Snak

Mere indhold efter annoncen

Formstærke Newcastle sænkede Chelsea og tog tredjeplads

Skrevet af bold
lør 12. nov 19:29

Chelsea tabte lørdag for tredje kamp i streg i Premier League, da Newcastle sendte London-klubben hjem med et 0-1-nederlag i bagagen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Newcastle spiller 85 rigtig flotte minutter, men hold op de var usympatiske til sidst. Der kom lige et par hjernedøde benbrækkertacklinger helt uden grund.
Mojn do!
Skrevet af Sims91
Vanvittig flot første del af sæsonen fra Eddie Howe og Newcastle. Er du gal en enhed, der kan spille bold og kæmpe. De hænger sammen som én organisme. Interessant hvor langt det kan holde.
Skrevet af Wise1964
Fortjent sejr til Newcastle - men jeg har dog sjældent set mere svinsk og usportsligt hold … det er som at se Wimbledon i deres peak

Fy for helvede en gang usportsligt optræden og klamt at forsøge at skade modstanderne bevidst - tænk at man kan hylde det … ren neanderthaler
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af SønAfKlopp
Chelsea får lige samme tur, som Spurs og Liverpool med Newcastle´s usportslige spil. Og så skulle Todd Boehly aldrig have fyret Tuchel. Potter har brug for tid, bevares. Men det var jo det helt forkerte tidspunkt. Ingen pre-season eller signings.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af Toon Toon!
Klasse! Men spillet var ikke kønt. Ærgerligt der er VM-pause nu :(
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
Piv piv SønafKlopp. Det var grimt til sidst og det kan man selvfølgelig fokusere på hvis man vil, men ellers var der jo ikke noget.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Gumle
Helt igennem håbløst af Chelsea for tiden - men det er jo også nærmest et et reservehold efterhånden.. - alle de bedste spillere er ude med skader. Jeg fatter stadig ikke at Tuchel skulle fyres men Todd har vel en genial amerikaner-plan.. Kashogghi morderens legetøj gjorde det rigtig godt og det er generelt et fedt hold han har. Desværre ser vi stadig virkeligt “small club mentality” fra Kashogghi moderens legetøj - vi så det specielt i samme øjeblik de kom foran, kastede de sig konstant til jorden, og der var vel 4-5 af dem der fik krampe. I overtiden var der den ene vanvittige tackling efter den anden,og eksemplet med deres indskiftningsspiller der stod i vejen, var nærmest som at se en sydeuropæisk bundklub forsøge at forsvare en sejr hjem i overtiden - men fede er de!
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af TheGaffer
Klamt den måde Newcastle spillede til sidst. Kunne snilt være endt med rødt kort. Hovedløse tacklinger
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Mounir-CHELSEA
fortjent Newcastle sejr.
Potter ud tak, kan godt være manden er god om 3-4 år, men Chelsea skal vinde trofæer hvert år og misser man Champions league smutter de bedste spillere måske også, de gider ikke vente på Potter får sin tid. Manden har ikke vist mentaliteten der skal til for at træne en topklub og efter hvert nederlag siger han “drengene gav alt”.
Gide man ku få tuchel ind igen i den her pause, men det er nok bare en drøm jeg har. Kæft hvor er det elendigt hele vejen igennem.
Skrevet af TheGaffer
Det ligner i øvrigt en skidt deal: Tuchel ud, Potter ind.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af elprebsi29
Så ser man en fodboldkamp på meget højt niveau - og en dommer, der slet ikke havde klasse til at dømme i sådan en kamp. Enten var han betalt af samme modbydelige arbejdsgiver som Newcastles spillere og stab, eller også var han bare uduelig. At Newcastle får lov til at spille så svinsk og farligt uden nogen form for konsekvens er ødelæggende for ligaen og sporten. Det bringer mindelser om italienske svinestreger a la den mod Lars Bastrup. Spil dog for helvede fodbold og hav respekt for spillet og modstanderne. Det skal nødigt blive som i ejerens hjemland - alt er tilladt så længe, det er til fordel for kongefamilien og dens besiddelser.#Respect for the game#
Skrevet af Slettet(432114221211)
Kære Wise og andre anklager

I bliver ved med at sige at vi hylder folkemord og svenske tacklinger og nu må galskaben fandme stoppe !

1. NEJ vi støtter ikke vores ejers handling okay ?!

2. Går selv indfor fair play

Btw jeg kunne kalde dig og Chelsea fansene for Putin FC efter det med Abramhovic men synker ikke så dybt
Skrevet af Lezcano
Newcastle må virkelig være træt af pausen der kommer nu, for de er virkelig godt kørende.
Fuld fortjent sejr, der desværr2 beskæmmes af bevidste og uhyggelige forsøg på at skade modstanderen. Specielt lige op til en slutrunde, fremstår det bare direkte afstumpet.
At man skriver piv piv til folk der påpeger det, ustiller nærmest bare en selv.
Skrevet af Toon Toon!
Gumle

Husk at din klub er hvor den er i dag pga en mand der elsker Israel og drabene på palæstinenserne og Putin og drabene på ukrainerne. Hvis du endelig vil køre den retorik og lege den leg
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
Lez

Det ER piveri når man betegner Newcastle som usportslige helt generelt pga nogle få sekvenser til sidst i en kamp. Gigantisk piveri faktisk.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af No_superman
Svinsk og usympatisk spillet af newcastle og en dommer der da enten var bange for at dømme rigtigt eller bare helt væk. Gad også godt se nogen VAR streger på almiron, for syntes den lugtede af offside
Skrevet af Pedro1
Grimt til sidst af Newcastle! Hvor er dommeren og VAR??

Skidt trænerarbejde at opfordre spillere til den form for fight…
Direkte heldigt at Chelsea’s spillere slap for karriereødelæggende skader!

Føj Newcastle
Skrevet af lfc_ob
Newcastle er begyndt at optræde lige så svinsk og usympatisk som deres ejer. - Havde egentlig heller ikke forventet andet...!

Selv en opvarmende spiller udenfor banen, laver svinestreger for at trække tiden! Fy for helvede!
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af Lezcano
@Toon
Når man prøver på at skade modstanderen, med psykotiske tofodstacklinger, og gør det kontinuerligt over flere minutter, så er det sgu ret svinsk indstilling.

Det er ikke at pive, det er at påpege en komplet brist. At sidde og forsvare det, i stedet for at bare indrømme at det satme ikke var kønt, fremstår bare barnligt og ynkeligt
Skrevet af NUFC Dinho
@superman

Der er streger i græsset og de viste tydeligt, at han ikke var offside. Men som du flæber, så griber man vel efter alt man kan.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0