Snak

Mere indhold efter annoncen
1 spiller er ikke sammenlignelig med et hold eller en klub for den sags skyld

Du er en ynkelig bruger som ikke engang kan erkende når ens klub går over stregen … ikke noget at sige til du og dine medfans står for skud med den slags forsvar

Jeg kunne ikke være mere ligeglad hvis det handlede om 1 spiller der gik Iver stregen - det var hele bundtet der tabte sutten og den ene optrådte mere patetisk og ynkeligt end den anden - bedst illustreret ved klovnen som spillede smart ved indkastet

Men sådan er det nok når man får lidt medvind og ikke kan få nok - alle kneb gælder
Nisi Dominus Frustra ...
Til de øvrige Newcastle fans - jeg startede med indlæg 1 erkendelsen af at det bedste hold vandt

Jeg reagerer på det ynkelige forsvar af en flok idioter der kunne have smidt vm på gulvet for en modspiller havde de haft held til at skade dem
Nisi Dominus Frustra ...
Wise1964

Og Chelsea spillerne var små uskyldige engle eller hvad er det du vil pointerer. Altså udover Longstaff kunne have fået et rødt og Lascelles er en idiot. Hvad gør resten så som Chelsea spillerne ikke gør?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Du er helt væk.

Du får det til at lyde som om hele Newcastle-holdet var svinske og usportslige de sidste 10 minutter af kampen. Mener du virkelig det?

Er sandheden ikke nærmere at der var 1 minut (!!) hvor Newcastle i samme spilsituation lavede 3 grimme aktioner plus Lascelles idioti på sidelinjen?

1 minut!

Dybt useriøse indlæg fra din side.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Jeg har ikke set kampen, kun set målet. Og læst denne tråd.

1. Stop nu med at svine os fans til, fordi vi fortsætter med at holde med den klub, vi har holdt med i 20-30 år. Vi har ikke valgt ejeren, ligesom vi heller ikke valgte den tidligere ejer. Han havde heller ikke rent mel i posen, men da han ikke postede penge ind i klubben, så hørte vi ikke noget for det. Pudsigt;)
Hvor sætter i grænsen?.. Er det okay at se Disney film mv?.. De er nemlig også delvist ejet af samme ejer!

Vi holder ikke med ejeren. Vi holder med klubben.

2. Fedt at vi med spillere som Longstaff, Joelinton, Willock og Almiron kan ligne et kommende Champions league hold. Under “No use Bruce” lignede de fire nævnte spillere der hørte til i Championship!

3. Chelsea fans.. I skal slet ikke begynde at pege fingre pga ejere eller hvor mange penge der bliver brugt på spillere. Det er direkte pinligt! (Og så meget er Newcastle slet ikke begyndt at bruge endnu)

City og Arsenal.. Pas på, Newcastle toget blæser snart forbi jer;)
Hahaha -
Og forsvaret fortsætter ufortrødent nu bare med opbakning. Hyg jer nu bare med en fortjent sejr og en flot placering

I kan og vil ikke se en hæslig afslutning på en ellers fin kamp for Newcastle … fred være med det
Nisi Dominus Frustra ...
Og al dit ævleri med Vinnie Jones og Wimbledon. Er du så historieløs at du ikke ved at Wise startede sin karriere i Wimbledon? Altså ham du er opkaldt efter som er en af dem der har fået flest røde kort i Premier Leagues historie, mens han spillede for Chelsea?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
@mholmm
De fleste NUFC fans, mig bekendt, vender langt fra det blinde øje til. Dem jeg kender, inklusiv undertegnede, vender hverken det blinde øje til eller er stolte af dem.
Så hvor stamper du alle de fans op?
Og ja, gad vide hvor stort hylekoret havde været i denne tråd, hvis Chelsea havde mødt Brighton i stedet for. Mon ikke det lige er med til at køre det en tand op at det lige er Newcastle. Alles yndlings hadeklub ;)
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Chelsea duer ikke til meget for tiden, men hold da op hvor er Newcastle bare generelt et svinsk hold at se på. Så usportsligt med de tacklinger. Heldigt at de undgår rødt.
annonce