Snak

Mere indhold efter annoncen

Fransk fodboldboss undskylder for vild Zidane-kommentar

Skrevet af bold
man 9. jan 11:16

Præsidenten for det franske fodboldforbund, Noel Le Graet, undskylder nu for sin vilde kommentar om Zinedine Zidane. Læs hele nyheden her
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
De der undskyldninger tager simpelthen overhånd;

Alle ved jo, at det ikke er fordi, han angrer, men fordi han fik sagt sin mening og som folk så ikke kunne lide og så underskylder han for at bevare sit job og sin fede hyre.

Lad nu være med at være sådan en pussy og så stå ved, at du er en fucking idiot.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af mehomaster
Der vil jeg så tilføje, at det kunne være fedt, hvis man i stedet statuerede et eksempel og fyrede ham.
Det der må ikke ske på det niveau - ikke så længe han bestrider stillingen. At man så kan være ærlig, skrive bøger, etc om sin tid i stillingen og hvad man tænker om dit og dat, er noget andet.
Skrevet af MesutCazorla
Der vil jeg så tilføje, at det kunne være fedt, hvis man i stedet statuerede et eksempel og fyrede ham.
Det der må ikke ske på det niveau - ikke så længe han bestrider stillingen.


Argh, ville det ikke være en overreaktion at fyre manden, bare fordi han udtaler, at han er ligeglad med, hvad Zidane gør - hvilket der vel dybest set, ikke er noget i vejen med, at han er - samt, at Zidane aldrig var i spil til landstrænerjobbet (fordi man ikke havde i tankerne at skille sig af med Deschamps)?

Forargelsen bunder jo utvivlsomt mere i personen der omtales, snarere end, hvad der reelt er blevet sagt. Jeg tror i hvert fald ikke, at det havde vækket de samme følelser i folk, hvis det var Rudi Garcia, som disse udtalelser var møntet på.
Skrevet af Fodbold101
Han udtalte at han ikke engang ville tage telefonen, hvis Zidane ringede. Så den er noget værre end du fremlægger det. Det er Frankrigs største spiller nogensinde og et koryfæ. Selvfølgelig kan man ikke udtale sig sådan om en legende af Zidanes størrelse, når man sidder som præsident for det Franske fodboldforbund.
Skrevet af Gentleman-Finn
@Fodbold101

Det er præcis hvad MezutCazorla skriver, nemlig at det bunder i personen, der bliver talt om og ikke hvad er blev sagt, for jeg er enig; Det der bliver sagt er nu ikke så slemt.
Skrevet af Fodbold101
Men det er da sådan set irrelevant om det ville gælde for mindre profilerede fodboldspillere end Zidane. Det der er blevet udtalt er da uheldigt at udtale om alle og specielt når det omhandler koryfæer på Zidanes størrelse, når man sidder i det embede.

At han er ligeglad hvad personen laver og ikke engang ville tage telefonen, hvis han ringede, er da disrespektfuldt at udtale om alle tidligere franske landholdspillere. Når det så er sagt om de største legender, bliver det virkelig ikke kønt.
Skrevet af mholmm
Nej det er ikke en skide smart udtalelse som no kunne være formuleret en del bedre.

Men skal vi nu ikke lige... Altså så er kommentaren altså ikke værre end det er fint han går ud og præciserer efterfølgende og nok tager ved lære til fremtiden.

At råbe på fyrring er j helt ude i hampen. Vi bliver jo snart alle fyret fordi man er småuenig om nogle ting, det er jo ikke holdbart i længden.
Skrevet af MesutCazorla
Han udtalte at han ikke engang ville tage telefonen, hvis Zidane ringede. Så den er noget værre end du fremlægger det.

Jeg tog udelukkende udgangspunkt i bold.dks artikler om det, så den del havde jeg ikke fået med, men det ændrer stadig ikke på, at det ikke er fyringsgrundlag.

Det er Frankrigs største spiller nogensinde og et koryfæ. Selvfølgelig kan man ikke udtale sig sådan om en legende af Zidanes størrelse, når man sidder som præsident for det Franske fodboldforbund.

Så du medgiver altså, at det i højere grad handler om personen, end selve udtalelsen?
Skrevet af realmadrid7
Nej det handler i højere grad om positionen/rollen som han besidder i kombination med udtalelsen. Nu råber jeg på ingen måde fyring, men det er da logik at det er slemmere når en mand i hans position udtaler sig sådan noget. Sådan ville det jo også være i andre henseende.
Skrevet af Fodbold101
Jeg medgiver at det selvfølgelig udløser en større harme når det handler om en legende. Men derfra til at sige at udtagelsen i sig selv ikke er uacceptabel er jeg lodret uenig med dig.

