Snak

Mere indhold efter annoncen

Frank: Stadig en chance for at Eriksen bliver

Skrevet af bold
tir 21. jun 10:29

Thomas Frank mener stadig, at der er en chance for, at Christian Eriksen er Brentford-spiller efter sommerferien.Læs hele nyheden her
Skrevet af Juniorx
Hvis nu Brentford fik hentet 1 højre back plus 2-3 rigtig gode breddespillere, kan jeg sagtens se dem spille med på nivaue med Leicester, West Ham osv.

En midtbane med Eriksen, Nørgaard og ham Tyskeren som jeg ikke kan huske hvad hedder kan sagtens spille Premierleague top 10.

Angrebet, midterforsvar og keeper er også ok.

Men når Mathias J. Roerslev, reserveangribere osv. skal i kamp så bliver det pludseligt et bundhold, bredden er simpelthen ikke stor nok.

Men at være stamspiller og stjerne i Brentford er sgu bedre end breddespiller i top 6 klub. Så hvis en klub ikke har den rigtige plan med ham, skal han blive hvor han er og bygge et fedt hold op sammen med Nørgaard og Frank.
Skrevet af JesperA46
Så er vi der igen! "Brentford tæt på" "Brentford udelukket" "Brentford har en chance"

Ingen ud over Eriksen kender destinationen. Alt der ikke kommer fra hans mund og hånd er gætterier
Skrevet af kimjen
Kan Eriksen og Mauricio Pochettino´s fremtid forenes ?
kimjen
Skrevet af armand
Hvis nu Brentford fik hentet 1 højre back plus 2-3 rigtig gode breddespillere, kan jeg sagtens se dem spille med på nivaue med Leicester, West Ham osv.


jeg tror godt nok brentford skal bevare fokus stift på nedrykningsstregen her i 2. sæson i prl i mens man beholder en økonomi der kan bære at ryge ned i championship igen.

det føler jeg mig også helt overbevist om at de godt selv ved.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Org
Jeg synes du har helt ret. Eriksen vil være økonomisk uafhængig resten af sit liv hvad enten han underskriver med Brentford eller Man U.

Han vil selvfølgelig formodentlig blive "rigere" med en kontrakt med en af de store klubber.

Eriksen vil være første mand på holdkortet i Brentford. Nørgård, Toney, Mbeumo, Ricco, Janelt, Raya og Eriksen har et højt top niveu og vil godt kunne spille med lige under de store, med et par forstærkninger.

Eriksen vil få sit behov for international fodbold dækket med de danske fodboldlandshold.
Skrevet af indersiden
Med den frie transfer er Eriksen sikkert en attraktiv mand for mange klubber. Bl.a. Saudicastle som har musklerne. Er det ikke ved at være på tide med en dansker i Manchester United. Man har lov at håbe. Men der er også andre virkeligt attraktive muligheder.
Flamengo
annonce
0