Snak

Mere indhold efter annoncen

Frankfurt-boss: Ronaldo er blevet tilbudt til alle CL-klubber

Skrevet af bold
ons 21. dec 14:56

Eintracht Frankfurts bestyrelsesformand Philip Holzer fortæller, at det er hans indtryk, at samtlige Champions League-klubber har fået Cristiano Ronaldo tilbudt.Læs hele nyheden her
Skrevet af MesutCazorla
Ud fra denne sæsons udskejelser - og her tænker jeg interviewet, samt de gange han har forladt kampene før tid - så tror jeg virkelig, at tysk fodbold ville være et dårligt match. Altså, sådan helt vildt.
Skrevet af Funkeeh
Kom til.. Aab
Skrevet af Careca
Stop mens du kan redde noget ære. Manden mangler næppe penge.
Skrevet af Pep Guardiola
Altså lige denne del er vel fair nok. Manden har altid været ambitiøs og vil gerne spille Champions League. Mon ikke også Mellemøsten mest er en overvejelse fordi der ikke er nogle europæiske topklubber der vil ham. At Frankfurt er i spil tyder da på at han har slugt lidt af sit ego, hvilket jeg synes er klædeligt.
Jeg er med på at matchet nok ikke er det rette og at det kommer på et skidt fundament af hans knap så elegante afsked med United og i manglen på “bedre”, men når nu vi er ved det punkt at han er fri og uden klub, er det da fair nok at han afsøger mulighederne for en klub med Champions League i foråret.
Skrevet af DaHvid
Kom nu hjem Cristiano… du har altid været en Aarhus Fremad dreng
Skrevet af Mangdal85
Så hvis FCK nu var gået videre fra deres gruppe, så havde de fået tilbudt Ronaldo nu. Vildt nok. Men hans lønkrav er jo nok stadig det samme, og beløb ingen klubber hverken vil eller kan betale
Skrevet af Chreller
Dead man walking.

Han ender i en arabisk klub pga hans lønkrav. Topklubberne vil ham ikke og ingen subtop klub tør satse på ham, hvis de næste sæson ryger tidligt ud af CL og han så bliver utilfreds.
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
annonce
0