Snak

Mere indhold efter annoncen

Formstærke Lindstrøm scorede to mål i Frankfurt-sejr

Skrevet af bold
lør 22. okt 18:32

Jesper Lindstrøm scorede to mål, da Frankfurt lørdag aften vandt 3-1 over Mönchengladbach i Bundesligaen. Læs hele nyheden her
Skrevet af TheSpursyWay
Han skal jo klart med til VM! Gad vide om han erstatter ASO - han skal i hvert fald kigge sig over skulderen.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Nyrn
ASO har så lige bagt Brugge foran efter 1 min :-D
Odense Boldklub FC Nürnberg
Skrevet af Vladivostok
han kommer aldrig til at erstatte Skov Olsen, ville være helt skørt. men han får en anden plads på den offensive midtbane det er helt sikkert
Skrevet af MilanPerSempre22
Det største problem for Lindstrøm er vel sagtens at Danmarks bedste spiller, spiller samme position som ham selv. Lindstrøm er klart bedst centralt, hvor han kan finde positioner i bagrummet og sætte medspillere op. Hans bedste mulighed for en start plads, ville være på venstre kanten. Det synes jeg dog også han efterhånden har fortjent.
Skrevet af morten_bo
Han skal jo klart med til VM! Gad vide om han erstatter ASO - han skal i hvert fald kigge sig over skulderen
.
Lindstrøm spiller udmærket på venstrekanten også. Jeg ville klart foretrække ham fremfor Damsgaard, der ikke ser ud til at komme op i omdrejninger.
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Uden at være den store Lindstrøm-ekspert, så ligner han da en spiller, der er bedst i fart. Han skal have en masse rum at løbe i. Enten som sekundær angriber eller på en offensiv kant. Han kan lidt af det hele, men driblinger og fart må være spidskompetencer. Han virker især skarp i kontraspillet. Damsgaard er nok bedre til den mere boldbesiddende stil, jeg tænker de kommer til at duellere om venstrekanten med Damsgaard som førsteudfordrer.

ASO sidder tungt på den højre kant. Han har vel udviklet sig til at være Danmarks farligste offensive våben.
Skrevet af Slettet(561021221412)
ASO bør være klart førstvalg til den højreside. Men Lindstrøm er bestemt en bejler til venstrekanten og selvf. backup til den offensive midt også.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Eriksen kunne rykkes på delaney plads ved siden af Højbjerg og så er der plads til Lindstrøm på den offensive. Det kunne gå mod hold som Australien, hvor vi må forventes at være i boldbesiddelse.
Skrevet af Nessy1981
Aso er også for mig et klart valg til højrefløjen. Lindstrøm er dog andet valg her. Dog kan Odgård for AZ med tiden også blive en substitut her, men vil pt være tredjevalg, men de klip jeg har set med ham minder han på mange punkter om ASO. Lindstrøm kan derimod sagtens tage venstre fløjen og søge ind mod midten som Damsgård og der være med i spilopbygning og true på farten i dybden i kampe, hvor vi kan være mere direkte i udtrykket og have fart i angrebet, hvor Damsgård passer bedre til kampe, hvor vi måske skal have mere playmaking og småspil omkring feltet.

Med Lindstrøms udvikling så synes jeg heller ikke at argumentet man nogen gange hører med at tage Braithwaite og Poulsen med pga fart i angrebet. Man kan sagtens have en angriber søge ned og modtage bolden og så have farten fra Lindstrøm og Aso i løb i dybden omkring ham i stedet.

Hvad om alting er så har vi et luksus problem. Vi mangler dog stadig den typiske målscorende spydspids.
Skrevet af DanielC91
Var Lindstrøm ikke angriber i BIF?
Smid ham op på toppen af landsholdet, vi mangler en angriber for tiden..
Skrevet af Vestegnen!!
Var Lindstrøm ikke angriber i BIF?
Smid ham op på toppen af landsholdet, vi mangler en angriber for tiden..


I få kampe, jo. Men han er primært offensiv midtbanespiller, og han er bedst til at drive spillet centralt. Han er dog blevet bedre og bedre på kanten, og han har da også spillet noget nær alle offensive pladser i sin tid i Frankfurt.
Brøndby IF
Skrevet af Fodboldministeren
Thespursyway@ klart med til VM?. No shit Sherlock ;).
Skrevet af Fodboldministeren
Vladivostok@ det tror jeg ikke du skal regne med... Lindstrøm er kantspiller på landsholdet og ikke midtbanespiller. Ville du ha han skulle spille den offensive/kreative midtbanespiller i stedet for Eriksen LOL?!. Enig med dig i at han ikke kommer til at kæmpe med skov olsen om højrekanten, selvom han også vil være i spil der. Om ikke andet fra bænken, da han kan spille i begge sider. Han kommer til at konkurrere med Damsgaard på Venstrekanten primært.
Skrevet af Michelino
Til sammenligning er den Jupiler League noget lettere end Bundesligaen… men Lindstrøm på venstre og ASO på højre af angriberen - de JL og ASO er begge bedst i fart. En midtbane med Højbjerg - Delaney (Nørgaard som indskifter) - Eriksen og Damsgaard på bænken, giver plads til Danmarks pt. farligste mest formstærke spiller.
Skrevet af Fodboldministeren
Eriksen på bænken?!. Stop dig selv michelino...
annonce
0