Snak

Mere indhold efter annoncen
Uagtet at jeg intet tilhørsforhold har til EfB, synes jeg, det vil være synd og skam, hvis de skulle ende med Sorteper i nedrykningskabalen.
For FCK må det være bekymrende, at det spillemæssige niveau er så svingende.
Reelt vinder de IMO kampen mod EfB på 25 gode minutter i anden halvleg, - og en ret stor portion held.
Held kan være en dejlig medspiller, - men over tid plejer held/uheld at gå nogenlunde lige op.
Det er vel åbenlyst, at FCK lider voldsomt under skader, - ikke bare ift. holdets bredde, - men også ift. at kunne stille en slagkraftig startopstilling.
Når det er sagt, skal Byens Hold efter min mening prise sig lykkelig for, at det ikke er N. Jørgensen, der sidder udenfor, - han er efter min mening kampafgørende for Løverne i stort set hver kamp.
(De Ridder er også stærkt spillende for tiden, men mangler slutproduktet: Mål).
Med det niveau FCM har vist gennem hele sæsonen, - og med tegn i sol og måne på, at BIF endelig er ved at omsætte spillerbudget til et hold med substans, er der vel lagt i kakkelovnen til en spændende 2015-16 sæson, - hvor man ikke skal afskrive Aab på forhånd heller.
I den forbindelse dukker der et par interessante spørgsmål op:
Hvordan vil en smal FCK-trup reagere på et hårdt kæmpende FCV-mandskab, når de i næste runde mødes i ydmyge rammer langt væk fra hovedstaden?
Hvor mange spillere vælger FCK at sælge/hente i sommerens transfervindue, - og hvem?
Hvor mange point vil det koste FCK, at de igen skal starte en sæson med at spille et (nyt?)hold sammen?
Tør FCK kalkulere med deltagelse i CPL i næste regnskabsbudget?

Confused? You won´t be after the next episode of . . . . SOAPERLIGA.
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
"Reelt vinder de IMO kampen mod EfB på 25 gode minutter i anden halvleg, - og en ret stor portion held."

Noget spøjst at der kan være tale om held i en kamp hvor FCK score alle 3 mål, vi er så flinke at både give gratis øl og score EfB´s mål for dem... alligevel udvikler tråden sig til 10+ siders tuderi.

Fortjent sejr, uden at imponere.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Kunne ikke være mere enig i at EB Nationen ind i mellem er vand i forhold til hvor ondt i r.... folk kan ha at Esbjerg endnu en gang ikke kunne klare 90 min fodbold på højt plan.....
Kom nu ind i kampen, bolden er rund, dommeren er kun et menneske..
Hattrick.org : FC Lilleprinsen Danmark : FCK.... barndomsklubben FC Helsingør England :.... Norsk : Molde
@FCK4Ever

Jeg ved ikke, om det er mig, du hentyder til, når du taler om tuderi, - i så fald må jeg stille mig uforstående.
Hvis du kan finde ret meget i gårsdagens kamp at begejstres over, - udover at FCK kunne bogføre 3 point efter en stærk slutspurt, - i en kamp hvor holdet slet ikke var til stede i 1. halvleg, - hvor pasningsspillet generelt var af direkte ringe kvalitet og som konsekvens deraf gennem kampen gav EfB mindst en håndfuld muligheder for omstillinger, og hvor EfB tillige ramte stolpen, - så er overlæggeren sat bekymrende lavt.
Hvordan mon det kommer til at tage sig ud på længere sigt, hvis ikke der sker nogle ret markante forbedringer?
Med mindre FCK begynder at byde kommende modstanderhold på fri bar under opvarmningen og i pausen, kan det måske gå hen at blive vanskeligt at indfri guldambitionerne?

Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
@Hendrixen

Hvordan vil en smal FCK-trup reagere på et hårdt kæmpende FCV-mandskab, når de i næste runde mødes i ydmyge rammer langt væk fra hovedstaden?

Hvorfor skulle det være anderledes end en kamp mod Esbjerg? De havde vel lige så meget at kæmpe for? Og hvilken indflydelse har det at vi spiller ude på bøhlandet? Har vi ikke prøvet det et utal af gange efterhånden. Alle udekampe vi spiller er vel per definition på bøhlandet, i og med vi ikke spiller i København.

Hvor mange spillere vælger FCK at sælge/hente i sommerens transfervindue, - og hvem?

2-3 stykker afhængigt af hvad der byder sig. De skadede spillere vi har vil jo tiltræde truppen i løbet af starten af næste sæson (formodentligt), så hvorfor gå ud og finde erstatninger for dem?

Hvor mange point vil det koste FCK, at de igen skal starte en sæson med at spille et (nyt?)hold sammen?

Det skal de ikke.

Tør FCK kalkulere med deltagelse i CPL i næste regnskabsbudget?

Det er indskrevet som forventning i regnskabet - regnskabet baseres ikke på deltagelse i CHL.
Hvorfor skulle det være anderledes end en kamp mod Esbjerg? De havde vel lige så meget at kæmpe for?

FCV er langt bedre kørende end EfB pt. hvilket betyder en del for selvtilliden.
Y. N. W. A. #JFT97
@ Hendrixen

"Jeg ved ikke, om det er mig, du hentyder til, når du taler om tuderi, - i så fald må jeg stille mig uforstående."

Det er helt fair hvis du er uforstående overfor den del af indlægget, det var heller ikke møntet på dig specifikt Hendrixen :)

Jeg deler ikke din vurdering af kampen, og finder det bemærkelsværdigt hvordan du ikke har misset en eneste EfB chance men åbenbart husker dårligere når det kommer til FCK´s - mon ikke det også spiller ind i din vurdering af kampen. For som jeg så og husker den havde FCK flere store muligheder foruden dem der scores på - bl.a havde EfB´s målmand en fantom redning på et hovedstød fra Zanka.

Var det en prangende kamp, nej bestemt ikke - men det var godkendt med tanke på det amputerede hold vi stiller med. Til trods for at EfB har mest boldbesidelse formår de kun at placere et skud inden for rammen (af egen drift) i 90 min.

Jeg er fortrøstningsfuld, resten af denne sæson skal bare overstås for FCK så man kan kigge frem mod næste, gerne med en pokal titel som trøstepræmie!

NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
vi er så flinke at både give gratis øl og score EfB´s mål for demPfff. Hvis det absolut skal sættes på spidsen, så var det vist Esbjerg der gjorde den største tjeneste, der førte til den fine svar fra FCK med en gratis øl.
annonce