Snak

Mere indhold efter annoncen
@bruger 147…: er du fuldstændig farvet inde i reptilhjernen eller læser du kun overskrifter?
VF lægger direkte låg på den negative drejning ved at sige at hans forhold til Thorup er åbenlyst, for derefter at fokusere på det positive, nemlig hans begejstring for FC København og ikke mindst fans’ne.
Dig og andre klovnetyper som fodboldfann1990 burde holde jer for gode til at kommentere, når i tydeligvis intet har at byde ind med.
Anmeldt.
Du oplever ikke det der i flere klubber.


Okay. Det bliver AIK-fansene da superglade for at høre.
BIF - Danske mestre 2021!
Han dominerede suppen før skaden, og var samtidig en karakter på banen. Han ligner godt nok en svensk håndboldspiller fra start 80’erne på det foto..
Chelsea FC👌
Vores bedste transfer de seneste år, er klart at vi slap af med Thorup. Han fungerede på intet niveau i FCK.

Folks hukommelse i denne tråd lader også lidt tilbage at ønske. Fischer gjorde det fuldstændig vanvittigt det første halvandet år. Det første halve år kunne kan argumentere for at han var bedre end Grønkjær.
I takt med der kom mere larm om hans person, faldt niveauet ganske rigtigt. Men han blev i høj grad offer for egen succes, for selv da niveau var lavt, var han en habil kant, selv efter FCK standarder.

Jeg så ham gerne vende tilbage på et tidspunkt.
hold da fast en tudeprinsesse...
Du oplever ikke det der i flere klubber.


Okay. Det bliver AIK-fansene da superglade for at høre.


Koblede du hovedet fra og sprang direkte til kommentarfeltet efter den sætning, eller ignorerer du med vilje, det der følger efter den sætning?
@jokerJ: langt fra ligeså tudeagtig som dig og dine medtrolde er i tråde om Fischer..grow the f*** up!
Hans personlighed var og er kontroversiel, men talentet har nu altid været åbenlyst. Det er den gode gamle sang med at talent ikke kan erstatte hårdt arbejde, og så selvfølgelig held til at undgå alvorlige skader.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er ikke altid så nemt at se indad, det er heller ikke min spidskompetence. Men lige her kan jeg ikke se hvorfor V.F absolut skal kritiseres. Han kommer vel bare med en ganske neutral betragtning om det hele.
imo skal der også være plads til folk med lidt kant. Dansk fodbold var da mere interessant med en Bendtner, Mykland, Pouire, David Nielsen, Tøfting, Solbakken, Nicki Bille og sikker flere jeg ikke kommer i tanker om.
LFC naturligvis
Det var jo i den periode hvor alt og alle der havde gjort noget som helst godt for FCK uden at være ultra højreorienterede røg ud med badevandet.
Heldigvis er der omsider igen ved at indfinde sig bare en smule fornuft på ledelsesgangen, og selvom man fortsat søger så leder man da trods alt efter FCK DNA’en nu. Og det er da kæmpe fremskridt ift. tidligere.
annonce