Snak

Mere indhold efter annoncen
@VivaAtleti

Det er du i din fulde ret til at have. Personligt er jeg en del imod Morten Olsen. Jeg har meget svært ved at følge ham i de valg han tager.
Jeg synes bare det virkede rigtig mærkeligt den måde du skrev det på, at du kun kommenterede negativt om han og det han har kommenteret på i artiklen, for nedenunder at skrive du egentlig havde det samme synspunkt. Og det er jo ingen hemmelighed det er begyndt at blive en "ny sport" herinde og svine alt og alle til, derfor jeg kommenterede på det. Bold.dk udvikler sig med jævn fart mod at blive til en børnehave, hvilket er en skam! :)
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
Det kan vel teoretisk set gavne dansk fodbold da vi på den måde ville kunne være heldige at få spillere i de klubber der ikke har råd til at hive alle de store navne til sig fordi de ikke kan matche rigmandsklubbernes lønninger.

Men man glemmer så bare at Man City f.eks. havde mange relativt gode spillere som så bare ryger videre i systemet, Ireland f.eks., og de vil så bare slås med andre spillere om spilletid, så selvom de køber eller de gode sælger de jo også dem der kommer i overskud.

Spillerne selv er da heller ikke tilfredse med at sidde på bænken selvom de måske for lov til at være på hold med andre af verdens absolut bedste spillere, så det er da også begrænset hvor længe disse hold som oftest holdes samlet.

Men det er sgu lidt øv at der er få spillere der spiller med hjerte og ikke bare tænker på pengene, men jeg ville nok selv gøre det samme hvis jeg var prof.
JytteRolf har udviklet sig til at være en sur gammel dame*. Det er udviklingen i artikler med MO, at hun ikke kan lade den gå forbi, uden at forsøge at svine MO. Som modtræk kunne hun lade være...

Der er jo INTET i vejen med MOs udtalelser her - og det er der i grunden sjældent. For sørgeligt og forudsigeligt efterhånden, at folk bliver ved at gå efter manden, som bare udfører sit arbejde. MOs chefer kender MOs koncept og indstilling, og de åbenbart kan lide, hvad de ser.

Og nej, Morten behøver ikke finde på andet, for da han ikke har indflydelse på FIFA og deres regler for klubbers økonomi (som der jo også bliver kigget på) kan han ikke gøre meget andet end at give sin mening, når han bliver spurgt.

*Baseret på brugernavn, men jeg mener, teksten stadig holder, selvom der skulle gemme sig en andet køn bag skærmen.
1995 - 1999 - 2008 - 2014x2 - 2019?
Selv hvis Morten Olsen udtalte, at han synes tortur og børneporno var noget skidt, ville der komme 100 sider med kommentarer om, at han "er en gammel idiot, der bare skal LUKKE RØVEN!!11!111".


Enig.

Og hvem var den tosse, der sagde, at MO udtaler det her, fordi han er ked af, at Sørensen sidder på bænken? Så vidt jeg ved har Stoke ikke nogen oliemilliardær i ryggen.
Barca
Han burde da juble...
Ved at fjerne alle de gode spillere fra de "fattige" klubber er der da bedre chance for at de danske spillere får lidt spilletid der. Der er alligevel ingen danskere der er i fare for at komme til en af de rige klubber...
*HOST HOST* Kasi-Jesper og AG København *HOST HOST*

Enig med MO i øvrigt!
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
Forstokkede, arrogante, vrisne og reaktionære fodboldtrænere ærgrer Poul Pedersen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lars_H%C3%B8gh
Fuldstændig enig med Morten Olsen. Financial Fairplay alla NBA er vejen frem
.
Nøj, hvor har folk da godt nok ondt i røven, HVER gang der kommer en udtalelse fra MO. Hvad er der dog galt i at være lidt små-romantisk, når det gælder fodbold? Jeg tror da klart størstedelen på det her site, vil give ham ret i, at det synd med alle de store spillere, der sidder og får splinter i bag´en.

Forresten, så er MO, sjovt nok, igen blevet KONTAKTET af journalisten, for at tilkende give sin mening, om det netop overståede transfervindue. Og IKKE omvendt.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
annonce