Snak

Mere indhold efter annoncen

Forårstopscorer forlader Silkeborg til sommer

Skrevet af bold
tor 7. maj 2015
Morten Beck Andersen har ikke kunnet blive enig med Silkeborg om en ny kontrakt, så han forlader klubben til sommer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af SkiveIK
Kom hjem til Slice city!
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af Slettet(311236211508)
Kom til AB! :D
Skrevet af skyper
Det kan man jo godt forstå efter det lorte fodbold SIF spiller her i foråret - i efteråret spillede de tros alt fint fodbold men desværre ingen point - i foråret dårligt spil men lidt flere point - tankevækkende for udviklingen af de unge spillere.
Skrevet af SotD
Det er vist også en tilsnigelse at vi spillede godt i efteråret. Vi havde bolden meget, men det er vel også det. Sådan har vi også tabt fodboldkampe med Keld Bordinggaard uden at det var videre imponerende det man så.

Nuvel, vi burde have været mere heldige og fået mere end 4 point i efteråret, men vi har spillet meget mere balanceret i foråret, og det endda med en endnu dårligere trup, og skader på nøglepositioner.
Silkeborg IF
Skrevet af bluemotion
Lyngby i stedet for Patrik Mortensen og en skadet Jonatan Nielsen
Skrevet af haraltidret
MBA har efter min mening ikke niveau til superligaen, men han ville derimod passe fint ind hos en 1 div klub, hvorfor en skilmisse fra Silkeborg ikke rigtig virker fornuftigt timet nu hvor SIF spiller i 1 div efter sommerferien.
Skrevet af Slettet(142108210505)
Han skal være meget velkommen til Skive igen!! Når vi nu har mistet Danilo ville MBA været et rigtig godt bytte.. Vild sympatisk fyr, som alle i Skive var ked af at miste!!
Skive IK Real Madrid
annonce
0