Snak

Mere indhold efter annoncen

Forfærdelig sæsonstart for Frem i 2. division: Det gør ondt

fre 28. okt 09:42

Frem har blot otte point efter 12 kampe i 2. division, og mandskabet har kun vundet én kamp. Profilen Hocine Derrar siger til bold.dk, at det gør ondt på holdet at have så få point. Læs hele nyheden her
Det er klart med den måde klubben bliver drevet på, der er 3-4 mand som styrer tingene. Den ene er cheftræneren, når han ikk præsterer skifter man ikk træneren ud. Men før Rene H skiftede man lystigt ud hvergang tingene så lidt grå ud. Så den klub kommer ikk til at fungere før de 4 afleverer nøglerne til klubben. Nå ja 2 af dem driver også restauranten i klubhuset nu.
Jeg kommer til en del af kampene i Valby og synes det er tydeligt at holdet ikke kan holde pusten i mere end max. 70 minutter. Det ligner at der skal justeres noget taktisk, for i mange af kampene er Frem dominerende i de første 60-70 minutter men så stejler det. Tror dog at pointene nok skal komme med den rette indstilling.
--
--
I kan såmænd godt skære den ledelse ned til to mand, nemlig cheftræneren (eller hvad man nu skal kalde ham for han er selvlært og har ingen træneruddannelse) samt sportschefen der hellere vil løbe maraton end passe hans arbejde.

Til gengæld havde de begge overskud til at dumpe klubhusets forpagter og selv score omsætningen i et nyt selskab, og så fik de også lige hældt klubbens mangeårige ølmand og hjertesponsor ud ved samme manøvre.

I spidsen for folkeanparts-selskabet har man sat 4 yderligtgående socialister, den ene sågår aktiv kommunist, og så kan man ikke forstå sponsorerne ikke står i kø for at komme af med deres penge.

Det er et håbløst projekt.
--
Hvor er det dejligt at der kun er 3-4 af jer, og at de tusindvis af andre Frem-fans er ordentlige mennesker. Men fanme en skam at I nu er gået i gang med gyllespredningen på bold.dk, nu hvor I er blevet banlyst på Facebook.

Men god kamp i aften! :) - hvis I altså kommer, det plejer I jo ikke.

Til alle jer andre fremmere: Vi ses senere til fest og fodbold!
@kålkringle jeg kommer skam i aften og jeg tænker i øvrigt stadig jeg har nogle hundrede flere kampe under vesten end dig.
Historisk set burde du også vide man ikke kan holde det frie mennesker nede, så når klubben censurer hvem der må udtale sig om deres perfekte socialistiske paradis, så finder de nye steder og dette er kun et af dem.

@Bk_FREMMER de to har mulighed for at erkende deres fiasko og manglende evner og selv gå, måske lidt pinligt, men på ingen måde nær så pinligt som at holde fast i noget kun fordi man har magten til at kunne.

Jeg tror mest klubben mister dem som ikke får noget spilletid f.eks Balck og Lodberg, men der kan også sagtens ryge nogle stykker fra startelleveren, f.eks en Hocine som har gjort det ganske udmærket.
--
Jeg er ikke så meget til den der pikmålingsstil, men et par hundrede er nok lidt i overkanten. Så trods alt min første kamp i 86, begyndte at komme jævnligt i 92 og fast fra 97.
annonce