Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sgu lidt svært at tro på det bare er et par enkelte ballademagere der ødelægger det for flertallet ude på vestegnen, når man har et helt stadion der synger en sang der hylder hooliganisme, så det dulfe en del af kulturen derude..


Det er bare en sang, prøv nu at slappe lidt af. Jeg kan synge den sang til december uden det betyder at jeg rent faktisk ønsker nogle skal bløde på nogle trøjer.

Hold i stedet fokus på den vold der rent faktisk skal stoppes
Det er vel “”””men in Black”””” igen
Usle kujoner. Må de blive udelukket fra stadion på livstid.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Venter spændt på alle de Brøndby fans som, hver gang de laver ballade, siger “FCK fans er lige så slemme”, “Det er fordi I provokerer”, “Hvad med jer selv”.

I tæver løs selv på jeres egne og endda frivillige. I ER PROBLEMET! Og i skal selv håndtere det, tage det alvorligt og lade være med at skubbe ansvaret over på andre. I er en skændelse for fodbolden og forhåbenligt indser I det selv nu.
er bare en sang, prøv nu at slappe lidt af. Jeg kan synge den sang til december uden det betyder at jeg rent faktisk ønsker nogle skal bløde på nogle trøjer.

Det er godt du og de fleste godt kan skelne mellem en sang og hvad der er etisk rigtigt. Men sådan en sang er jo netop med til at opfostre en voldig fankultur, hos dem der ikke har samme evne til at skelne mellem rigtigt og forkert, og hos de rodløse der finder sammenhold i et had og voldsbaseret miljø.

En sund fankultur indebærer at man fokusere på egen klub og driller rivalerne i en god tone og holder snakken til fodbold.

Skal man ændre kulturen er man også nødt til at se på den retorik der bruges.
Uanset om det er Alpha eller Urban Crew, så lad de gerningsmænd rådne i helvede…
Hks

Underordnet hvilken måned du synger den sang i, det er stadigvæk en sang der via sin tekst hylder hooliganisme, og som blev bjældet ud på stadion igår fra samtlige hjørner .. En sang der indikerer at hooliganisme er en del af kulturen ude Brøndby, eller som minimum er dulme uheldigt tidspunkt at synge med alt den fokus på disse få uheldige elementer i fan miljøet.

Holde fokus.. "Det er de få der ødelægger de for de mange" er Fusme det eneste på programmet her.. Kalder du det at give andre skylden for at holde fokus eller nogen form for løsning..?
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Det et bare blevet et mere og mere råddent fanmiljø med årene, og har vel aldrig været værre end det er nu. Jeg er selv Brøndby tilhænger, og tidligere medlem af Brøndby support. Tog med på min første away for 15-16 år siden som 14 årig knægt. Det der står klarest for mig i den kamp, er den syngende lussing jeg fik smasket i ansigtet fordi jeg ikke lige sang med på en Brøndby sang. Derefter holdte jeg mig væk for alt der hed away og sydsiden. Brøndby er ved at blive ødelagt, og det er skræmmende at se.
Milan: Helt igennem sørgeligt. Det er præcis derfor at vi skal hooliganismen til livs. Hvad fanden går der gennem hovedet på sådan nogle mennesker at slå en 14 dreng. Hold nu kæft det gør mig vred at høre.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Tvivler på fck har noget med de overfald at gøre. Ikke at det er utænkeligt men set udfra hele kampen så er de nok mest glade for resultatet. Jeg er selv fan af Brøndby og vil blive meget chokeret hvis fck skulle være en del af det lort der er sket. Lyder usandsynligt.
annonce