Snak

Mere indhold efter annoncen
raNdOMiNAtoR
Hvem er det nu Ålborg B har i Europa i år? Nej jeg mener sidste... Nej vent. Jeg mener hvordan går det nu når I taber mod Horsens i weekenden 😅
Hvad lægger FCM på andenpladsen? Et æg, en pølle, eller?
Better dead than red.
Martinez er rigtig god, men han er en spiller der hele tiden er lige på grænsen, og han har været heldig til nu..., den to-fods tackling i dag, havde visse dommere valgt at give direkte rødt på...

Han læner sig OFTE op af et gult kort, og virker til tider overtændt..., det har fungeret lige pt. hvor det er den vildskab FCM har manglet..., men spørgsmålet er om han kan holde sig fri af problemerne med kort, og specielt røde kort...., for jo mere fysik han har fået i de seneste kampe, jo hårdere har hans spil til tider været...

God bolderobrer, men også et svin..., men omvendt han er fra Uruguay, så kommer vel ikke det store bag på nogen, at det til tider kammer over...


Hvor mange kort har Ramos ikke samlet sammen i hans karriere? Eller Casemiro for den sags skyld?

Fuldstændig overdrevet sagt så tænker jeg ethvert superligahold kunne leve med at have Messi på holdet selvom han fik rødt kort hver gang han kom på banen.

Watch and learn FCK!
Cyka Blyat Idi Nahui
raNdOMiNAtoR

Er du en af dem der hele tiden har kaldt ¨FCK er det danske flagskib i Europa¨??? Stærkt gået af FCM! Den havde jeg ligesom Lazio kampen ikke set komme... Der venter helt sikkert flere point i de sidste kampe.
Det bliver Lazio og Feyenoord der går videre
dejligt med danske point I Europa:)
Flot af midtjyderne, selv om det ikke var kønt at være tilskuer, medmindre man foretrækker rugby. Alt for mange frispark begge veje. Capellos virker som en sympatisk træner, som helt sikkert får holdet på top 6 kurs i Suppen og også gode muligheder for 3, pladsen i CL. De bør vel kunne slå Sturm og så er en enkelt uafgjort i de to sidste måske nok til 3. plads. Mulighederne er der.
På søndag må de dog gerne være lidt mindre motiverede og måske fysisk udmattede efter anstrengelserne i går. GF har brug for en sejr, efter at have tabt 4 af 5 sidste. Jeg indrømmer at være en af de hvide, men jeg kunne aldrig drømme om at svine andre klubber til, end ikke Brøndby, som jeg har det stramt med på grund af de mange, af deres fans, som er voldelige.
Bola

Ryan spillede de to første kampe og Grabara var med til at gøre CHL muligt ved at vinde mesterskabet. Ryan kostede iøvrigt kun 4.mio.kr ;-)

Er du en af dem der hele tiden har kaldt ¨FCK er det danske flagskib i Europa¨??


Det skal du ikke regne med at han er. Men han ville jo have ret så. ;-) FCK er dem der skaffer flest point langt de fleste sæsoner.

Weeman

Sørgelig type, der blev nødt til at poste samme ligegyldige indlæg to gange, fordi ingen tager ham seriøst.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Danske hold hører max til i Europa League i disse år, det må vi erkende. Meget sjovere at se et dansk hold deltage i en jævnbyrdig EL-pulje end håbe på et enkelt godt resultat i CHL så man med lidt held kan få en 3. plads.

CHL er specielt. Men med danske øjne er det specielt pga “oplevelsen” og ikke det sportslige. De gode er blevet for gode.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce