Snak

Mere indhold efter annoncen
Tak, Frankrig. Et hold der undlader, at bruge midtbanen, men udelukkende lever på lange bolde - fortjener ikke en plads i finalen. Fodbolden har sejret
Frankrig var bedst med flere individualister, men kæmpe credit til Marokko for at have nået så langt og samtidig at have slået store fodboldnationer ud på vejen.
Utroligt de ikke bare får banket et mål i kassen, når de var så tæt på!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
hvis Frankrig ikke stepper op, så vinder Argentina.
Det kan godt være, at Mbappe ikke spiller sin bedste kamp, men han har alligevel næstsidste franske fod ved begge deres mål.
I har vundet vores hjerter Marokko i har skrevet historie for evigt og det er en sejr i sig selv, topper sin gruppe slår Belgien, Spanien og Portugal og leverede en hæderlig indsats i aften. Det i har leveret vil aldrig blive glemt. Stort tillykke med det Marokko! 👏🏼🇲🇦❤️
Jeg var på ingen måde imponeret over Frankrig. Marokko kunne lige så godt have stået i finalen, ovenpå en anden halvleg hvor det i lange perioder var spil til et mål, og Frankrig mest af alt lignede en groggy bokser på kanten af en knockout.
Hvem fanden skulle tro at efter Frankrig kampen så havde Marokko 61-39 i boldbesiddelse?

Jeg er ikke enig i D. Nielsen der praiser Frankrig for jeg synes sgu ikke de spillede specielt godt og Marokko spillede vel deres bedste kamp og fortjente så afgjort mere end et 2-0 nederlag.

Al ære og respekt for Marokko der virkelig imponere her til aften hvor de brænder nogle kæmpe chancer og bliver snydt for et soleklart straffe der mystisk nok ikke bliver kigget igennem af VAR.

I min verden er Argentina favorit efter i aften da Frankrig langt fra imponerede. Specielt oppe foran virkede de tæt på anonyme i store dele af kampen og de blev jo i det meste af kampen trykket på midtbanen af et skadespræget marokkansk hold.
Cameroun var sjovere at følge i tidernes morgen med fantastiske personligheder - det har Marokko ikke i samme stil og klasse
Hvordan bliver dommerne briefet før kampene er mig en gåde. Boufal skal have straffe - i stedet får han gult.

Utallige hårde stemplinger giver ikke gult. Dødbolde tager 2 min at få afviklet da dommeren skal fortælle hver og en at de ikke må holde og flå i hinanden samt fortælle at de står i off side. Hvorfor dømmer de bare ikke hvad de ser og efter loven.
Tillykke til Frankrig, og tillykke til Argentina med VM pokalen, Frankrig er endnu engang heldige, har bolden 39% imod et hold som Marokko - Den bliver svær på lørdag for de franskeafro. 😂
annonce