Hvis Peter Møller udtalte sig sådan der om tidligere profiler, ville det være ligeså uacceptabelt.
Om det var om Michael Laudrup, John Faxe eller Nikolaj Jørgensen er ligemeget. Men at udtale som præsident for et fodboldforbund at man er ligeglad med tidligere landsholdprofiler og ikke gider snakke med dem, kan man ikke acceptere som forbund. Om det ligefrem skal være en fyring, skal jeg ikke gøre mig klog på. Men det virker ikke som en kompetent ledelse.

Det handler om det embede han sidder i. Det er ikke en måde at behandle tidligere koryfæer og profiler. Og slet ikke en måde at samle et land/forbund sammen.
Skrevet af Pep Guardiola
Alle er jo enige om at udtalelsen er uheldig. Det der reageres på er at en bruger kræver fyring, hvilket for de fleste herinde lyder til at være en overreaktion.
Skrevet af Fodbold101
Det er alle jo tydeligvis ikke enige om, hvis du har læst med her 😉
Skrevet af Slettet(381423232901)
Noel le Graet formår i hvertfald at skabe mange uvenner. Det er ikke en heldig udtalelse og slet ikke i de kontekster om hans rolle og at udtalelsen retter sig mod Zidane.

Men jeg synes det ville være for langt at gå, at fyre ham alene på den baggrund. Det er gået på mode at fyre folk lige så snart de laver fejl, og det er gået af mode at tilgive andre.

Jeg er stor tilhænger af Zidane, men jeg køber Le Graets undskyldning.
Skrevet af dondyhrs
Jeg er enig med Fodbold101, ud af vagten. Hvis hans menneskesyn er sådan at han kan komme med den slags udtalelser om en legende, så er han altsåikke værdig til at sidde i så magtfuld en stilling.
Skrevet af mholmm
,@donhyrs

Kan du beskrive præcist hvad du mener der så slemt at han bare skal ud af vagten.

Zidane er en mine yndlingsspillere all time, men så skal han da heller ikke dyrkes mere end en præsident skal fyres for ikke at have ham i betragtning til landstrænerposten.

Generelt mener jeg at denne idoldyrkelse af dygtige spillere, om det er Zidane, Messi, Ronaldo etc.. simpelthen stikker for meget af. De er jo nærmest hellige køer i et religiøst perspektiv.

Skrevet af MesutCazorla
Det er alle jo tydeligvis ikke enige om, hvis du har læst med her 😉

Jo, det tror jeg faktisk, at vi er. Hvis du spørger mig om, hvorvidt det generelt er en smart udtalelse, så er svaret selvsagt et nej, og som du helt rigtigt påpeger, så er det uanset om personen, der omtales hedder Zinedine Zidane eller Rudi Garcia. Men hvis vi sætter udtalelserne i kontekst af, hvad der bør være fyringsgrundlag, så er bevæggrundene for en fyring pludselig svære at få øjne på. I den kontekst får Le Graet ikke sagt noget, som er uforsvarligt.

Jeg har læst om sagen på andre medier nu, og konteksten af hans udtalelser (heriblandt, at han end ikke ville tage telefonen, hvis Zidane ringede) er, at man ikke var interesseret i at skifte Deschamps ud. Det er en utrolig kluntet måde at formulere sig, ingen tvivl om det, men hensigten var ikke at kritiserer Zidane, men derimod at ophøje Deschamps og forklare, at man er så glad for ham, at end ikke Zidane ville være relevant.
Skrevet af Fodbold101
Jeg er helt med på hvorfor Le Graet siger som han gør. Men som diplomat og øverste hoved for det Franske fodboldforbund kan og skal man ikke udtale sig sådan om tidligere profiler. Man skal simpelthen kunne formulere sig bedre. Det er unødvendigt og skaber negativ omtale af forbundet/sammenholdet bliver svækket.

Jeg har ikke snakket om fyring på noget tidspunkt. Grunden til jeg kommenterede på dit indlæg var at du lagde ud med at udtalelsen i sig selv ikke er noget problem. Der er jeg uenig, for ligegyldig hvilken spiller der var talt om, skal man ikke udtale med sådan en disrespekt som øverste instans i et forbund. At det er så er blevet en mediestorm pga Zidanes status er en anden sag.
Men når det så er sagt er en person med Zidanes status guld værd for sådan et forbund - derfor kan du ikke skubbe ham væk/lukke døren på den måde. Det er ikke i Frankrigs eller forbundets interesse overhovedet.

Hvad tænker nuværende spillere ikke, når der bliver snakket sådan om tidligere profiler?
Det er derfor Frankrigs pt største stjerne, Mbappe og den franske sportsminister går i forsvar.
Det er uacceptabelt af et forbund af den størrelse, for det skaber splittelse.
annonce
0