Snak

Mere indhold efter annoncen

Flere skadesproblemer på Barcas midtbane

tir 22. mar 2016
Barcelonas Sergio Busquets misser de kommende landskampe for Spanien, da han er blevet skadet i hånden.

Læs hele nyheden her
Mon ikke alle tre er klar den 2. :-)
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Barca´s midtbane har ingen skadesproblemer overhovedet - Kroatiens og Spaniens derimod.

Fint, så er de alle friske til Realkampen.
Har han skåret sig selv i armen for at undgå landskampene?
- To ligegyldige landskampe i et tætpakket program med en snarlig kamp mod ærkerivalerne, og hvor landstræneren har givet udsagn for han ikke vil spare nogle.

- En perfekt anledning til at give at give ham en mindre pause uden det får betydning.

- Og ville man virkeligt, skulle han nok kunne spille med en håndskade. Det er bare et spørgsmål om en god indpakning og en helveds masse smertestillende, han er jo ikke keeper.

Jeg siger ikke det er tilfældet, men det lugter ret så kraftigt af at det er et lille skuespil de har sat på for den kære Del Bosque.
Mon ikke han er klar når Madrid gæster dem.

Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Busquets er yderst vigtigt. De andre kan erstattes men ikke vores ankermand som binder hele midtbanen sammen. Busquets er den mest undervurderet spiller. Der er næsten ingen der bemærker hans vigtighed for holdet. Håber han bliver klar til el clasico! Iniesta må også gerne blive det. Hans kreativitet bliver der også brug for i den svære kamp. La liga kan mere eller mindre blive afgjort der
Hvis Del Bosque havde ordentligt grande cojones, burde han ikke udtage disse "skadet" spillere til EM-slutrunden, da dette sender et tydeligt signal om, at man ikke skal gøre sig fortjent til pladsen, hvis blot man er god nok. Disse skader bunder åbenlyst i den efterfølgende weekends El Clasico og det tæt pakkede program. Usmagelig, men helt forståelig (og fornuftig) handling fra Barca´s side. Del Bosque burde have været fornuftig nok til at undgå denne debat.
^ du mener altså ikke man har fortjent det, når man har været med til at kvalificere holdet, som en af de bærende kræfter?
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce