Snak

Mere indhold efter annoncen

Formstærke Newcastle udraderede Aston Villa

Skrevet af bold
lør 29. okt 16:10

Callum Wilson storspillede, da Newcastle fortsatte deres gode form. Lørdag eftermiddag vandt de 4-0 over Aston Villa. Læs hele nyheden her
Skrevet af miks
Ja det var nok ikke kun Gerrard.
Skrevet af Gshock
ham der Almiron, tror åbenbart at han er KDB. ;)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Dr. Def
Hvis Newcastle henter en forstærkning eller to til vinter, tager de en plads i top4
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Gshock
Hvis Newcastle henter en forstærkning eller to til vinter, tager de en plads i top4

det tror jeg også.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Peacock
Sejren kunne sagtens have været større. To stolpeskud. Et på overliggeren. En direktør af Wood. Og så kunne vi også have fået et straffe mere.

Men total dominans alligevel. Og så er det vel ikke engang stærkeste opstilling endnu selvom ASM skal oppe sig for at komme på holdet. Shelvey banker vel også på nu hvor han skadesfri og ser helt ualmindelig fit ud. Bliver også spændende at se når Isak er tilbage så Wilson kan spille lidt mindre end han er nødt til nu fordi Wood er så fantastisk langt fra de andres niveau.
Skrevet af Bobbymo05
Det er virkelig imponerende, hvor hurtigt Howe har vendt Newcastle fra at være et bundhold til nu at være så gode, at man helt sikkert skal spille med i Top-8 og måske komme i Champions League/Europa til næste sæson. Jeg havde forventet, det ville tage lidt længere tid, og at der havde været brug for flere profilindkøb, men må sige, at de har lavet nogle rigtige flotte køb indtil videre.

Der er ikke gået total FM i den, og beslutningerne indtil videre virker velovervejede, når man sammenligner med andre statsejede/nyrige klubber.

Måske man allerede om få år kan spille med om de helt sjove pladser, det ser i hvert fald solidt ud med Howe i spidsen på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Sims91
Newcastle gør det virkelig godt i øjeblikket. Der skal dog stadig mere end en enkelt eller to gode tilføjelser til for at de slutter i top 4.
Howe gør det fremragende med det materiale, han har til rådighed. Det er solidt materiale, men det er stadig en trup, der er stykke fra de hold, der normalt slutter i top 4. Både i kvalitet og i bredde.
Af netop den grund så tror jeg ikke Newcastle kan stå distancen henover en helt sæson og slutte i top 4. Heller ikke selvom de skulle få to gode spillere ind.

Men det er et mere end solidt fundament at bygge på for fremtiden. Særligt når man også tænker på hvilke ressourcer, de har til rådighed.
Lige nu gør de sig interessante for endnu bedre spillere. Det er i det store billede faktisk det vigtigste ved det, de går og laver pt.
Skrevet af bruger 150699
Var der 6 Newcastle udskiftninger?
Skrevet af Pep Guardiola
Imponerende af Newcastle som vel har gjort en del til skamme. Jeg havde selv forventet et markant voldommere sommervindue, men de holdt igen og præsterer imponerende flot.

Hvis ikke det havde været for deres ejer som godt nok er svær at unde succes, ville jeg holde med dem i PL i år. Skal måske siges at jeg ikke har “et hold” i PL, hvorfor en arbejderklub med en stærk hidtorie og fankultur, som tilmed nærmer sig en underdog-rolle i top-ræset virker tillokkende.
Skrevet af Ashley’s Army
Var der 6 Newcastle udskiftninger?


Ja, Newcastle brugte seks udskiftninger.
Aston Villa skiftede Martinez ud med en hjernerystelse, hvilket er en tvunget og "gratis" udskiftning der så samtidig også giver modstanderen en ekstra udskiftning.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Nishe
Kære Unai. Vil du sørge for at få strammet op på vores hold asap. Det der var decideret pinligt, men selvfølgelig også uheldigt med Martinez skade...
Skrevet af Rons
Velkommen ombord Pep. Vi gider ikke glory-hunters. Men vi hilser din moderate støtte velkommen :)
Toon 4 Life!
annonce
0