Snak

Mere indhold efter annoncen
Skræmmende, som politik i dag går ud på at fjerne/forbyde alt, der kan medføre en risiko for 0,1 promille. Det MÅ ikke være farligt at leve og ethvert tiltag, der kan hjælpe med til at sikre, at det ikke er tilfældet, må anvendes. Håber sateme ikke, at den danske regering bliver inspireret til at følge trop, men man frygter jo, at den danske venstrefløj vil juble over et sådant tiltag.
@kingofkings: Spot on!
Så længe en stat kan sponsorere et fodboldhold, så har jeg det altså ret ambivalent med det her!!
ad os endelig forbyde alt, som visse personer ikke selv kan styre.

Til sidst ender det med at vi kan gå på arbejde og så tage hjem og se vild med dans eller noget andet fordummende tv.
Mad, det bliver kun selleribøffer og stuvede kål, for du skal kun spise hvad der sundt. Intet rygning, ingen alko drikke og i hvertfald slet ingen slik.
Nå ja og så kan du jo lige arbejde til du er 75år, nu hvor du er så sund og lever længere.
Fuck folk som vil bestemme over andre og fuck politikere.


Så du mener at cigaretter skal på reklamelisten igen?

Hvad taber du på at bettingfirmaer bliver fjernet fra reklamer i fodbold og på tv?
Hvad er det I brokker jer over? De har ikke forbudt gambling men at reklamere for det. Kan ikke se hvilken frihed I mister. De gør noget, så svage sjæle har lettere ved ikke at blive fristet. Eller hvis man prøver at komme ud af er misbrug, så får du ik 20 reklamer lige i fjæset. Hvordan kan det være et problem? Jer store stærke alfahanner der har styr på livet og ikke er i risikogruppen, I kan jo bare fortsætte med at hygge spille. Eller glemmer I at gambling eksisterer, hvis I ikke får det smidt i ansigtet 20 gange i løbet af dagen
Vilfort Park: Det er helt sikkert langt flere som ryger i med begge ben. Det er vel ca. hver tiende som har et usundt spilforbrug.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@theTactician

Spot on
Grundet til at netop vi ser så mange betting reklamer er at vi er målgruppen og kigger på de kanaler hvor betting firmaerne har en intersse i at reklamere. Hvis man kigger på familie/kvinde kanaler/programmer er der mange færre reklamer mens de fleste kommer omkring sports kampe og ligende. Desuden viser de undersøgelser som er lavet at Tv reklamer har en meget lille negativ indflydelse på ludomaners spilvaner. Frit fra hukommelsen mener jeg det var under 3% af en gruppe på 5000 hyppige spillere som fik lyst til at spille mere. Betting firmaerne har et licens og betaler skat som gør at de må markedsføre deres produkter. At forsøge at "beskytte" en meget lille gruppe mod deres egen afhængighed ved at forbyde betting reklamer er en tisse i bukserne løsning.
Rasmus Marvits
@abc:

Har du en kilde på den undersøgelse?

Alle, der forarges over det her, bør sætte sig ind i, hvad ludomani er, og hvilke konsekvenser det har for nogle mennesker. Og måske også overveje, om de selv er bidt lidt vel hårdt af en gal spiller?

Dostojevskijs "Spilleren" er et godt sted at begynde.
@abc:

Har du en kilde på den undersøgelse?

Alle, der forarges over det her, bør sætte sig ind i, hvad ludomani er, og hvilke konsekvenser det har for nogle mennesker. Og måske også overveje, om de selv er bidt lidt vel hårdt af en gal spiller?

Dostojevskijs "Spilleren" er et godt sted at begynde.
annonce