Snak

Mere indhold efter annoncen

Foden efter sikker sejr: Bellingham bliver verdens bedste midtbanespiller

Skrevet af bold
søn 4. dec 21:30

Jude Bellingham bliver verdens bedste midtbanespiller en dag, lyder det fra Phil Foden efter 3-0-sejren over Senegal i ottendedelsfinalen søndagLæs hele nyheden her
Skrevet af Travel100
Han har alle muligheder.
Skrevet af HelleDusseDa
Normalt ville jeg sige nej når det drejede sig om en Englænder der skulle være verdens bedste noget som helst...Men nu har han jo fået sin fodboldopdragelse i Tyskland så måske.
Skrevet af Hammers4ever
@HelleDusseDa

Hahaha !! har han fået sin fodboldopdragelse i Tyskland? Han har kun været i Tyskland siden 2020, han fik altså ikke engang sin debut som senior spiller i Tyskland

Knægten fik sin fodboldopdragelse i Birmingham, og sidst jeg tjekkede havde de endnu ikke flyttet byen væk fra West Midlands


West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Sims91
Han har været i Tyskland i to år, så det er lige langt nok at gå, at påstå at han har fået sin fodboldopdragelse der. Han spilede trods alt på seniorniveau før han skiftede.

Han er bare et helt særligt talent. Modsat Dele Alli som brød igennem i en tilsvarende ung alder, så ligner det at Bellingham er god til alt det, som en midtbanespiller faktisk skal være god til. Han virker komplet.
Dele Alli var mere begrænset og havde sin spidskompetencer som second striker men sin timing i feltet, men det var så også det og mentaliteten havde han så slet ikke til at gøre sig bedre.
Sammenligningen er nærliggende, men Bellingham er tilsyneladende bygget af et helt andet stof. Tiden vil vise om det så holder stik, når millionerne begynder at vælte ind på kontoen. De bedste bevarer sulten og fokuset på at være den bedste sportsligt uagtet hvor mange penge, der kommer på bogen.
Skrevet af VLG
Eneste englænder der ikke er overhyped og rent faktisk er klasse
Skrevet af Målkongen
Så begrænset var Dele Alli ikke. En del af spillet var også fantastiske taklinger, driblinger, teknik, hovedstød og generobring af klatten.
Skrevet af Mathews
Eneste englænder der ikke er overhyped og rent faktisk er klasse

Haha, ja selvfølgelig. Sidst var det Kane du proklamerede ikke var god nok til at spille for Bayern, nu er det så Foden, Kane, Rice etc. der er overhyped og uden klasse. Kan det blive dummere?
Skrevet af MarcusRashford
- Jeg vil ikke tale ham for meget op, for han er stadig ung, men han er en af ​​de mest begavede spillere, jeg nogensinde har set. Han har ingen svagheder i sit spil. Jeg tror, ​​han bliver den bedste midtbanespiller i verden.


Bellingham er helt sikkert god og har potentiale til den helt store scene.
Jeg synes dog det kan være en smule grinagtigt når en spiller på 22 år, går ud og deler din visdom som havde han spillet på topniveau i 20 år og siden være manager i 30. Det ville være noget andet hvis det var Sir Alex Ferguson, Pep Guariola eller Louis van Gaal der sagde de her ting, men de har jo set spillere som Scholes, Iniesta, Xavi, Lahm og så videre, spille.

28-årige John Stones synes for få dage siden at Phil Foden var den bedste spiller han havde set på sin alder.
Eller Maguire der mente for få dage siden at Rashford kunne blive en af verdens bedste.

Vind VM, så kan vi se hvem der tør brænde igennem i finalen og semifinalen og snakke om verdens bedste spiller, men fanme ikke fordi i vinder 3-0 over Senegal.
Skrevet af Vincent Gigante
...Men nu har han jo fået sin fodboldopdragelse i Tyskland så måske.


Der er nu flere tyskere, der har fået deres fodboldopdragelse i England - end omvendt.

Jamal Musiala, Serge Gnabry, Lukas Nmchea m.fl. Tyskland havde været endnu mere tilbagestående som landshold - havde det ikke været for spillere opfostret på engelske akademier.
Edge lord
Skrevet af katapulten
Ja, det har han sgu meget vel ret i. Man plejer ellers bare at ryste på hovedet, når spillere snakker om deres holdkammerater på den måde, men her er der noget om snakken.
annonce
0