Snak

Mere indhold efter annoncen

Fornem Fischer-kasse nedlagde AaB

Skrevet af bold
ons 18. apr 2018
Viktor Fischer blev matchvinder, da han efter en solotur sikrede FCK en 2-1-sejr over AaB i Superligaen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Bell
3. pladsen lever stadig
Skrevet af Kings&Kaliber
Et orgie at brændte chancer! Lidt mere kynisme og så var kampen endt 7-3 eller deromkring! Det skulle lige passe med endnu en scoring i det 89´ minut, men for en gangs skyld var marginalerne med FCK. Fornem kamp af Wind. Han går en stor fremtid i møde.
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Skrevet af Pantic
Havde næsten ikke været til at bære med en scoring til sidst. Fantastisk spark dog. Stephan A igen med en fejl på en dødbold, det er bekymrende.

Offensiven skaber igen massevis af chancer, forsvaret holder AaB fra chancer, udover farlige dødebolde.

Jonas Wind - kanon indsats!
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Arnemanden
Vigtigt! Men for helvede hvorfor skal det være så spændende når de kunne have scoret 2-3 mål mere. 5-2 havde vel været mere retvisende.
Skrevet af Arnemanden
Wind har virkelig klasse allerede i så ung en alder. Stærk fysisk men også super teknisk og godt overblik.
Skrevet af TobiasSL
Apropros dumme frispark Boilesen, der var dit frispark lige ved at koste point, som Kvist, som du brokkede dig højlydt over efter kampen i weekenden.
Super indsats af Wind, han ser spændende ud!
Viktor Fischer er Superligaens bedste spiller.
Skrevet af StanTheManDK
Det må være tæt på årtiets afbrænder, som Santander præsterer
Skrevet af FCKNørrebro
Jonas Wind. En knægt med fremtid i, og ægte FCK gener :-)
Er dog stadig noget utryg ved de dødbolde
Skrevet af Prolific Boot
Så blev forbandelsen brudt, men det var da lige før den kørte videre.

Robin Olsen har ikke været overbevisende i år, men det er sgu for nervepirrende med Stefan A.

Rasmus Falk var sgu kampens spiller, men fint nok det var Fischer der fik fidusbamsen.
FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af langetå
Har lige set interview med Fischer. Han er sgu´ for fed :-)

Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrevet af (u)tilfreds
Viser bare FCK ikke har forsvaret og målmanden på plads til kommende sæson, er vel snart der hvor der er gået flere mål ind i snit end de dårlige sæsoner i 90’erne og blot er reddet af en offentsiv der scorer i hver kamp. Det er så pinligt og amatøragtigt det vi bevidner. Uden kynisme så kommer FCK ikke videre i EL heller såfremt det skulle lykkes at kvalificere sig til 2018/19 sæsonen. Varemærket er væk, scor en gang på en chance og hold nullet er blevet til et sats og håb på at angrebet scorer de nødvendige 2-4 mål der minimum skal til for at vinde en kamp, da forsvaret konsekvent lukker 1-3 mål ind per kamp. FCK kan ikke spille til nul med SA, Ankersen, Vavro, Lüftner og Boilesen.. Ikke værdigt til FCK, skrid og tag Ståle med.
Skrevet af Steve Highway-61
Synes stadig FCK har mere seværdige og inspirerende spillere end BIF og FCM men hvad hjælper det når de ikke rigtigt folder deres potentiale ud ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Antedeluvian
Haha hvad inspirere de dig til?
Skrevet af Big Ben
Det havde eddermame godt nok været morsomt, om det på papiret ringeste AaB-hold siden stenalderen havde snuppet det ene point med det tordenbrag, Rolim sendte afsted til sidst. I øvrigt besynderligt, at et så tyndt AaB-hold med karantæner og skader enmasse vælger at holde deres bedste spiller på bænken indtil 2. halvleg!
Skrevet af Der Grüne
Fornuftig prioritering af FCK at smide udeholdenes fans op på rædderlige A11, så der kan stå fem børn og vifte med et flag.
Skrevet af Piksvin
Er den diskussion ikke død for længe siden Der Grüne?

Kom nu bare videre, mmmkay?
Skrevet af Slettet(262253202008)
@(u)tilfreds

Du ved godt at Joronen kommer til sommer ikke ?
Skrevet af Guhle
Forhelvede de dødbolde, det var jo næsten farligt hver gang. Er jeg den eneste der er nervøs for næste kamp mod Horsens?

Ellers en super indsats af Falk, Fischer og Wind, han skal nok blive til noget.

Og Kvist, kom nu... det må da være det dummeste gule kort..
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Der Grüne
Er den diskussion ikke død for længe siden Der Grüne?

Det er den nemlig og det er derfor jeg starter den igen:
Hvad er grunden til at der ikke kan stå 200 AaB-fans på Nedre D til en sen aftenkamp? Man kan hverken se eller høre udeholdenes fans og det forringer stemningen til kampene. Familietribune ovre til venstre (set fra banen) og udeholdets fans ovre til højre. Jeg har (stadig) meget svært ved at se problemet.
Skrevet af Griffin
Forhelvede de dødbolde, det var jo næsten farligt hver gang. Er jeg den eneste der er nervøs for næste kamp mod Horsens?

Det er meget få kampe jeg har været nervøs fra start. Måske fordi jeg håber at de spillere der gang på gang er lort, ikke kan blive ved med at skuffe. Vi har nogle dygtige spillere på mange pladser. Fischer, Santa, Falk, Skov, Zeca og til dels Boile. Resten skal hanke lidt op i sig selv. Og når man så ser på resten af ligaen og dens niveau, så er der som sådan ikke grund til bekymring. Dog er dette en opbygningssæson hvor marginalerne på ingen måde har været med os. Det kommer forhåbentlig. Jeg er stadig ikke nervøs for næste gang vi skal møde bif eller FCM. Vi har bedre spillere på langt de fleste pladser, og når de får samlet sig, så vender det. Lüftner og Vavro skal ud afsted, sker det, så er der slet ingen grund til bekymring.
annonce
0