Snak

Mere indhold efter annoncen

Flyvende Kusk nomineret til Conference League-pris

Skrevet af bold
fre 7. okt 04:35

Kasper Kusk både scorede og assisterede i Silkeborgs opvisning mod FCSB, og nu er han nomineret til rundens spiller i Conference League.Læs hele nyheden her
Skrevet af KlausJr
Må give AC ret. AD har været mindre god de sidste par kampe og det må han meget gerne gøre bedre
Skrevet af dondyhrs
Anders Dahl har gjort det fint!
Skrevet af Toratora
Det er SÅ fortjent. Han var kampens bedste spiller. Kæft et scoop for Silkeborg. Forstår godt hvis AaB fansene ærgrer sig
Skrevet af RVP
@Toratora

Har det noget delt med Kusk. I AaB virkede han udkørt og færdig, de seneste tre trænere har alle henvist ham til bænken og tribunen i perioder, men når han så endelig kom på banen vidste man bare, at han sagtens kunne blive afgørende (og var det ofte).

Er dog glad for han er genforenet med Kent, Helenius og Larsen i SIF og har fundet spilleglæden igen. At det så er SIF og ikke AaB der var kloge nok til at bringe disse fantastiske mennesker sammen igen kan jeg rigtigt nok kun ærgre mig over.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Vince Jones
At Kusk hurtigt kan blomstre op fortæller bare at der er en del om mennesker Cifuentes, Friis og andre, som har været i AaBs ledende lag de sidste år, ikke har lært endnu.. Kusk er og bliver en dygtig spiller på godt og ondt.. Og se nu hvordan Lucas, Prip og Fossum går og har det.
Skrevet af SotD
Selvom Kusk var god, var han jo ikke tilnærmelsesvist ligeså godt som Anders Klynge og i særdeleshed Lukas Engel. Sidstnævnte spillede den bedste back kamp jeg kan huske fra nogen SIF´er i et år eller deromkring. Inklusiv Carstensen.

Han leverer i øvrigt også både assist og fremtvinger straffespark. Så i min optik skulle han have været nomineret i stedet for Kusk - Men kæmpe tommel op for at få en spiller nomineret i det hele taget!
Silkeborg IF
Skrevet af thadcastle
gjorde han også i AaB, når han spillede. Men man er ikke glad for spillere i Aalborg med assist og mål
Skrevet af HelleDusseDa
Kusk er min yndlings spiller og grunden til at jeg nu holder lidt med Silkeborg(Kent og Helenius hjælper også lidt) syntes som AaB fan kun at det er fedt hvis han kommer 100% op i gear igen.
Kusk var den altafgørende grund til at vi vandt the double kommer aldrig til at sige noget grimt om ham og ønsker ham kun det bedste.
Skrevet af Istanbul05
Are u watching Aab..... hold nu kæft så dumme I er
annonce
0