyld, når arbejdsgiveren ikke gør tingene rigtigt.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Selvfølgelig skal de overholde lovgivingen, men der er klubber der er/var truet på eksistensen grundet et krav fra Spillerforeningen, det kan på ingen måder være i nogen af spillernes interesse at der er hold der må dreje nøglen.......... Ydermere synes Mads Øland at være en særdeles usympatisk pengegrisk mand, om du kan lide det eller ej!
EUROPA! HER KOMMER VI! POKALMESTRE ANNO 2013! EfB - Saint-Etienne 4-3 (fedeste stemning jeg nogensinde har oplevet på stadion) Samlet vinder af Onstadcuppen 14/15 D.B.R og EfBFan
du taler som en ægte lønmodtager.
det er utroligt som det altid er arbejdsgiveren der bliver jordet, og arbejdstageren der forlanger, og altid får i hoved og røv. magfordelingen er fuldstændig vendt på hovedet i forhold til før diverse pamperforeninger/ fagforeninger blev stiftet.

spillerne og klubberne har været enige om hvad de skulle ha for at spille i deres klubber og var glade og tilfredse ved det. led de nød? fandeme nej! fik de i hoved og røv, selvom resultaterne på banen ikke var gunstige for deres respektive klubber? fandeme ja! lugtede djævlen/mads øland blod ved ordlnære fodfejl, som kunne give spillerforeningen ekstra penge i kassen, selvom spillerne havde fået hvad der reelt var aftalt? fandeme ja!

nic.. du har med garanti aldrig været arbejdsgiver.

fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Nicodemus, om jeg forstaar hvorfor du hidser dig saa meget op over denne sag, og tilmed vaelger at forsimple diskussionen i saadan en grad ved udelukkende at forholde dig til en dimension af problet, nemlig det juridiske. Ja, Spillerforeningen vandt, slut prut finale. Men derfor er det stadig relevant om spillerne qua spillerforeningen har moralen paa deres/sin side.
efb og mhj..
den rammer i spot on!
fodbold er ikke længere en sport, hvor hjertet spiller ind. Der er kun en ting, der tæller. MATADOR PENGE
Fremsiden83 tror du taler som du har forstand og ja jeg er arbejdsgiver og mine folk for feriepenge, Når en spiller skifter klub for han ikke løn under gammel optjent ferie så skal man ha feriepenge , endvidere det er jo ikke alle spillere der for kæmpesummer
@jrm

En anonym person med internetforbindelse er hvad du er. Hvis du vil vaere mere end det skal du argumentere for dine synspunkter.

edit: arh, du rettede dit indlaeg.
annonce