Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DingDongDynamo
Jo Falk er faldet meget i niveau
Skrevet af Paul Allen.
Det er klart at vi er ved at være der hvor det eneste der burde kunne redde Thorups job og måske endda PC´s job, er en kvalifikation til Champions League. Det er simpelthen fuldstændig uacceptabelt at man som dansk mester starter sæsonen med at tabe 3 ud af 5 kampe. Vi skal være meget lykkelige for at ellers stabile FCM er ligeså håbløse som os selv her i starten af den her sæson.
Skrevet af Groggster
Stakkels FCK, at I stadig har Thorup. Dansk fodbold har brug for en stærkere cheftræner for lokomotivet i international fodbold.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Lord Harrasmus
Som Randers fan der har haft et godt, men begrænset øje til Isak B. J, kan jeg ikke forstå han ikke er fast starter.

Han fik også et godt skud ind.

Var helt rundt på gulvet over han blev udskiftet idag.
Hvor er Amoo?
Skrevet af Jogabonita
Når men mon ikke Egho er FCK spiller i næste uge?
Skrevet af danska
Få nu en ordentlig træner. Han er så håbløs Thorup
Skrevet af LaksenRFC
Sikke en effektivitet, men må også indrømme, at FCKs defensiv er ringe. Dejlig sejr, men også fortjent, selvom vores 1. Halvleg var dårlig
Skrevet af Wile E. Coyote
Sindssygt dejligt. Fandme godt Egho er tilbage efter at have misset en stor del af sidste sæson. Ligegyldigt i situationen men hvordan kan en dommer dømme frispark til Zeca når Klysner vinder en fair duel.
Randers FC Når jeg har sagt det der skal siges, er jeg ofte videre og vil sjældent se evt. reaktioner på mine indlæg
Skrevet af Pep Guardiola
Er fck fans seriøst ikke trætte af william Kvist? Aldrig har jeg set en person udstråle så voldsom en arrogance og snobbet attitude.... føj!


Jo. Han er heldigvis krøbet tilbage i skjul efter hans fadæse af en trænerudskiftning og “har du ikke set fodbold i 2020?”, men jo. Jeg orker ikke hans forklaringer. Alle dage har man talt om at han har taget en uddannelse ved siden af fodbolden som om det i sig selv gør ham til et geni.

Om lidt skal vi igen, igen høre på Thorup sige at de ikke kan være det bekendt, at de arbejder hårdt på træningsbanen og at de må tilbage til træningsbanen og arbejde videre.

Vi er på knap 3. år med Thorup (right?) og det er stadig de samme problemer som det var da han startede. En defensiv uden rygrad og en offensiv uden koncept der udelukkende afhænger af individuelle aktioner.
Jeg har meget, meget svært ved at se hvad Thorup i det hele taget vil. Skal FCK være en slags mini Barcelona med små vævre spillere oppe foran og hurtige kombinationer? Hvirfor har man så ikke mere fokus på defensive folk der kan bringe bolden frem? Skal de spille det mere simple spil med lange bolde? Hvorfor er der så ikke nogen fysiske spillere fremme? Bevares, materialet kunne på visse positioner være bedre og skaderne hjælper ikke på det, men med alle de spillere, og for fleres vedkomne individuelt dygtige spillere, peger pilen i min optik først og fremmest på Jess Thorup.

Tilbage på sporet min bare r**. Ikke før Thorup er ude.
Skrevet af Drayton Park
#FCKByenshold
Hvilken kamp har du set? FcK klart bedst?
Skrevet af Derfor
Det er sjovt stemningen kan vende... For få sæsoner siden var Thomasberg den mest forhadte træner i ligaen... Mener mange andre fans havde travlt med at kalde ham tudefjæs... Nu taler de selv samme fans, om han kunne bruges i FCM eller FCK :-) lidt sjovt
Skrevet af Harder2000
Det er en imponerende dårlig start på sæsonen og pilen peger ikke rigtigt imod noget der kan være forhåbninger.

Ok tempo og et par ok chancer som en fremragende Carlgren tager sig af.

Men lige så snart der scores falder holdet sammen og kan ikke finde ud af noget som helst - set så ufatteligt mange gange før at det unægteligt er en del af Thorups indflydelse.

