Snak

Mere indhold efter annoncen

Frank Arnesen takkede nej til DBU

tor 25. jul 2013
DBU har forsøgt at ansætte Frank Arnesen som ’teammanager’ a la Oliver Bierhoff i Tyskland. Det er ex-Hamburger SV-sportschefen dog ikke interesseret i.

Læs hele nyheden her
Hvorfor skulle Frank Arnesen have interesse i et stagneret, dødsejlerprojekt, som det danske landshold/DBU lige nu?

DBU-toppen har stukket halen mellem benene. Landtrænerpositionen er stadig omgærdet af usikkerhed. Organisationen/staben omkring landsholdet består efterhånden af personer, der ikke engang har haft en fornuftig leder-/trænerkarriere i dansk superligafodbold (Helt, Bonde m.fl.), og der venter et år med ligegyldige kampe. Så hvilken halvvejs succesrig (Og mere er Arnesen, efterhånden ikke) fodboldpersonlighed, ville kaste sig ud i et sådant projekt?

Hvis man dog forestillede sig, at der blev truffet og udmeldt nogle beslutninger i DBU-toppen m.h.t organisationen og deres egne afløsere, og man samtidig afklarede, hvem der skal være landstræner fremadrettet, og blev internt enige om, hvilke sportslige mål, der har hovedfokus lige nu, så var det måske lidt lettere at forholde sig til "projektet"?

Lige nu viser de yderst svage "ledere" i DBU, hvorfor den organisation, i en række år, har været under langsom afvikling. At kunne sno og gnubbe sig i fodboldens pamperorganisationer, og samtidig være konfliktsky, men politisk, på linje med cremen af de ledere, man kan iagttage i "det offentlige", gør nu, at DBU - som mange offentlige institutioner/virksomheder - er landet i et ledelsesmæssigt vakuum, hvor intet gennemgribende besluttes, endsige gennemføres, men man holder sig i ro og tager pengene. (Og nu skal de vel også have lov til, at holde en god sommerferie...)

Håbløst!

Vh.

Adriaanse

Der er ingen penge i det, da der jo ikke kan handles spillere = ingen ekstra indtjening til fattig-Frank.
Det kunne godt vise sig, at Frank Arnesen, der ikke har "opdaget" meget siden Ronaldo/PSV, er ved at være nået til vejs ende, som sportsdirektør i international topfodbold. Og i lyset af, hvad Danmark/DBU formentlig ellers har af danske muligheder i.f.t træner/ledere, så kan der opstå et match mellem begge parters realistiske muligheder - selvfølgelig forudsat, at Arnesen kan leve med betalingen.

Og hvis man ser, hvad der ellers render rundt hos og omkring landsholdet, så ville Frank Arnesen stadig pynte, efter min mening.

Vh.

Adriaanse

Adriaanse +1
Tumpeforeningen sejler hovedløst derudaf...
Vanløse IF siden jeg blev født
der ikke har "opdaget" meget siden Ronaldo/PSV,


Hvis man da lige ser bort fra Jaap Stam, Ruud Van Nistelrooy og Robben. :)
Derudover "opdagede" han Romario før Ronaldo.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Så lad mig sige det på en anden måde.

Det kan vel godt diskuteres, hvorvidt Arnesen har været en succes i Tottenham, Chelsea og HSV - altså de klubber, hvor han har tilbragt de seneste 9 år af sin karriere.

Og m.h.t hvem der har "opdaget" de fleste af de spillere, der brød igennem i PSV, mens Arnesen var der, så tror jeg nu de fleste PSV-insidere vil give mig ret, når jeg siger, at Piet De Visser også har en væsentlig andel i især scoutingen og tiltrækningen af ikke mindst de brasilianske spillere - og herunder Romario og Ronaldo.

Men som nævnt, så mener jeg stadig, at Arnesen ville pynte i en funktion omkring landsholdet. Men jeg mener ikke, at de seneste år indikerer, at Arnesen er en helt særlig dygtig fodbolddirektør. Og i lyset af de muligheder han har haft - snarere tværtimod.

Vh.

Adriaanse
annonce