Snak

Mere indhold efter annoncen

Flere transferdeadlines - Danmark lukker før

Skrevet af bold
tor 11. aug 12:00

Det danske transfervindue lukker en dag tidligere end i de store lande, og dermed kan de danske klubber stå i en situation, hvor de ikke kan hente en erstatning efter et salg.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kay Kay
Netop fordi vi er en sælgende liga, bør transferdeadline minimum ligge på samme tidspunkt som de størrere og købende ligaer, så danske klubber ikke stilles ringere.

Ville man stille danske klubber bedre end udenlandske klubber, så ville man trække transferdeadline til efter de fleste andre ligaers, således der ville være mulighed for køb af virkelig gode overskudsspillere på bagkant.
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Tagdetnuroligt
Ja og sådan kan man jo blive ved at "overbyde" hinanden for at skaffe en fordel ligaerne iblandt. Læg den fast fra UEFA, måske med dispensation til de nordligste ligaer som kører kalenderårsligaer. Eller fjern vinduet helt og lad klubberne købe som de lyster.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af Top1206
Helt enig Kay Kay. Reglen i DK er dårlig for de danske klubber.
Skrevet af Fritz Bill
(Jeg klikkede på artiklen alene for at se, hvordan sætningen ´Danmark lukker før´ blev afsluttet, evt. med ´de andre ligaer´ eller ´juleaften´ eller noget. Men det viste sig blot at være en ordinær sprogfejl af skribenten, som nogen nok burde have korrigeret allerede i den tidlige folkeskole.

ELLER var det eventuelt en rigtig snedig clickbait, for så letter jeg på min hat!.).
Skrevet af Lasse599
Det er også utroligt, at man ikke kan blive enige om en fælles dato.....

Og ja, ellers gør sådan, at der kan handles åres rundt.... Ens for ALLE....

begrænset hvor mange handler der nok ville finde sted i og af de store klubber, når først de er i gang, da registrering af spillere jo også spiller ind - især til europæisk bold...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Jens176
Næsten enig kk, men vi kan vel stadig kun købe fra andre åbne vinduer, eller hente kontraktlige spillere
Skrevet af Jens176
kontraktløse...
Skrevet af Shamran
DK som nation lever af handel hvorfor kronen de facto altid har fulgt Euro´en slavisk selvom vi bryster os af ikke at være en del af Euro´en og lyder som normænd der ikke mener de er en del af EU påtrods af den daglige diktering fra Bruxelles på norsk lovgivning.

Det er det samme her. Det er sgu´ ikke UEFA der er det springende punkt, men der køber vores spillere og de største markeder herindefor og hvis de først lukker d. 1 september så skyder man sig selv i foden hvis ikke man følger deres marked fuldstændig slavisk.
Skrevet af Jaaja8000
Skrevet af Stelio_konto
"Vi har i hvert fald valgt at lukke det den 31. august, fordi vi synes, at det er det rigtige."
Og hvorfor er det lige det rigtige? Virker rimelig meget som en ulempe
Skrevet af petesey
Der er ikke noget der forhindrer klubber i de store ligaer i at hente spillere FRA Danmark den 1/9. De danske klubber kan blot ikke hente erstatninger. Det er vores vindue der lukker - ikke deres.
AC Milan siden 1987.
Skrevet af RuneAldoo
Transfer deadline burde være når første runde fløjtes igang
annonce
0