Skræmmende så dårlige FCK er når modstanderen kommer foran, det der tiki taka rundt i ring virker ikke når modstanderne pakker sig, det er ikke nok alene.

Og virkelig uheldigt med skader til Daramy (som er en evig trussel) og Khocho som er ismanden nede bagved.

ChL er et long shot, men det bliver ligaen også hvis Thorup og Co bliver ved med at skabe så dårlige resultater.

Vildt at man kan være så udspillet imod Horsens, Viborg og Aab når man har 10 gange deres budget.

Der er en del fingre der peger væk fra spillerne og over mod teamet bagved.

Noget skal ske.
Skrevet af starks
Pinligt at FCK ikke dominere superligaen med alle de millioner de skyder i holdet.
KSDH
Skrevet af RFC-Kronjylland
Fed sejr og baseret på 2. halvleg fuldt fortjent.
I 1. halvleg er det klart, at FCK kunne have været foran, men vi har altså suppens bedste målmand. Det er bare først ved at gå op for alle jer andre nu. Selv Bischoff har talt ham helt op i sin egen top3.

Jeg synes i øvrigt, at FCKs præstation blev talt lige lovlig højt op i pausen, men jeg indrømmer, at uden Carlgren, havde vi næppe vundet.

At Randers kunne drille FCK er egentlig ikke så overraskende igen. Randers har haft et godt tag på dem de sidste 2-3 sæsoner.
FCK svinger jo fra uge til uge, og for dem var det her jo nok lidt en transportkamp mellem Brøndby og Europa. Man skal aldrig undervurdere sin modstander og slet ikke i Superligaen. Var der ikke en af værterne i FCKs fanradio, der forudså en sikker 5-0 sejr?
Randers!
Skrevet af Gentile
Den flotteste 2. halvleg jeg så Randers spille i flere år! Så flot drenge!

Alle var gode, men skal nogen fremhæves, som ikke var målscorere - så må det blive Adam Andersson, Kehinde og Kopplin. Hvor var det smukt!

At superligaens dyreste spiller Falk i den grad slipper katten ud af sækken, må give eftertanke til en revideret selverkendelse.

Det bedste var, at Thorup så meget rystet ud. En dejlig fredag aften!
Skrevet af Halløj89
Lob-bolde ind omkring det lille felt er tilsyneladende JT´s nyeste ikke-virkende taktiktiske genistreg ..
Nu kan ikke vi vel ikke holde til mere , med ham ved roret …
Skrevet af Pep Guardiola
Det er sjovt stemningen kan vende... For få sæsoner siden var Thomasberg den mest forhadte træner i ligaen... Mener mange andre fans havde travlt med at kalde ham tudefjæs... Nu taler de selv samme fans, om han kunne bruges i FCM eller FCK :-) lidt sjovt


Det er jo bare forskellige ting du fokuserer på. Han havde altså lidt tudefjæs fremme dengang, særligt overfor Ståle - sagt med et glimt i øjet -, men det ændrer ikke på at han er dygtig og at det er meget imponerende håndværk det han laver i Randers i disse år.
Skrevet af SotD
Abra-ACAB-dabra.

Helt ærligt. Så taber man 1-3 runden efter 1312 sagen? Hvor dumme tror I vi er? Når I taber 1-2 næste gang, så er I sgu for usle!
Silkeborg IF
Skrevet af FCKByensHold
@Drayton,
Går ud fra den samme som dig. Randers havde 10 min i første halvleg og små 20min i anden :)
Var det ikke for jeres målmand så var i ikke gået fra banen med point :)
Dermed ikke sagt at jeg ikke anerkender RFC sejr :) den er fin nok, når FCK ikke kender deres besøgelsestid :)
Skrevet af Shotcaller
Stærk moral af Randers.

Weekenden vil i det mindste starte fint, oven på de to FC resultater. Så skal mit hold nok sørge for at den slutter elendigt.
Fodboldbøller er en byld i røven for en hver klub. Lad os stå sammen mod deres evige kamp for at give vores helte et skidt ry, fremfor at pege fingre..
annonce
0