Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fussbal 4ever
Jamen hvis du skal hænge dig i den udtalelse så tror jeg da det kræver et sammenspillet Brøndby hold for at vinde mesterskabet, da de har meget færre penge at købe spillere for og derfor må arbejde mere med udvikling end FCK.

FCK køber spillere som gerne skal gå direkte ind og gøre en forskel og dermed er de også stadig klare favoritter.
Skrevet af Sir , moderator
BIF købte også kun spillere til startopstillingen, så det er bare ævl. Kahlenberg og kannibal osv var ikke ligefrem tiltænkt en bænkeplads.

Alle hold skal kunne spille sammen før man får en god placering efter tilgang af mange spillere. Derfor er der en mulighed for at FCK ikke bliver det i år selvom det dog vil være skuffende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Flot at du lige nævner de 2 gamle spillere blandt en masse unge Brøndby købte..

Jeg håber da du får ret og at FCK fejler noget så grusomt, men på papiret burde de vinde sammenspillet eller ej.
Skrevet af Sir , moderator
Haha nej de tæller vel ikke?? De købte vel også ørnskov, norsk forsvar fra Belgien , Nunez, szymanowski, osv. Jeg håber du får noget hjælp i hverdagen.

Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Så får du lige sådan en lille stikpille ind hva? av av den sved.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg vil til hver en tid foretrække en T. Frank som spiller favoritrollen over i FCK-lejren end en P. Bjerregaard som siger vi kan spille med uden at have noget at have det i.
Skrevet af Sir , moderator
Dine indlæg er bare så håbløse. Altså helt derude hvor man tænker at du da ikke kan sidde derhjemme og emne hvad du skriver. Hvorfor tæller de spillere BIF køber ind pludselig ikke. Det er meget bif´sk men også meget dumt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Det er da fint du helst vil have det sådan. Det er også i orden. Det gør dog
Ikke Franks udtale mere kløgtig og det kan jeg også se på dit sidste indlæg at du har forstået. Det tog lidt tid men vi kom frem. Stort fremskridt og ros til dig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg ved godt at dem som ikke er enige med dig er dumme Sir C, men det må vi leve med.

Men at du synes Frank er langt ude, fordi han mener FCK er favoritter, er LANGT ude!
Skrevet af Sir , moderator
Det sidste mener jeg da slet heller ikke. Du gør det jo ikke nemt for dig selv og andre ved at opfinde den slags sandheder og stråmænd. Vil du ikke forholde dig til hvad der rent faktisk står sort på Hvidt i stedet for at opfinde idiotiske stråmænd som ingen har udtalt. Jeg har nok 10 gange på de sidste 3 sider skrevet at FCK er stor favorit hvert år.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Du kunne evt også forholde dig til hvad han siger i artiklen istedet for kun at hænge dig i noget han engang har udtalt i et andet interview.

Stråmænd? det er vist et meget populært udtryk, når man ikke lige ved hvad man eller skal sige.
Skrevet af Sir , moderator
En stråmænd er når du påstår at jeg påstår Frank er langt ude når han kalder FCK favoritter. Det gør jeg ikke. Jeg påpeger det pudsige i at når BIF får en masse nye spillere så skal man ikke regne med noget men når FCK får en masse nye spillere så er det stor fiasko hvis de ikke bliver mestre. De to ting er lidt modstridende men du er sgu åbenbart for blank til at forstå det. Jeg er ærlig talt rystet over din mentale kapacitet og jeg håber de tager sig godt af dig der hvor du er.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jamen at du kan sammenligne Brøndbys situation sidste år med FCKs ditto i år viser jo bare at du er langt tættere på at ryge på anstalten end mig.

Dine argumenter består i øvrigt hovedsaligt af fornærmelser. Det er god underholdning men du tror vel ikke du får mere ret af den grund?
Skrevet af Sir , moderator
Hør nu her, vi snakker jo ikke om at BIF skulle blive mestre eller at det skulle være samme situation. Det handler for fanden ikke om at BIF og FCK skal opnå det samme.
Det er endnu en stråmand fra din side. Altså noget jeg hverken har sagt eller givet udtryk for. Jeg påpeger bare det paradoksale i Franks udtalelser. Tag dig nu for fanden sammen. Lad prøve at opføre et lille skuespil for dig, det er måske mere din genre.

"Hej Frank, FCK har købt en masse nye spillere, hvad synes du?"

"De skal blive mestre fordi de har købt så mange nye spillere. Ellers stor fiasko"

"Hej Frank. Brøndby har købt en masse nye spillere, hvad kan vi forvente?"

"I kan ikke forvente noget fordi vi har købt en masse nye spillere og de skal først spilles sammen. Det er meget vigtigt at de bliver det hvis man vil spille med i toppen og alle de andre hold er meget bedre sammenspillede end os."

Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
At du kan hænge dig sådan i noget han tidligere har udtalt er beyond me, men jeg forstår godt hvad du mener. Hvis han har udtalt det sidste år må kan jo også bare give ham ret, der var massiv ændring af sammensætningen af Bifs trup sidste år.

Er ikke sikker på der har været ligeså massive ændringer hos FCK, men nogen har der da været. Jeg vil bare ikke mene de kan tillade sig ikke at være favoritter, når holdet er dobbelt så dyrt eller mere end de andre hold de er oppe imod. Sammenspillet eller ej.
Skrevet af Sir , moderator
"At du kan hænge dig sådan i noget han tidligere har udtalt er beyond me, "

Det er klart, men alligevel er du her for at udgyde din visdom, så det må du jo altså forholde dig til.

"Hvis han har udtalt det sidste år må kan jo også bare give ham ret, der var massiv ændring af sammensætningen af Bifs trup sidste år."

Øhh, se lige FCKs trup?! Hele forsvaret +- 1 er skiftet eller skifter, plus en ny keeper, to nye på midten og en ny angriberagtig type. Du ser vist bare hvad du vil se med dine blå/gule briller."Jeg vil bare ikke mene de kan tillade sig ikke at være favoritter"

Det er der jo for helvede og 10.000 gang heller ikke nogen der mener de ikke er. De giver odds 1.50 for at blive mestre! Forstår ikke du skal blive ved med det vrøvl. FCK vil være favoritter til mesterskabet lige så længe man er elendig til at drive forretning i BIF, og som det ser ud nu kan det sagtens være 10-20 år så lad os nu dræbe den. Ingen i hele verden påstår noget andet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg bliver jo nødt til at komme ind på det med favoritværdigheden, når du er efter Frank for at sige at FCK er klare favoritter, fordi han engang har sagt det er vigtigt at være sammenspillet for at kæmpe om mesterskabet.

Og ja der har været en masse ændringer hos FCK det vedkender jeg. Følger ikke FCK så meget modsat mange FCK som næsten følger Brøndby mere end deres egen klub. Så kan have misset nogle af deres mange signinger.

Ligesom PSG i Frankrig er favorit uanset hvor meget de køber ind/skifter ud er FCK naturligvis også favorit i DK så ja lad os begrave den med at vi er enige på det punkt.
Skrevet af Sir , moderator
Vildt nok at du stadig ikke har forstået det. Jeg synes ellers jeg har prøvet alt hvad der står i min magt for at forklare dig pointen. Det er åbenbart umuligt. Det er noteret for fremtiden, og jeg burde have udledt af dine tidligere eksapader at det ville være komplet spild af tid. Det kan jeg se andre også synes, da du jo aldrig diskuterer med folk, men bare kommer med tossede stråmænd. Jeg håber du bliver lidt bedre til den her slags, det kommer måske med alderen. Held og lykke.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg har fuldt ud forstået hvad du mener, men giver dig på ingen måde ret i at Frank er en tudeprins når han siger dette, fordi han engang har sagt at det at være sammenspillet er vigtigt for at vinde mesterskabet. Kort sagt.
Skrevet af hvorforik
Ja, de 2 københavnske købeklubber burde jo være favoritter...
annonce
0