Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjödalv
@Wise,

Vi kan sagtens stoppe den, for du kommer bestemt ikke med noget heller. Det eneste du snakker om er en statistik, hvor Messi er væsentligt bedre end Salah. Men du er godt klar over, at der er meget statistik på den hjemmeside, du har linket til - så konkretisér gerne. Og som sagt, vil Salah jo først komme i spil ved en evt. CL-triumf. En turnering, der normalvis er meget udslagsgivende for Ballon d´or.

Jeg stillede spørgsmålstegn ved altid blot at forholde sig til statistik, da der er mange faktorer, man skal tage højde for.

Læser du ikke mit indlæg? Jeg nævner jo netop hans vigtighed for Liverpool og Egypten - noget, statistikken også underbygger. Mål/minut er han på højde med Messi og en Ronaldo, der spenderer det meste af kampen i modstanderens felt. Så Messis MEGET BEDRE statistik går på de 3 ekstra assists, eller hvordan?

Og gud, du bliver ved. Ballon d´or burde i al fald blive vurderet i en ´lukket´ sæson og ikke tage tidligere sæsoner i betragtning. Som allerede flere gange nævnt, ser jeg ham ikke som den bedste spiller i verden - jeg er enig i, at man skal levere flere år for at blive kaldt verdens bedste, men ud fra sæsonen er han helt deroppe og i spil til ballon d´or. Læser du ikke, hvad jeg skriver eller hvordan?

Fair nok ift. Hazard - skriver jo også kun, at han så heller ikke har de samme stats som Salah i denne sæson, så giver fin mening at han ikke blev snakket højere op baseret på sin sæson.

Jeg sætter ikke Salah på niveau med Messi eller Ronaldo udover denne sæson - jeg snakker om en kåring og form.
Skrevet af Wise1964
Og du taler om at blive ved - imponerende

Fortæl mig så hvad der gør Salah til verdens bedste fodboldspiller nu dit man crush er så stort

List det op i rækkefølge så man kan finde hoved og hale i alle dine udsagn som er et rodet mix af din personlige holdning og statistikker

Og hop nu ned fra den bandwagon - ellers ender det bare i et nyt hjerteskærende forsøg på musik fra fanskaren
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af TomFinney
Alt det tøsesnak om ´hvis og hvis´ så var Roma gået videre. Man må bare erkende at når Rome laver fejl på serie 1 niveau over 2 kampe, så er de bare ikke gode nok. Hvis Clyne tager over for TAA, og Liverpool kan holder ´Ronnie pigen´ og
Milner væk fra straffesparkfeltet, så skal det nok gå.
Skrevet af Tjödalv
@Wise,

Dejligt. Du svarer endnu engang ikke på det, jeg skriver. Vis mig den statistik (som er din lov), som viser Messi som værende MEGET BEDRE end Salah i indeværende sæson.

Og gider du seriøst ikke stoppe med at skrive man crush og bandwagon. Jeg har forstået, du synes, jeg er en snæversynet fanboy - du behøver ikke gentage dig selv gang på gang.

Ja, det der for mig at se gør, at Salah kan være i spil til Ballon d´or titlen er først og fremmest nogle statistikker man længe ikke har set i PrL i mandens første sæson. Desuden været en af hovedårsagerne til, at Liverpool nu er i finalen i CL. Han har været ekstremt stabil - har rekorden for flest kampe med mål i PrL, hvilket med al tydelighed viser, at han har igennem hele sæsonen har holdt et fænomenalt niveau. Og dertil skal jo også siges, at det på et svagere hold end Barca i en lige, der er mere jævnbyrdig. Derudover lægger vi, at han har rigtig gode stats for Egypten og været arkitekten på deres VM-deltagelse.

Som sagt (for du skal virkelig have skåret tingene i pap), vil jeg ikke sammenligne ham med Messi eller Ronaldo foruden blot at sige, at han er i spil til Ballon d´or titlen. Salah giver ved flere bettingsider det samme igen som Ronaldo som vinder af prisen, og Messi er længere tilbage, så måske du skulle spille lidt penge...

På den anden side har jeg til stadighed ikke forstået, hvad der er grunden til, at du mener Messi skal vinde den. Du snakker om en statistik, som jeg gerne vil have konkretiseret - desuden er han ude af CL, som traditionelt vel er turneringen efter VM, der om noget definerer, hvem der vinder prisen.
Skrevet af Tjödalv
@Bateman.

Fint, lad os droppe rundens spiller så. Jeg er af den opfattelse, at Salah har været en af de bedste i CL denne sæson - fair, hvis du er uenig.

Jeg sammenligner jo for fanden heller Salah med de to. Det kan man jo ikke efter én sæson. Det dig og Wise snakker om er verdens bedste spiller de seneste sæsoner og et ikke et øjebliksbillede (sæsonen) som Ballon d´or vel børe være udtryk for.
Tja, Salah har i sin første sæson bedre stats end Harry Kane har i nogen af sine sæsoner - desuden har Kane 2 assists i denne sæsons PrL!! Meget fint.
Ja, lad os nu bare se. Hvis Liverpool mod alle odds skulle ende med at vinde mod Real, har han i sin første sæson vundet mere end Kane nogensinde.
Skrevet af Tjödalv
@Bateman,

Skal lige siges, at jeg faktisk var lidt i tvivl om dette ift. Ballon d´or, men læser nu også flere steder, at det officielt er kalenderåret, men at efteråret også kan spille ind. Men lad os nu gå ud fra, at det ikke gør det. Du har jo selvfølgelig ret i, at det taler Ronaldos fordel, og jeg ser ham også stadig som favorit (hvilket jeg ikke på noget tidspunkt ikke har sagt). Men ja, da det er foråret og sommeren, der spiller ind går det jo efter titler. Så ja, hvis Salah vinder CL, ligger han jo godt til - for hans stats og spil har i al fald ikke været dårligere end de to andres.

VM spiller selvfølgelig ind som, du siger, så ja tager Messi sit VM, vil det selvfølgelig ændre på det. Jeg er dog af den klare overbevisning, at ingen af de tre vinder VM, og at vinderen af Ballon d´or derfor ikke findes på det vindende VM-hold.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Min Ballon d´Or top 3:

1. Salah
2. Van Dijk
3. Milner

Lad os nu se, hvad der overhovedet sker i CL-finalen og til VM, hvor Messi jo fik Argentina i finalen sidste gang, og hvor Ronaldo lige har nydt nylig succes med Portugal ved EM. Salah er på et middelmådigt egyptisk hold, som står til enten at møde Spanien eller Portugal (med Ronaldo, selvfølgelig) i 1/8-finalerne, såfremt at de går videre fra deres gruppe foran Rusland og/eller Uruguay.

Så der er jo ingen grund til at afskrive Ronaldo - eller Salah - eller sågar Messi. Alle har stadig masser af muligheder for at levere et voldsomt positivt indtryk i CL-finalen for de første to og i VM for alle 3 (hvilket dog nok favoriserer Messi og Ronaldo pga. deres respektive holds styrke).

Mon ikke Messi går og lader rigtig godt op til VM og prøver at forberede sig på alle scenarier... ;). Han er jo trods alt "GOAT", som nogen siger...
Skrevet af Piksvin
Klopptimist.

All inclusive...

Satme nogle dyre lærepenge, vi investerer i unge Trent
- men han bliver det hele værd - en dag...


Hej Klopp. Er det dig? :)
Skrevet af Positiv fodbold
Selvfølgelig er Salah kandidat til Ballon d´Or, hvis Liverpool går hele vejen og vinder Champions League.
Lige så selvfølgelig er Messi og Ronaldo kandidater, hvis de vinder henholdsvis VM med Argentina eller Champions League med Real Madrid.
Ballon d´Or bliver ikke belønnet for sidste års eller forrige års bedrifter eller hvem, der har været verdens bedste igennem 10 år. Det er et her og nu-billede af "verdens bedste".
Og jo, Wise, der er mange Chelsea-fans, der har snakket om ballonen til Hazard. Jeg har også selv - uden at være blåhjertet - haft ham som min personlige favorit et par gange :-)

On topic:
Liverpool har virkelig overrasket i år i Champions League. I aftes var de ikke forrygende - akkurat som Real ikke var det tirsdag aften - men drop nu det med fortjent eller værdig i finalen. Er det heller ikke fortjent, at Silkeborg er i den danske pokalfinale?
Fandme jo.
Ja, Liverpool har haft en lidt nemmere vej, men de har immervæk stadig slået de hold, som de er blevet stillet overfor. Og uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det ikke spillernes skyld, hvis dommerkendelser er gået deres vej. Med mindre vi da tager sølvpapirshatten på og antager, at de har bestukket dommerne nede i spilelrtunnellen.

Jeg havde drømt om en finale mellem Barca og City inden Champions League startede. Fedt, hvis de to hold havde stået overfor hinanden. Jeg er overrasket over årets to deltagere, men jeg glæder mig som et lille barn på 125 kilo til 26. maj!
Skrevet af D.B.R. ©
Salah er naturligvis en kandidat til den gyldne ballon, eller hvad dælen den hedder ovenpå den sæson han har leveret hidtil.

Dertil kræves ikke 9-10 sæsoner i rap på samme høje niveau, da hæderen vel netop uddeles til den spiller, der i perioden uddelingen dækker over, har været den bedste.

Og nej, Wise jeg har ikke et man crush på Salah.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjödalv
Dejligt at mærke at jeg ikke er den eneste, der er hoppet på bandvognen og har et man crush på Salah.
@wise jeg vil foreslå dig næste gang faktisk at underbygge dine påstande og forsøge at argumentere for, hvorfor den du diskuterer med ikke har ret i stedet for at skrive, man har mistet jordforbindelsen og er fanboy, når man ikke er enig med dig.

@DBR +1
Skrevet af DS15
Esha. haha. stop

Hvad med straffe til Mane som bliver skubbet hårdt i ryggen?

Jeg er Chelseafan, men kan da godt sige at Liverpool er fortjent videre til finalen.
Skrevet af UTG-1986
Seriøst, Wise?

Naurligvis er Salah da en af favoritterne til Ballon d´Or. Jeg vil endda gå så langt som at sige, at han er favoritten. Jeg er af den overbevisning, at Salah mere eller mindre alene har trukket Liverpool op på det niveau de er på nu. Hans betydning minder vel i virkeligheden om den Messi har for Barcelona, som også er ganske middelmådige, hvis ikke netop han (Messi) præsterer.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Wise1964
@Tjödalv

Jamen du startede jo selv med ikke at besvare spørgsmålene, hvorfor din kære Salah er så oplagt til titlen.

Nu har du så i mellemtiden fundet ud af det følger kalenderåret, så ændrer det dit syn?

@wise jeg vil foreslå dig næste gang faktisk at underbygge dine påstande og forsøge at argumentere for, hvorfor den du diskuterer med ikke har ret i stedet for at skrive, man har mistet jordforbindelsen og er fanboy, når man ikke er enig med dig.

Men du har jo netop mistet jordforbindelsen - læs statistikken igennem, hvilket placerer Salah langt fra Messi.

Sammenligner man ikke kun på stats er Salah potentiel vinder af Champions League og nr. 4 i England ... han repræsenterer Egypten som man ikke må forvente kommer voldsomt langt til VM.

Messi Har vundet det spanske mesterskab, den spanske pokal titel og repræsenterer Argentina som ofte kommer ret langt til VM - han nåede til kvartfinal i CHL

Så din konklusion er ... Mål/assists er det eneste som tæller i vurderingen og/eller champions league trofæet - så er man automatisk med i puljen når der skal deles priser ud? Da Kane ramte sin top sæson var han kilometer fra at komme i betragtning - selv Kante var ranket bedre.

http://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/top-30-her-er-resultatet-af-ballon-d-or-2017.html

Jeg forstår ikke vigtigheden for de LFC fans der kommenterer på dette emne, hvorfor er det at Salah skal tales op på den måde??

Afventer stadig at du svarer på hvad der gør Salah til verdens bedste fodboldspiller opstillet i punktform så man kan forstå hvad hulen det er der tricker dig på den måde.

Jeg har aldrig påstået andet end at Salah har en fantastisk flot sæson - jeg opponerer kun mod den forblændelse der åbenbart huserer i fangrupperingen.

Den eneste måde jeg ser Salah vinde prisen er at journalisterne bevidst gør op med Messi/Ronaldo herredømmet for at vise andre også kan vinde.

Nedenstående er sakset fra forklaringen om stemmerne:

According to its Rules of Allocation, FIFA bestows the award "according to on-field performance and overall behaviour on and off the pitch."

The behavioural aspect is an important one to consider, as the chosen player must have role model qualities—on and off the field. It is for this reason that a player like Luis Suarez may suffer in the voting.


Who gets to vote?

The "diverse international jury" of voters is made up of national team coaches and captains from a selection of FIFA´s 209 national associations, in addition to "specialist journalists." There are some surprisingly lax stipulations laid out for the voters:

Only one journalist per country may vote. They are allowed to select players who play in or are affiliated with their own country.

National team captains cannot vote for themselves, but can vote for national or club colleagues.

Last year, the panel consisted of 509 voters, which was made up of 170 national team captains, 170 national team coaches and 169 journalists.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
DBR

Der er langt fra at være kandidat til en titel og så prædikatet verdens bedste som er det jeg anfægter hos dine kære med fans (heldigvis er det ikke alle der puster sig op på den måde)

Troede faktisk du var lidt forelsket i Salah MO ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DS15
Wise.

Haha - Du er virkelig bange for at han vinder Ballon d´or. Selvfølgelig burde han vinde den i år. Han har været vanvittig.
Skrevet af Wise1964
DS15
Vil du forklare mig årsagen til at du mener jeg er bange for han vinder den?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tjödalv
Der er langt fra at være kandidat til en titel og så prædikatet verdens bedste som er det jeg anfægter hos dine kære med fans (heldigvis er det ikke alle der puster sig op på den måde)

Jeg går ud fra, du mener, jeg puster mig op. Hvor er det, jeg mener, at Salah er verdens bedste? Jeg snakker om, at man kan betragte ham som måske den bedste i verden pt. (!) baseret på form og hans ekstreme vigtighed for Liverpool, men ville aldrig sige, at han er verdens bedste fodboldspiller. Dertil er vi enige, om at man skal præstere bedre over en længere periode.

Jeg forstår ikke rigtigt, hvad der foregår. Du efterlyste i dit sidste indlæg, at jeg forklarede, hvorfor Salah kan vinde Ballon d´or, og det kommenterer du ikke på. Pudsigt.

Men du har jo netop mistet jordforbindelsen - læs statistikken igennem, hvilket placerer Salah langt fra Messi.

IGEN - smid mig lige et link til den statistik, der beviser Salah er langt fra Messi, tak. Jeg efterspørger for fjerde gang og lige lidt hjælper det.

Messi Har vundet det spanske mesterskab, den spanske pokal titel og repræsenterer Argentina som ofte kommer ret langt til VM - han nåede til kvartfinal i CHL

Man er jo nødt til at nuancere lidt. Barca er et bedre hold end Liverpool, så selvfølgelig tæller en Copa og en ligatitel væsentligt mindre end en CL-titel med Liverpool. Det vil jeg i al fald vove at påstå. Desuden er der ikke meget, der taler for en VM-titel til Argentina, men jeg er enig i, at Messi med en VM-titel vil være en oplagt Ballon-vinder.

