Snak

Mere indhold efter annoncen

Frankrig sluttede Marokkos eventyr og er i VM-finalen

Skrevet af bold
ons 14. dec 20:55

Frankrig vandt onsdag aften 2-0 over Marokko ved VM-semifinalen i Qatar, dermed skal Frankrig søndag spille finale med Argentina. Marokko spiller bronzekamp mod Kroatien lørdag.Læs hele nyheden her
Skrevet af LosBlancos
Fortjent at Frankrig står i VM-finalen. Forhåbentligt kan de tage sejren på søndag.
Haste el muerte!
Skrevet af Martinovic
Frankrig var en tand bedre, men Marokko spillede godt med.

Argentina ser jeg som smalle favoritter i finalen. Ikke at franskmændene ikke er sultne, men det bliver Argentinas største chance de næste mange, mange år. Uden Messi var de formentligt ikke gået videre fra gruppespillet.
Mojn do!
Skrevet af Pulv
Fed kamp. Marokko overraskede mig med deres offensive kvaliteter i dag. De var jo direkte uheldige med ikke at få scoret. Frankrig var heldige i dag, men klasse fornægter sig ikke.

Jeg tænker, at både bronze kampen og finalen kan blive ganske underholdende
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af BerlinerDK
Vamos Argentina.
De to topscorere, som begge spiller for en “Qatarklub” er i finalen…
Skrevet af Ajuniz
Nemmeste semi-finale for Frankrig.
Håber Messi tager finalen.
sdy
Skrevet af United74
Ødelagde Marokkos passive game plan at de kom bagud - men ærlig talt lidt imponeret over at de kunne presse Frankrig så meget.
God finale mellem to klassiske vm hold.
Manchester United siden 1974 / AaB
Skrevet af niculla
Fatter ikke Boufal fik gult for de. Han skulle da have haft straffe i stedet. Ret så klart endda.

Jeg forstår stadig ikke VAR, hvis ikke den tager sådan en op.
Hvidovre IF - siden 1994 Dortmund - siden jeg kan huske Povlsen spillede der Chelsea - 1995-2021 (F*** ESL)
Skrevet af MesutCazorla
Ret vildt, at Marokko ikke får straffespark i første halvleg, samt at Boufal tilmed får gult kort. Den situation, ser jeg godt nok væsentlig anderledes end dommeren.
Skrevet af Næver
Fedt at Frankrig vandt👍
Fedt at Marokko endelig tabte👍
Skrevet af United2008
Cadeau til Kroatien og Marokko.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af JesperA46
Tak, Frankrig. Et hold der undlader, at bruge midtbanen, men udelukkende lever på lange bolde - fortjener ikke en plads i finalen. Fodbolden har sejret
Skrevet af TheSpursyWay
Frankrig var bedst med flere individualister, men kæmpe credit til Marokko for at have nået så langt og samtidig at have slået store fodboldnationer ud på vejen.
Utroligt de ikke bare får banket et mål i kassen, når de var så tæt på!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Doktor Nollert
hvis Frankrig ikke stepper op, så vinder Argentina.
Skrevet af Andersen1447
Det kan godt være, at Mbappe ikke spiller sin bedste kamp, men han har alligevel næstsidste franske fod ved begge deres mål.
Skrevet af Arriba
I har vundet vores hjerter Marokko i har skrevet historie for evigt og det er en sejr i sig selv, topper sin gruppe slår Belgien, Spanien og Portugal og leverede en hæderlig indsats i aften. Det i har leveret vil aldrig blive glemt. Stort tillykke med det Marokko! 👏🏼🇲🇦❤️
Skrevet af haraltidret
Jeg var på ingen måde imponeret over Frankrig. Marokko kunne lige så godt have stået i finalen, ovenpå en anden halvleg hvor det i lange perioder var spil til et mål, og Frankrig mest af alt lignede en groggy bokser på kanten af en knockout.
Skrevet af Shamran
Hvem fanden skulle tro at efter Frankrig kampen så havde Marokko 61-39 i boldbesiddelse?

Jeg er ikke enig i D. Nielsen der praiser Frankrig for jeg synes sgu ikke de spillede specielt godt og Marokko spillede vel deres bedste kamp og fortjente så afgjort mere end et 2-0 nederlag.

Al ære og respekt for Marokko der virkelig imponere her til aften hvor de brænder nogle kæmpe chancer og bliver snydt for et soleklart straffe der mystisk nok ikke bliver kigget igennem af VAR.

I min verden er Argentina favorit efter i aften da Frankrig langt fra imponerede. Specielt oppe foran virkede de tæt på anonyme i store dele af kampen og de blev jo i det meste af kampen trykket på midtbanen af et skadespræget marokkansk hold.
Skrevet af anygivenday
Cameroun var sjovere at følge i tidernes morgen med fantastiske personligheder - det har Marokko ikke i samme stil og klasse
Skrevet af Rasjen
Hvordan bliver dommerne briefet før kampene er mig en gåde. Boufal skal have straffe - i stedet får han gult.

Utallige hårde stemplinger giver ikke gult. Dødbolde tager 2 min at få afviklet da dommeren skal fortælle hver og en at de ikke må holde og flå i hinanden samt fortælle at de står i off side. Hvorfor dømmer de bare ikke hvad de ser og efter loven.
Skrevet af FodboldFan2022
Tillykke til Frankrig, og tillykke til Argentina med VM pokalen, Frankrig er endnu engang heldige, har bolden 39% imod et hold som Marokko - Den bliver svær på lørdag for de franskeafro. 😂
annonce
0