Snak

Mere indhold efter annoncen
Anså ellers ikke Sims for at være en trold. Skal da love for, at han stempler ind her.

Anyway, som andre skriver: Det er godt nok jammerligt at se Spurs spille i øjeblikket. Ikke engang det røde kort til Forest blev holdet farligere af.
Man kan snakke om middelmådigt dommerarbejde, men det er lidt for billigt. Holdet kan bare ikke noget. INGENTING! Et serie 5-hold vil være sjovere at kigge på i stedet for det her bræk! Skam dig Conte og hold kæft med dine udtalelser omkring "proces".

Min teori er, at spillerne er bange for skader og derfor passer på op til VM. Det er for så vidt forståeligt og hjælper lidt på smerten.

På den positive fik Forster vist sig lidt frem og det samme med Spence.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Hvordan er Renan Lodi endt i Nottingham Forest? Spillede han ikke rimeligt fast i Madrid?
Ønskeseddel til jul:

En offensiv orienteret manager


Er løsningen virkelig at fyre endnu en verdensklasse manager og så fortsætte med at tilbyde den næste manager Sanchez, Sessegnon og Dier som noget af det bedste der kan mønstres i truppen?

Folk råbte også Mourinho out og et år efter vandt han et trofæ med Roma. Det er knap halvandet år siden at Conte vandt Serie A med et godt Inter-mandskab, men også et Inter-mandskab som på ingen måder var Manchester City bedre besat end sine nærmeste konkurrenter. Selv Pochettino har vundet sølvtøj efter Spurs, selvom alt PSG vinder hjemligt for det meste er på en lettere billig baggrund. But you get the point.

Det er på tide at folk indser at det ikke nødvendigvis er manageren der er problemet. Men helt simpelt er spillere der ikke er gode nok. Vi er alt for afhængige af Kane, Kulusevski og Son i storform. Resten er bang average.

Og pilen peger som så ofte tilbage på en sølle mand med urealistiske forventninger og nærmest komisk alt for urealistisk høje tanker om sit projekt, uden nogen som helst former for redskaber eller retning til at bakke de høje tanker op med: Daniel Levy
Tjoh

Nå jo, det har du vidst ret i.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Sanchez og Dier har bare også engang været faste spillere, under Pochettino, hvor man flere sæsoner var med helt i toppen og også endte i en CL finale. Så uduelige er de ikke.
Ligeså vel som Højbjerg og Benta heller ikke er “bang average”.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Jeg er sikker på at I godt forstod pointen, som selvfølgelig var sat på spidsen.

Problemet er ikke manageren. Det er overordnet truppen der ikke er god nok.
Øh ja problemet er træneren. Hvilken træner stiller med 5 forsvarsspillere, 3 ret defensive midtbanespillere, en wingback som angriber og så EN offensiv spiller i Kane. Så er man dømt til at spille lorte bold.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Håber Forest kan bygger noget positivt på den her rimelige sejr.
Go´ Forest. 🌳🌳🌳
Altid VB, altså Shu-bi-dua har sunget om dem..
En træner som ikke har andre kort at spille fordi truppen ikke er god nok?

Der var nok ikke en hel kamp i Deki og Richarlison. For så tror jeg slet ikke at Kane havde spillet i går. Han har selv sagt at Kane er fuldstændig udkørt.

https://twitter.com/jonathandveal83/status/1590467791374589952?s=46&t=gyHRYmTxxxDwTgCIHtZUGg
annonce