Så din konklusion er ... Mål/assists er det eneste som tæller i vurderingen og/eller champions league trofæet - så er man automatisk med i puljen når der skal deles priser ud? Da Kane ramte sin top sæson var han kilometer fra at komme i betragtning - selv Kante var ranket bedre.

Jeg har da ikke sagt, at mål og assists er det eneste, der tæller. Du snakker om statistikker, så jeg drager nogle ind på Salah. Desuden som jeg også skrev synes jeg, det er vigtigt at hæfte sig ved, at Salah i sin første sæson vil slå Kanes rekord + væsentligt flere assists.

Men for at gøre det nemt for dig smider jeg gerne mine pointer i punktform, så du kan være med. HUSK nu på, at jeg snakker om Ballon d´or. Og nej, egentlig ændrer det ikke så meget i min bog, at den går fra kalenderåret. Selvfølgelig kan CL og VM blive udslagsgivende, så det er jo stadig svært at spå om, men da Liverpool stadig kan vinde CL, ser jeg stadig Salah som værende med.

Here goes:

- Slået stort set alle scoringsrekorder i England i sin første sæson på et hold, der har været ekstremt langt væk fra mesterskabet
- Primus motor på Egyptens VM-deltagelse
- Ekstremt afgørende i Liverpools CL-færd, hvor han stort set har scoret i alle afgørende kampe
- Statistikker, der baseret på mål og assists stort set er lige så gode som Messis i en liga, der har tradition for at være mere jævnbyrdig i toppen, og hvor jeg personligt mener, bundholdene spiller på et højere niveau (det er min holdning).

Disse grunde ser, jeg til, at Mo Salah kan komme i betragtning til Ballonen - ikke at han død og pine skal vinde den.

Skrevet af Wise1964
IGEN - smid mig lige et link til den statistik, der beviser Salah er langt fra Messi, tak. Jeg efterspørger for fjerde gang og lige lidt hjælper det.


Du har fået den - du nægter bare at anerkende den - for FJERDE gang
Jeg kan godt forklare dig hvordan det er, men jeg kan ikke hjælpe dig med at forstå hvordan det er

Man er jo nødt til at nuancere lidt. Barca er et bedre hold end Liverpool, så selvfølgelig tæller en Copa og en ligatitel væsentligt mindre end en CL-titel med Liverpool. Det vil jeg i al fald vove at påstå. Desuden er der ikke meget, der taler for en VM-titel til Argentina, men jeg er enig i, at Messi med en VM-titel vil være en oplagt Ballon-vinder.


Nuancen er jo netop at Salah "KUN" kan rende med CHL trofæet, en 4. plads i Premier League tæller ikke og hans indsats for Egypten må også være på lånt tid i VM turneringen - Messi har et mesterskab i den mest vindende række i Europa og 1 pokal titel + anfører på et VM hold som vel når til minimum kvartfinalerne

- Ekstremt afgørende i Liverpools CL-færd, hvor han stort set har scoret i alle afgørende kampe

Det er ikke kvalificerende i sig selv

Der er altså forskel uanset hvordan du vender og drejer det

Statistikker, der baseret på mål og assists stort set er lige så gode som Messis i en liga, der har tradition for at være mere jævnbyrdig i toppen, og hvor jeg personligt mener, bundholdene spiller på et højere niveau (det er min holdning).
Klassisk Premier League udsagn


Men fair nok at forblændelsens syn har taget så meget overhånd at LFC pludselig råder over verdens bedste spiller ... lev fint videre med det, så gør jeg det samme med modsat fortegn - der er bare lidt for meget fanboy over den slags i min verden :)

Godaften Tjödalv - be well!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tjödalv
Wise,
du har sendt mig et link, men jeg vil gerne have præciseret, hvad det er for nogle statistikker, der beviser, at Messi har haft en signifikant bedre sæson end Salah. De har scoret cirka lige mange mål, Messi har et par assists mere på et bedre Barcahold. Så uddyb gerne, tak.

annonce
0