Snak

Mere indhold efter annoncen

Formstærk Falk: Selvfølgelig er VM et mål

søn 20. mar 2022

Rasmus Falk blev forbigået ved Kasper Hjulmands seneste landsholdsudtagelse, men han drømmer stadig om VM.Læs hele nyheden her
Tro på det glas ben.
Kan nogen banne ovenstående? Vedkommende er kommet med flere usympatiske kommentarer siden fredag. Usympatisk.
Det tror jeg også han gør. Bitre troll.
Tag dig nu sammen med dine negative indlæg i FCK-tråde, flødefjæs.
Manden er jo skadet hele tiden og spiller to gode kampe om året. Det er useriøst at tage ham på landsholdet. Og stop dog med at læse trådene hvis i ikke kan lide lidt kritik… det er pinligt at læse jeres ynk.
Glasben ja!
Men i topform, er såkaldte "glasben" en forstærkning på ALLE hold
Han er måske en af de få i Danmark som kan noget på egen hånd på midtbanen og noget som bogstaveligt ingen kan på landsholdet.
Karsten Jensen Hansen : Han spiller to kampe om året, simpelthent? . . Det er præcis sådan nogle dumme kommentar , ingen herinde gider og læse. Det er ikke konstruktiv kritik , men bare ren og skær uvidende dumhed.
Taler du om ynk?! Dine såkaldte indlæg er det sløjeste lort jeg har læst i lang tid. Vi kunne også vende den om og sige: hvis du intet har har byde ind med, så hold dig væk.
Hvem er du til at kalde hvad vi skriver for ynk? I min optik har du ikke skrevet andet end ….
Jeg kan jo læse at du har en pointe med hans skadehistorik - skriv da din pointe på en saglig, venlig og ordentlig måde, så havde det hele ikke behøvet at være så fjendtlig.
@Karsten jensen hansen. Er det hårdt for dig at nationen er lukket ned? Du er da et kæmpe spejlæg. Håber bold fjerner din profil, så man slipper for din tomhjernede usaglighed… btw har Rasmus falk spillet 222 kampe for FCK siden hans debut i 2016 - prøv og del det ud på de 7 sæsoner han indtil nu har været i klubben og ja han får nok nogle flere kampe i denne sæson. Han er hamrende stabil.
annonce