Snak

Mere indhold efter annoncen
Red Bull Brondby.......lækkert indslag
\"Dommeren er forkert placeret, fordi han ikke er placeret ordentligt, siger Henrik Jensen\" 2009 BIF - Hertha Berlin 3 - 4 2010 BIF - Sporting 2 - 3 2011 BIF - SV Ried 4 - (4)
Fedt at I siger fra. Vi vil ikke have koncernklubber i Danmark. Smid Red Bull ud. Fy for h......
KSDH
Husk på, at det NETOP IKKE handler om penge, men om nærvær og identitetsfølelse!
Jeg vil hellere at mit hold rykker ned og justere fremfor at blive opkøbt at multimilliinær forretninger.
KSDH
Der virker til at være en modvilje hos visse BIF fans - måske de kan overtales hvis der smides et FC på navnet?... måske F.C. Red Bull Brøndby?

Undskyld, undskyld - det er bare svært ikke at godte sig efter at have skulle høre på hvor "ægte" Brøndby er i så mange år. Men det er naturligvis ikke pænt at sparke til nogen som ligger ned... fnis!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Det er vel lige meget om det er en sugardaddy, eller et sugardaddy firma?

Det er jo i forvejen en rigmandsklub. Så smågriner altid når jeg ser nogle medfans selvforståelse for at Brøndby er imod moderne fodbold. Man kan næsten sige at det er direkte konkurrence forvridende hvordan Brøndby drives.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hykleriet er slemt! Brøndby har med KASI Jesper og Jan Bech allerede solgt ud, som Brøndby fan siden 1982 håber jeg nu bare på at der kommer nogen der kan redde klubben økonomisk og som har kompetencen til at få Brøndby tilbage til et hold der kan vinder superligaen.

Jeg kan ganske enkelt ikke se hvorfor den ene pengemand er bedre end den anden.. men der må helt sikkert kunne findes nogen der er bedre til at drive klubben end det vi ser nu.

Red Bull Brøndby Stadium er da perfekt - det koster jo penge at drive en klub og kan der skaffes midler på at sælge stadium navnet så er det fint.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Nu skriver jeg altså lige noget sjovt...... Red Bull Brøndby! Hehehehehhehehehehehehehehe
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Det er altid et svært tema.. For på den ene side vil man gerne at det går så godt for klubben som muligt, og med penge i moderne fodbold kommer man langt.. (Hvis man kan finde ud af at bruge dem rigtigt!)

Til gengæld er det jo også et skrækscenearie at blive en en kulturløs "FC-klub"... Der mister fodbold al charme og bliver en kedelig affære. Samtidig er sådanne klubber også kun interessante for omverdenen mens det går godt, hvor historie og kultur kan gøre noget når det ikke går så godt.

Kunne man finde en mellemvej mellem at det kun er et firma og den charmerende del, kunne det være fedt.. Det er bare svært at forestille sig.

Ja, moderne fodbold er egentlig sørgeligt, men det går jo nok aldrig den anden vej igen.. Så derfor er det et spørgsmål om der skal hoppes på en eventuel henvendelse.. hmmm....
Uden en investor går klubben konkurs. Er det bedre at det er nogle ukendte russere?
ok
annonce