Snak

Mere indhold efter annoncen

Fischer om kliker: Havde vi også i Ajax

Skrevet af bold
fre 16. okt 2020

Viktor Fischer ser intet kuriøst i, hvis der er kliker i FC København. Det samme var tilfældet, da det gik godt i klubben, og da han blev mester med Ajax. Læs hele nyheden her
Skrevet af Doc.
- Kroater snakker mere med hinanden, spaniere snakker mere sammen, fordi de kan snakke det samme sprog, og da jeg vandt mesterskabet to gange nede i Holland, der havde vi en dansk klike, der ikke lavede andet end at drikke øl og spise barbecue


hahaha
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Snigskytten
Viser meget godt, hvor meget bedre Ajax var i den periode.
Moral er godt.....
Skrevet af alexis
Og falk siger der ikke er klikker. Det sejler internt i FCK
Skrevet af BoldForSjov
Tidligere i dag:
"- Jeg forstår ikke dansk, men jeg har nogle venner, der fortalte mig, at der stod, at der var kliker i omklædningsrummet. Come on. Det er ikke kliker, siger Zeca ifølge tipsbladet.dk"


Nu:
[i]Fischer om kliker: Havde vi også i Ajax[/i]


Kan de blive enige om hvorvidt der er kliker?
Brøndby IF
Skrevet af ComeToFenerbacheDenmark
Haha du er så fed Viktor, men laver han ikke ret tit "da jeg var i Ajax"-finten?


"Da jeg var i Ajax"-finten:
Nedspille problemer ved at sammenligne situationer med en anden situation dengang man spillede i en (måske) lidt federe klub og dermed retfærdiggøre en ganske usund tendens
Skrevet af Sebalist
Det er sgu da bare for at sige, at folk er bedre venner med nogen, end andre. Det betyder ikke, at man ikke kan lide de andre.
Kliker dækker mere over eksempelvis det franske landshold omkring 00´erne, hvor der var intern splid på et niveau, hvor flere ikke ville tale med hinanden og der var tilbagevendende intriger på træningsbanen.
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af Dave_Jiii
Haha sidder han også og drikker øl og spiser barbecue dagen lang i FCK. Håber han er citeret forkert, men lyder da hyggeligt. :) ikke særlig professionelt men hyggeligt.
Skrevet af Søpindsvinet
Selvfølgelig er der kliker i en klub, ligesom alle andre steder. Det ville da være unormalt andet. Man kan jo også bare kalde det "dem snakker jeg bedre med" eller "vi er samme type menneske"
Der dårlige ved kliker er vel når det bliver et spørgsmål om dominans, ligesom i skolegården
Skrevet af stokholmeren
@boldforsjov - jeg håber at du bevidst har gået efter at læse dig frem til den konklusion, at Zeca og Fischer er uenige i de 2 interviews centrale spørgsmål: om der er skadelige kliker i FCK - andet ville være skræmmende, hvis du rent faktisk har læst artiklerne. De siger jo fuldstændigt det samme - at folk med samme kultur/sprogstamme/nationalitet selvfølgeligt samles, men at det ikke er negativt og i øvrigt er helt normalt i stort set samtlige omklædningsrum i verden.
Skrevet af Steve Highway-61
Det er jo kun kliker hvis de er i modsætning til hinanden - ellers er det bare naturlige omgangskredse.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af kluden
At definere en klike ud fra om der "er modsætningsforhold" er nu ikke særlig præcist beskrevet.

Klike ifølge sproget.dk: mindre, afgrænset gruppe af personer (som mere eller mindre bevidst holder andre uden for deres fællesskab)

At snakke et andet sprog holder mindre bevidst andre uden for fællesskabet, og kan kaldes en klike.
Det behøver ikke betyde, at folk går og hader hinanden.
Skrevet af Pep Guardiola
Og falk siger der ikke er klikker. Det sejler internt i FCK


I hvert fald hvis man ikke evner at danne korrekte konklusioner ud fra informationer. For at oversætte det for dig, når nu det tilsyneladende er så svært at forstå simpel kommunikation, så er det de alle sammen siger at der er ikke kliker i negativ forstand. Der er naturligt nogle der har stærkere relationer med hinanden end andre, fx spanierne da de alle taler samme sprog og er fælles om at være i et fremmed land, men kliker i ordets negative forstand, hvor personer isolerer sig i sine små grupper, findes ikke i FCK.

Fint, hvis du er modstander af FCK og gerne vil bore i de problemer der måtte være (der er rigeligt at tage fat i, du behøver ikke gøre dig dum for at finde dem). Derfor behøver men du ikke at gøre dig selv dummere end du er. Det er vitterligt det samme de allesammen siger hvis man ellers evner at tolke det nogenlunde intelligent.
Skrevet af Fossa Del Leoni
Selvfølgelig er der da kliker blandt f.eks. de østeuropæiske, spansktalende osv folkefærd, skandinaviske spillere holder sig da også altid til hinanden i udlandet. Det er da ganske naturligt at man er mere sammen med dem der ligner en mest i kultur osv, der skal koges noget suppe pt for medierne når nu endelig FCK har lidt problemer.... Og jeg er Yellow Blue Army
Milan & Brøndby siden 80érne
annonce
0