Snak

Mere indhold efter annoncen

Forbyder bettingreklamer: Store konsekvenser

man 9. maj 2022

Belgien har fra 2025 gjort det forbudt at reklamere for firmaer, der kan sættes i forbindelse med gamling. Det kan have store konsekvenser for de belgiske klubber. Læs hele nyheden her
Det er et mærkeligt tiltag. Betting er lovligt i Belgien (og mange andre lande) og har været en del af samfundet i årtier. Mange millioner spiller af og til og hygger sig med det. Skal man virkelige forbyde reklamerne for at tilgodese de få procent som udvikler en afhængighed? Så kunne man forbyde junkfood, shopping, alkohol, seksuelt indhold osv. At regeringen skal bestemme hvem som må reklamere for hvad (som er lovligt og en skatteindtægt) er et skridt for langt. Gambling kan ikke sidestilles med tobak og de to emner skal ikke blandes sammen.
Rasmus Marvits
På tide! Forhåbentlig forbydes de i det offentlige rum i hele verden!
Fantastisk !!!
@ABCDE

Jeg kan sagtens følge dig, at restriktioner er en mærkelig og ærgerlig vej, da man grundlæggende kan ende i et samfund som er mere præget af forbud end frihed.

Når det så er sagt, så synes jeg det er grotesk hvor mange bettingreklamer der kan presses ind i pausen af en fodboldkamp, og hvis man er letpåvirkelig, så er det da at kaste sportsinteresserede direkte ud i gambling.

Personligt står jeg lidt med et ben i hver lejr, og er grundlæggende imod, at der skal laves forbud mod alt muligt, og samtidig synes jeg bettingbranchen fylder for meget.

Hvad løsningen er kan være svært at sige, men nu prøver Belgien jo så noget, og så kan vi se hvordan det virker.
Hvorfor? Man kan frygte at den slags politisk korrekthed kommer til hele EU.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Sådan! Håber det forbud spreder sig som ringe i vandet. Det er tydeligt at der er en overflod af ludomaner som spilfirmaer udnytter på det groveste.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@TheUnitedWay
For ikke at snakke om folk med ringe økonomisk sans. Man skal ikke se mange afsnit af luksusfælden for at se effekten.
Det er super. Følg endelig bare top i Danmark - Og tag reklamer for kviklån med i faldet!

Der er ingen værdighed i fodbold. Premier League har solgt sin sjæl til højest bydende.
Hvorfor? Man kan frygte at den slags politisk korrekthed kommer til hele EU.


Hvad fanden har det her med politisk korrekthed at gøre?
lad os endelig forbyde alt, som visse personer ikke selv kan styre.

Til sidst ender det med at vi kan gå på arbejde og så tage hjem og se vild med dans eller noget andet fordummende tv. Mad, det bliver kun selleribøffer og stuvede kål, for du skal kun spise hvad der sundt. Intet rygning, ingen alko drikke og i hvertfald slet ingen slik. Nå ja og så kan du jo lige arbejde til du er 75år, nu hvor du er så sund og lever længere. Fuck folk som vil bestemme over andre = fuck politikere.
Newcastle Howay the lads
annonce